Club Penguin Times #465

Здравейте пинговци!

Училището в Club Penguin започна днес, но то далеч не е по-различно от тези, в които ние ходим. Бъркотията не липсва и на острова ни – пингвини играят с топки в класните стаи и вършат други щуротии. Дали Rookie ще се оправи с всички тези задачи, които има? Учениците са радостни да видят училището обновено, но Rookie продължава да допуска грешки в работата си. Недопустимо е да учим Химия в гимнастическия салон! Дано зеленият ни приятел успее да нормализира всичко, защото в момента кашата не се харесва на репортера от Club Penguin Times.

465

Rookie най-после се сдоби със скейтборд. Йейй! И познайте какво – изглежда да караш е почти толкова трудно колкото да станеш EPF агент. Изпробвайте и други екстремни игри на острова като Cart Surfer, за да почувствате истинската тръпка. А междувременно Rookie напредва в обучението си за каране, затова вероятно скоро ще стане добър колкото истинските професионалисти. Предстоящи събития:

p465

2 октомври – Нов пин

2 октомври – Нов моден каталог в Clothes Shop

Чували ли сте за най-търсената мечка на острова – Herbert? Е, всъщност той е и единствена, но това е друг въпрос. 😀 Тайни източници казват, че той е бил заседнал в дълбока пещера, но Klutzy го е намерил и сега двамата може да са навсякъде из острова. Ако видите козина от полярна мечка, непременно докладвайте на EPF агент, за да сме една крачка пред двамата злодеи.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 18.09.2014, in Newspapers. Bookmark the permalink. 6 Коментари.

  1. Herbert е на снимката. Това е някакъв знак, сигурно.

    • Съгласен съм с теб, въпреки че той е злодей и партитата с него са ми най-любимите!

    • Да, както пише горе, явно тайни източници казват, че той е бил заседнал в дълбока пещера, но Klutzy го е намерил и сега двамата може да са навсякъде из острова. Явно ще има парти с него. И на мен са ми любимите тези партита.

  2. Дано да има парти с него!

  3. P2, а коя е другата мечка, ти знаеш ли? 🙂
    P2: На острова ни има само една мечка по официални данни. Не се знае дали има и друга освен Herbert, но е много вероятно.

  4. Herbert сигурно ще се завърне ноември месец с някой нов, зъл, но гениален план.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s