Halloween Party 2014 – Game On

Здравейте пинговци!

Club Penguin вече заснеха и дори излъчват видео поглед за Halloween Party 2014 в предаването Game On по Disney Channel. Естествено, рекламата я няма в България, но може да се види по телевизията в САЩ, например. Какво да очакваме ли? Всичко…

hotel2

Благодаря на Can2002, който първи ми каза за новото видео. И така, от 23 октомври до 6 ноември, островът ще е декориран страховито, а пъфъл хотелът ще включва 13 етажа с изпитания за всички ни.

Screenshot_2

На всеки етаж ще има пъзел или загадка, която трябва да разгадаем. Например на етаж 9 ще е необходимо да минем през лабиринт, ако искаме да продължим.

Screenshot_3

Етажите се обитават от новите призрачни пъфъли, които само платените играчи ще могат да си осиновят. Друг начин да покажем уменията си е чрез насочване на светлината в етаж 6.

Screenshot_4

Забелязахте ли парти емотиконката и костюма на призрачен пъфъл?

Screenshot_1

След като завършим загадките от всяко място, ще сме готови да построим машина за хващане на призрачни пъфъли.

Screenshot_5

Чрез нея платените играчи ще могат да си осиновят новия вид домашни любимци и да им се радват винаги. Това ще е десетият нов вид пъфъл за тази година, което ще направи 2014-та успешна за откривателите на пъфъли.

Screenshot_6

А иначе на партито ще има и доста безплатни неща за всички. Част от тях можете да видите по-долу, но в момента няма ка да знаем дали тези от снимката са и за безплатните играчи.

Screenshot_7

А ето и как ще изглежда екранът при осиновяване:

Screenshot_8

Наистина доста интересно, не сте ли съгласни? Очаквайте партито след по-малко от две седмици, заедно с декорации из целия остров.

hotel

Хелоуин е най-мрачното и загагадъчно време през годината. Какво ще ни очаква зад мъглата – ще разберем съвсем скоро! ^.^ Бъдете търпеливи и ще видите, че последните 365 дни не са минали напразно.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

19 thoughts on “Halloween Party 2014 – Game On

 1. Изглежда, че тази година партито май ще е по-хубаво от миналата. Новият вид пъфъл ще може ли да открива специални айтеми? Като например златния пъфъл.
  P2: Да, но ще открива стандартни айтеми – като тези, които в момента драконите, кучетата, котките и снежните пъфъли могат да намират.

 2. Нямам търпение за предстоящото парти, но имам въпрос. Защо на етаж 13 пише „Out of order“?
  P2: На 13-ти етаж най-вероятно ще стои машината за хващане на призрачни пъфъли. Той ще е отворен, но чак след като завършим всички загадки на останалите етажи. Все пак 13 е фаталното число и затова се предполага, че там ще открием най-страшното нещо от партито. Ще видим, има още малко повече от седмица преди тайната да бъде разкрита.

 3. И какво, пак за безплатните играчи няма нищо хубаво. Поне за Коледа да има пъфъл за всички.
  P2: Според мен малко прибързваш. Сигурен съм, че Halloween Party ще те зарадва с интересни загадки и безплатни дрешки, просто още нямаме погледи към тези неща. Изчакай още малко и да се надяваме, че няма да си разочарована.

 4. Това означава, че куестът ще е от полза само за мемебъри. Те ще си взимат пъфъли, а останалите само ще си загубят времето, за да видят тази машина.
  P2: Не, спокойно. Ние ще получим други подаръци след завършването на куеста. Айтемите най-вероятно ще са за пингвина ни, а и кой знае – може и да получим ново иглу.

 5. Помощ! Няма ми ги приятелите. Много съм тъжна!
  P2: Изчисти кеша на уеб браузъра си или си изтегли нов. Ето тук е написано как: http://help.disney.com/articles/en_US/FAQ/How-do-I-clear-my-cache а може да ми кажеш кой използваш, ако искаш да ти дам инструкции на български език. Mozilla Firefox и Opera са добри програми за сърфиране в интернет, с които почти никога няма да имаш проблеми с приятелите си. Ако пък не ти се занимава, тогава може просто да рестартираш компютъра си и би трябвало всичко да ти е наред.

 6. P2, лично аз никога не съм харесвал Halloween Party заради липсата на айтеми за безплатни играчи, но мисля, че тази година ще е различно. 🙂
  P2: И аз се надявам тази година да има повече неща за безплатните играчи. Последната година имаше 5 айтема, но от тях само един беше за ръка, а останалите – за глава. Дано този път сме приятно изненадани от събитието, защото наистина има какво да се желае.

 7. Ако нищо не правя ще ми върнат ли приятелите? Още не ми се е оправило.
  P2: Няма как да се свържеш с екипа на играта, защото на практика проблемът е от теб. Направи едно от нещата, които те посъветвах да направиш, ако след рестартирането, проблемът е продължил.

  • Да, на мен вместо приятелите ми имаше някакви +, все едно да добавяш нови.

  • Frost Bite, то от плюса се добавят нови. 😀

 8. Mimi Kasova и на мен ми се е случвало. Спокойно, ще ти се оправи. Аз нищо не направих и то се оправи след 2-3 влизания. 🙂

 9. Страхотно, но в публикацията със загадките на всеки етаж бихте ли написали, че не е нужно посетителите да го четат, ако искат те самите да си го изпълнят, както няколко посетителя вече казаха? И къде е видеото? Вие показвате само кадри.
  P2: Да, този път ще напиша, за да може всеки да си го направи сам, ако желае. Ето видеото: http://www.youtube.com/watch?v=fi1n5o0I5kI

 10. P2, защо едната от 13-те стаи е заключена и пише „Out of order“? И защо на първите две има букви B и L вместо цифри?
  P2: То си пише – B е „Basement“, тоест мазе, което се явява като етаж 0 или -1. Lobby (L) е наименованието на първия етаж. Предполагам така са решили, за да е по-интересно. А на 13-тия ще можем да се качим чак след като завършим загадките на всички места. Така ще се отключи.

 11. А партито ми изглежда само за призрачните пъфъли. Ами новини за чичото на Gary?
  P2: Да, ще имаме. Този месец се очаква да се видим и с него, но просто няма погледи, за да не развалят цялата изненада.

 12. Gary ще има ли нов фон?
  P2: Почти е сигурно, защото предишният му за Halloween Party е с остарял дизайн на пингвините, затова според мен е по-вероятно да има нов. Все пак ще е сигурно след седмица – на 23 октомври. Ще пиша в сайта ни допълнително.

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s