Snow Forts битка с Chattabox

Здравейте пинговци!

Миналата седмица е била срещата, на която Chattabox се е наслаждавала най-много досега, затова поздравление на всички, които успяха да присъстват, за да видят Елза как танцува, а и да се забавляват. Вече минаха почти 7 дни от старата, затова е време за ново парти с Chatta! Йеййй! ^.^ А ето и снимка от последния път:

ChattaGo

Успяхте ли да се намерите на нея? Благодаря на Moderen, че първи ми каза за новата публикация в блога на Club Penguin. А сега да изясним и новото място. То е в сървър Down Under, стая Forest на 4 септември от 09:00 часа по българско време. Не пропускайте и да посетите иглуто на Chattabox, защото тя ще бъде и в него за доста дълго време. Декорирано е с много снежни стени, а вие сте поканени на битка със снежни топки. Ще има два отбора – на зимата и лятото. Изберете си един и се облечете подходящо за събитието. Това е всичко, очакваме ви!

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 03.09.2014, in Meet Chattabox. Bookmark the permalink. 4 Коментари.

  1. Ще бъде много яко! 😀

  2. В момента се опитвам да вляза. Сървър Down Under е с една чертичка, а като го щракна пише, че е пълен. Явно тази седмица няма да се ходи на парти. 😦
    P2: Често се случва това сървърите да се показват празни, а всъщност да са препълнени. Излез и отново влез в Club Penguin и да се надяваме, че ще се оправи. Но не се тревожи – проблемът не е само при теб, а при всички играчи.

  3. Да, при мен също беше така. 😦

  4. Хе хе, познах се на снимката! 😀 Аз съм третият най-отпред от дясна наляво – този с бялата тениска с пъфъл и черен суитшърт и си водя черен пъфъл със зелени слушалки. Точно в този момент всички пееха и докато се опитвах да открия думите на песента в готовите реплики, по погрешка щракнах на „Frozen Fun“. Много се радвам! Само жалко, че името ми не се вижда, но пък е интересно как името ми в публикацията се намира горе-долу точно под моя пингвин на снимката. 😀 Благодаря, че си ме споменал!
    P2: Няма проблем! ^.^ Радвам се, че си се забавлявал на срещата с Chattabox.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s