Halloween Party 2014 – Game On

Здравейте пинговци!

Club Penguin вече заснеха и дори излъчват видео поглед за Halloween Party 2014 в предаването Game On по Disney Channel. Естествено, рекламата я няма в България, но може да се види по телевизията в САЩ, например. Какво да очакваме ли? Всичко…

hotel2

Благодаря на Can2002, който първи ми каза за новото видео. И така, от 23 октомври до 6 ноември, островът ще е декориран страховито, а пъфъл хотелът ще включва 13 етажа с изпитания за всички ни.

Screenshot_2

На всеки етаж ще има пъзел или загадка, която трябва да разгадаем. Например на етаж 9 ще е необходимо да минем през лабиринт, ако искаме да продължим.

Screenshot_3

Етажите се обитават от новите призрачни пъфъли, които само платените играчи ще могат да си осиновят. Друг начин да покажем уменията си е чрез насочване на светлината в етаж 6.

Screenshot_4

Забелязахте ли парти емотиконката и костюма на призрачен пъфъл?

Screenshot_1

След като завършим загадките от всяко място, ще сме готови да построим машина за хващане на призрачни пъфъли.

Screenshot_5

Чрез нея платените играчи ще могат да си осиновят новия вид домашни любимци и да им се радват винаги. Това ще е десетият нов вид пъфъл за тази година, което ще направи 2014-та успешна за откривателите на пъфъли.

Screenshot_6

А иначе на партито ще има и доста безплатни неща за всички. Част от тях можете да видите по-долу, но в момента няма ка да знаем дали тези от снимката са и за безплатните играчи.

Screenshot_7

А ето и как ще изглежда екранът при осиновяване:

Screenshot_8

Наистина доста интересно, не сте ли съгласни? Очаквайте партито след по-малко от две седмици, заедно с декорации из целия остров.

hotel

Хелоуин е най-мрачното и загагадъчно време през годината. Какво ще ни очаква зад мъглата – ще разберем съвсем скоро! ^.^ Бъдете търпеливи и ще видите, че последните 365 дни не са минали напразно.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 13.10.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 19 Коментари.

 1. Изглежда, че тази година партито май ще е по-хубаво от миналата. Новият вид пъфъл ще може ли да открива специални айтеми? Като например златния пъфъл.
  P2: Да, но ще открива стандартни айтеми – като тези, които в момента драконите, кучетата, котките и снежните пъфъли могат да намират.

 2. И вече заради Game On изгубих търпението си за Halloween партито. :/

 3. Страхотно! Нямам търпение да си осиновя новия вид пъфъл. :з

 4. tsvetencetoo

  Нямам търпение за предстоящото парти, но имам въпрос. Защо на етаж 13 пише „Out of order“?
  P2: На 13-ти етаж най-вероятно ще стои машината за хващане на призрачни пъфъли. Той ще е отворен, но чак след като завършим всички загадки на останалите етажи. Все пак 13 е фаталното число и затова се предполага, че там ще открием най-страшното нещо от партито. Ще видим, има още малко повече от седмица преди тайната да бъде разкрита.

 5. Mimi Kasova

  И какво, пак за безплатните играчи няма нищо хубаво. Поне за Коледа да има пъфъл за всички.
  P2: Според мен малко прибързваш. Сигурен съм, че Halloween Party ще те зарадва с интересни загадки и безплатни дрешки, просто още нямаме погледи към тези неща. Изчакай още малко и да се надяваме, че няма да си разочарована.

 6. Това означава, че куестът ще е от полза само за мемебъри. Те ще си взимат пъфъли, а останалите само ще си загубят времето, за да видят тази машина.
  P2: Не, спокойно. Ние ще получим други подаръци след завършването на куеста. Айтемите най-вероятно ще са за пингвина ни, а и кой знае – може и да получим ново иглу.

 7. Mimi Kasova

  Помощ! Няма ми ги приятелите. Много съм тъжна!
  P2: Изчисти кеша на уеб браузъра си или си изтегли нов. Ето тук е написано как: http://help.disney.com/articles/en_US/FAQ/How-do-I-clear-my-cache а може да ми кажеш кой използваш, ако искаш да ти дам инструкции на български език. Mozilla Firefox и Opera са добри програми за сърфиране в интернет, с които почти никога няма да имаш проблеми с приятелите си. Ако пък не ти се занимава, тогава може просто да рестартираш компютъра си и би трябвало всичко да ти е наред.

 8. Frost Bite

  P2, лично аз никога не съм харесвал Halloween Party заради липсата на айтеми за безплатни играчи, но мисля, че тази година ще е различно. 🙂
  P2: И аз се надявам тази година да има повече неща за безплатните играчи. Последната година имаше 5 айтема, но от тях само един беше за ръка, а останалите – за глава. Дано този път сме приятно изненадани от събитието, защото наистина има какво да се желае.

 9. Mimi Kasova

  Ако нищо не правя ще ми върнат ли приятелите? Още не ми се е оправило.
  P2: Няма как да се свържеш с екипа на играта, защото на практика проблемът е от теб. Направи едно от нещата, които те посъветвах да направиш, ако след рестартирането, проблемът е продължил.

  • Frost Bite

   Да, на мен вместо приятелите ми имаше някакви +, все едно да добавяш нови.

  • Frost Bite, то от плюса се добавят нови. 😀

 10. Mimi Kasova и на мен ми се е случвало. Спокойно, ще ти се оправи. Аз нищо не направих и то се оправи след 2-3 влизания. 🙂

 11. Страхотно, но в публикацията със загадките на всеки етаж бихте ли написали, че не е нужно посетителите да го четат, ако искат те самите да си го изпълнят, както няколко посетителя вече казаха? И къде е видеото? Вие показвате само кадри.
  P2: Да, този път ще напиша, за да може всеки да си го направи сам, ако желае. Ето видеото: http://www.youtube.com/watch?v=fi1n5o0I5kI

 12. Frost Bite

  P2, защо едната от 13-те стаи е заключена и пише „Out of order“? И защо на първите две има букви B и L вместо цифри?
  P2: То си пише – B е „Basement“, тоест мазе, което се явява като етаж 0 или -1. Lobby (L) е наименованието на първия етаж. Предполагам така са решили, за да е по-интересно. А на 13-тия ще можем да се качим чак след като завършим загадките на всички места. Така ще се отключи.

 13. А партито ми изглежда само за призрачните пъфъли. Ами новини за чичото на Gary?
  P2: Да, ще имаме. Този месец се очаква да се видим и с него, но просто няма погледи, за да не развалят цялата изненада.

 14. Gary ще има ли нов фон?
  P2: Почти е сигурно, защото предишният му за Halloween Party е с остарял дизайн на пингвините, затова според мен е по-вероятно да има нов. Все пак ще е сигурно след седмица – на 23 октомври. Ще пиша в сайта ни допълнително.

 15. Какъкв е бил старият фон на Gary?
  P2: За Halloween Party – този: http://i.imgur.com/kayrWEa.png

 16. Halloween е любимият ми празник в Club Penguin.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s