Подготовка за Halloween Party 2014

Здравейте пинговци!

Halloween Party всяка година е събитието, на което Club Penguin отделят най-много внимание. Тази година също няма да има изключение, защото другата седмица целият остров ще бъде декориран празнично. Остават 7 дни до старта, а пъфъл хотелът вече има приготовления. Това все пак е обитавано място, затова доста мистериозни неща ще се случат точно тук. Вероятно забелязахте вратата, която ще води към мазето на сградата. Какво има там – още не е ясно.

Lobby

Стаята за спа и упражнения също е с леко сменен вид. Леле, само каква бъркотия! Откъде се взе всичката тази паяжина? Дано не се страхувате от духове, защото има доста от тях.

Gym

И таванът също е с декорации, макар и да не си личат кой знае колко. Най-вероятно сами виждате разликата.

Roof

Да не забравя – при влизането ни в играта Gary и чичо му ще ни обяснят малко повече за присъствието си. Garywald VIII има за задача да следи призрачната дейност в района, а в пъфъл хотела е забелязана такава.

Gariwald

Той ще ни докладва какво е намерил, но чак другата седмица. Безопасността е на първо място, затова не приближавайте хотела.

Gariwald2

А за марката”Construction” – пробвах се да я взема с нов пингвин и не я получих, което значи, че едва ли ще е достъпна за взимане тази седмица. Е, това беше всичко по-важно, което имах да ви кажа. Остана да сме търпеливи и чакането ще ни се отплати след по-малко от 7 дни.

– Penguinn2 –

Advertisements
Uncategorized

11 thoughts on “Подготовка за Halloween Party 2014

 1. Защо на мен не ми излиза Gary нито чичо му? И кога започва партито?
  P2: Партито стартира на 23 октомври, в около 06:00 часа сутринта по българско време. А не ти се появяват, защото най-вероятно си станал рано, за да видиш обновяванията. Ако пробваш от друг пингвин, със сигурност ще ти се появят.

 2. Само при мен ли не се появяват Gary и чичо му?
  P2: Не, аз влязох в друг пингвин, за да ми се покаже, но няма голямо значение дали ще го видиш. Те ни се показват, за да ни информират и не дават нищо.

 3. Откъде са погледите?
  P2: Това не са погледи. Така изглеждат стаите в момента.

 4. При мен Gary не ми се появи, когато влязох! Защо?
  P2: Става така, ако сутринта си влизала в играта. Но в случаят не е толкова важно дали ще го видиш, защото нямя да получиш нищо от него. Той ни се показва само, за да ни информира какво се случва в пъфъл хотела.

 5. Нямам търпение партито да започне, макар че разбрахме повечето неща за него. 😀

 6. На мен ми се появиха сега, когато влязох, а вчера не, тъй като играя CP преди да тръгна на училище.

 7. Как така партито не е започнало, а някои от стаите са вече украсени?
  P2: Това е само подготовка за партито, което да покаже, че хотелът предстои да бъде променен. Стаите дори няма да изглеждат така на Halloween Party. Само лобито ще е подобно.

 8. P2, ти ще обикаляш ли по къщите за бонбони на Хелоуин? Аз най-вероятно – да! 🙂
  P2: Не, в моят град празникът не е кой знае колко популярен, а и аз съм малко голям за това. Но иначе със сигурност много ще се забавляваш на Хелоуин тази година. Ти как ще се облечеш? ^.^

  • Аз мислих може би само в нашия блок да обикалям, но почти всички са стари хора, които като почукам и като кажа “Номер или лакомство”, те ще се чудят какво е това.

  • Ние ще правим Хелоуин парти в училище, а отделно от това ще обикаляме с децата от класа. Дано да не стане така, че хората, които ни отварят вратата, да не знаят за какво става дума. А за костюма – не знам все още… миналата година бях зомби, преди това бях Пипи Дългото чорапче. Тази година още не съм решила. Ти от кой град си? Аз живея в Пловдив.
   P2: Някои хора от сайта знаят откъде съм, но на този етап не бих искал да споделям информацията.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s