За платените играчи през октомври 2014

Здравейте пинговци!

Halloween Party идва този месец и знаете – това е събитието, на което се сблъскваме с най-страшните неща през годината. Дали за 10-ти пореден път ще сме уплашени с нещо добре измислено или пък ще бъдем смели както никога досега? Това зависи изцяло от вас! Информацията с опциите за платените играчи е вече обновена, за да показва предстоящото на острова по-късно този месец.

MemberOctober14

  • Купете си костюми! Нуждаете се от ушички на върколак или зъби на вампир? Платените играчи ще могат да се облекат според новите, страховити стилове!
  • Куест за обитавани айтеми! Пъфъл хотелът ще има редки айтеми само за платените играчи, включително и тъмни крила, започвайки от 23 октомври.
  • Вземете си страховит пъфъл! Между 23 октомври и 5 ноември, платените играчи, които хванат редкия призрачен пъфъл, ще могат да го задържат.

Наистина вълнуващи новини за новия вид пъфъл създание. Не забравяйте, за да сте платен играч за 30 дни ви трябва позволение от родител, а също и кредитна или дебитна карта на MasterCard, Visa или American Express. Цената за месец е само 8,95 лева. Ако имате някакви въпроси свързани с мембърството, можете да ме попитате. А вие вълнувате ли се за партито? Нямам търпение да разбера, но за целта ще е нужно да напишете коментар в публикацията ми.

– Penguinn2 –

Advertisements
Uncategorized

3 thoughts on “За платените играчи през октомври 2014

  1. Наистина ли ще можем да си купим тези пъфъли?
    P2: Да, ако си платен играч.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s