School & Skate Party с благотворителност

Здравейте пинговци!

School & Skate Party не е само събитие, на което можем да се радваме в играта, а и нещо много повече. Партито се използва също и за подкрепа на благородна кауза – построяване на три училища в Хаити, Екуадор и Индия. Club Penguin вярват, че всеки заслужава безопасно място за учене и игра, затова Disney не пропускат да покажат, че не се дарява само на празниците. Това е един много добър пример за подръжание!

В момента CP са партньори с Free The Children, а ако вие искате да помогнете за училищни пособия и като цяло помагане на хората от така наречения „трети свят“, можете да дарите сума, колкото искате, в сайта на организацията. Ако се интересувате повече за тази благородна цел, посетете този сайт за пълната информация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 20.09.2014, in Videos. Bookmark the permalink. 9 Коментари.

 1. Страхотно, но с какво се плаща – карта или друго?
  P2: Да, плаща се с кредитна или дебитна карта, но разбира се, само при желание. Това трябва да се обсъди и с родител, ако евентуално вашето семейство иска да дари пари за благотворителната кауза на Club Penguin.

 2. Браво!

 3. Супер!

 4. Здравей, P2! Знаеш ли нещо за „Be Heard Campaign Shirt“? Моля те, ако знаеш нещо ми кажи за тази нова тениска, която се отключва в Club Penguin или предстои…
  P2: Не знам откъде си чул за айтема, но наистина има такъв. Във файловете на играта е записан като айтем, който ще се отключва безплатно и ще е за всички играчи. Ексклузивен е от 3-та степен, което най-вероятно означава, че ще се дава с някакъв скъп продукт. Ето как ще изглежда тениската: http://i.imgur.com/1z9doD1.png В момента не знам друго за нея.

 5. P2, какви айтеми дава плюшеният пингвин от Хиполенд, облечен като мумия?
  P2: Костюм за сафари, а ако не се лъжа беше точно този: http://i.imgur.com/krsSZ57.png

  • Не е ли костюм на мумия? Аз така мисля.
   P2: Да, но това е в зависимост от серията на играчката. Някои посетители казаха, че играчките от промоцията са им дали този костюм, а по принцип тези с намалена цена са със стара серия.

 6. Браво, това, което са направили е много добро. 🙂

 7. P2, имам една идея, но трябва да намерим още хора, кито са съгласни да участват. Идеята ми е следната: Тъй като аз искам да стана мембър за известно време, но нямам такава карта Visa или MasterCard, а предполагам, че има и други играчи, които няма, всички съгласни да помолим Club Penguin, да направят така, че да може да се плаща и с други карти или да направят SMS система и да може да се плаща по GSM-а . Е, харесва ли ви идеята ми? Така хем ще сме платени играчи, хем повече хора ще разберат за Club Penguin.
  P2: На мен ми харесва, но ще струва доста, за да направят тази система достъпна в целия свят. Мисля, че съм предлагал нещо подобно, но все пак ще пиша на играта, за да им кажа какво си ни предложил/а.

  • Колко би им излязло?
   P2: Не знам, не се занимавам с такива неща, но поне знам, че ще е скъпичко. Може да се наложи да вдигнат цените на мембърството.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s