Плащане на мембърство в лева

Здравейте пинговци!

От днес цената на мембърството е по-евтина за нас, хората от България. Вече в сайта на Club Penguin цените са написани в български лева, като са по-ниски отколкото преди седмица, да кажем. Старата цена на месец беше около 9,68 лева, защото парите трябваше да се обърнат в евро, но сега да сме платени играчи за 30 дни ще ни струва само 8,95 лева!

MembershipLeva

Естествено, има и отстъпки. При плащане на 6 месеца, всеки месец ще ви струва по 7,83 лева, като общата сума е 46,95. За 12 месеца пък цената е по 6,25 на месец или общо 74,95 лева. Това си е сериозна отстъпка, като се има предвид, че все едно ни правят подарк за малко повече от 3 месеца. Също и искам да благодаря на Liubo2, който първи сподели за обновяването. За да сте платен играч ви трябва само дебитна или кредитна карта на MasterCard или Visa, а също и позволение на родител. Е, надявам се, че някои от вас ще останат доволни от новината, а ако имате въпроси, можете да ги зададете в тази публикация! ^.^

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 11.09.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 19 Коментари.

 1. Всъщност дава само с кредитна карта. http://i.imgur.com/D07ETqo.png Ако можеше с дебитна, трябваше да пише CVC, не CVV.
  Филип: Това не е вярно. CVV означава „Card Verification Value“ и такъв код притежават както кредитните, така и дебитните карти. Просто различните компании, използват различно съкращение за този код, но винаги означава едно и също.

 2. Доста изненадваща новина за нас – българските играчи! 🙂 Не съм очаквал това да бъде наистина. Щом е такава тази работа, може да се добави българския флаг или CP на български.
  Филип: На този етап е малко вероятно да преведат играта на български, защото езикът ни се говори от много малък процент хора. Логично е първо да добавят преводи на популярни езици като китайски, арабски и други. 🙂

 3. Предложих на екипа на играта да добавят европейски и български пин, CP на български и казах за вашия сайт. 🙂
  Филип: Това е страхотно! Вече няколко души са им писали за български пин и винаги отговарят, че ще помислят по въпроса. Дано най-накрая ни зарадват! Иначе идеята за европейски пин също е интересна! 🙂

  • Имам отговор и казаха, че ще e много добре да добавят български пин. За европейски пин не казаха нищо и също така, че ще обсъдят дали да се добави играта и на родния ни език. Не казаха нищо за сайта ви, но може да са го посетили. 🙂

 4. Това може би означава, че Club Penguin е станала популярна и в България. Скоро може и да я има на български език.
  Филип: Ще повторя отговора си от предния коментар. На този етап е малко вероятно да преведат играта на български, защото езикът ни се говори от много малък процент хора. Логично е първо да добавят преводи на популярни езици като китайски, арабски и други.

 5. P2, регистрирах си нов пингвин вчера сутринта (10 септември) и реших да си отключа шапката от 5 годишнината на CP на испански. Когато въведох кода ми изписа, че той е изчезнал! Вярно ли е, че кодът е изчезнал още на 10-ти сутринта?
  P2: Да, шапката можеше да се отключва само от 5 до 10 септември и едва ли някога отново ще е достъпна за взимане.

  • P2, имах предвид, че съм се регистрирал на 10, тоест би трябвало това да е последният ден за взимане. 😦 Между другото се регистрирах към 9:30 сутринта. Щом шапката е можело да се вземе от 5 до 10 септември, значи би трябвало да мога да я взема, но не можах, това исках да те питам… Благодаря за отделеното време за това, че отговаряш на моите коментари! 🙂
   P2: Шапката беше достъпна за отключване до 10 септември, но не по българската часова зона, а по PST времето, което е с 10 часа по-назад от нашето. Най-вероятно кодът е спрял да действа малко преди регистрацията ти, тоест той не беше активен за целия ден от срядата тази седмица, а само в първите часове от деня. Това, което мога да направя е да ти дам текст, за да попиташ Club Penguin дали могат да ти я добавят, тъй като ти си я пропуснал.

  • P2, много ще се радвам да им изпратиш текст с това искане, защото имам проблеми с Windows Live Mail. Помоли ги, ако може да ми я добаваят, защото съм я пропуснал. Пингвинът ми се казва Gandalf503. Благодаря ти!
   P2: Hello Club Penguin team! I Created my penguin on September 10th and I wasn`t able to unlock the French 5th year Party Hat, because it was only available until that day. I want to ask you if you could add it to mi inventory. My penguin name is Gandalf503. Необходимо е да изпратиш този текст до адрес: support@clubpenguin.com от имейла, с който е регистриран акаунтът ти в Mail.bg или ABV, например, а не от Windows Live Mail. Трябва ти да го направиш, за да видят, че си притежателят на пингвина и да ти дадат айтема.

 6. ayhanayhan

  Кога ще има Club Penguin в България?
  P2: Ако става дума за езика ни да е добавен в играта – няма информация дали или кога ще стане. Малък е шансът, тъй като наистина в България играта не е кой знае колко популярна.

 7. ayhanayhan

  Когато минат 10 минути без да играя, защо долу вдясно има една цифра? Например ей сега видях цифрата 2.
  P2: Винаги се показва „2“. Това е номерът на грешката или по-точно съобщението, което се показва след изминаването на 10 минути. За теб не означава нищо, но числото помага на Club Penguin с доста неща.

 8. Значи ще мога да плащам в лева?
  Olwan: Да, вече ще можем да плащаме в български лева, което е едно предимство за нас, поне до този момент. 🙂

 9. Уха, наистина супер! 🙂

 10. assassingbg

  Здравейте! Аз съм Ники. Филип, хайде да сме приятели в Club Penguin?
  Филип: Пингвинът ми се казва Viki 28. Можеш да ме добавиш, когато си в играта. 🙂

 11. За първи път са се сетили и за нас!

 12. Надявам се да пуснат CP списанието и в България! 🙂
  Филип: Да и аз се надявам това да се случи, а и според мен играта ще стане още по-популярна сред българските играчи. 🙂

 13. Щом вече може да плащаме в лева, означава ли, че ще има оферти за мембърство, валидни и за нас?
  P2: Да, доста вероятно е да има още подобни освен тази за Disney Infinity, например за купуване на 1 месец с безплатен код за още един. Очакваме нови оферти скоро, защото старата още е активна в сайта на играта.

 14. Страхотно! Най-после пуснаха мембърство и в български лева! 🙂

 15. Щом са се сетили за България, може би ще има и български логин.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s