Изрезки от дневник на пътешественик

Здравейте пинговци!

От доста време насам Club Penguin дават погледи към едно и също мистериозно място, което за момента остава неразгадано. Последният път имахме снимка на мъглива стая, а днес вече и можем да видим приликата от нея. Изглежда огромният пъфъл е бил някакъв вид скала. Виждате ли приликите от старата ми публикация? Оу, а също специалните благодарности този път са за Spyro662, който за пореден път ме информира първи за новостите.

Какво е една публикация без нещо ексклузивно? По-долу можете да погледнете поглед от играта Puffle Wild. Само вижте пъфъл създанията и всички тези Puffle O`s.

Wild

А друг поглед, за който се сещам сега, е отново от видео, където се виждат пъфъли в непознатото. Идеята вече се разработва от над година, но дали скоро ще разберем точно каква е? Според мен ще е свързана с новото приложение Puffle Wild за iOS устройства, което излиза скоро, но все пак имам теория, че това все пак ще е някакво парти, вероятно през януари месец. И да не забравяме, че наскоро Club Penguin разкриха, че предстоят да се открият не няколко нови стаи, а територия на острова, която досега никога не е била достъпна за пингвините. Дано скоро разберем нещо ново, защото наистина търпението ми се изчерпва с всеки изминал ден. А вие какво мислите? Нямам търпение да разбера и вашите мнения за видеото.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 21.10.2014, in Videos. Bookmark the permalink. 5 Коментари.

 1. Тези стаи ми напомнят от парти стаите на Operation Puffle през 2013.

 2. Страхотно! Това може би ще е тайна стая, която ще се намира сред природата. Кога се смята, че ще се появи мистериозната стая?
  P2: Нямам представа кога ще се появи. Очакваме информация от Club Penguin съвсем скоро.

 3. P2, аз мисля, че онази стая с моста ще бъде добавена, когато идва Rockhopper. Онази с дърветата, които имат мостчета, означава, че скоро идва The Fair партито, а водопадът, че ще има нова игра. Първата стая с пингвини и пъфъли може би ще е към новите видове. Е, това е моето мнение. ^.^

 4. Не е по темата, но какво е тази игра, на която излиза всеки път реклама?
  P2: Играта е нова и е създадена от Bobonika1212, по точно Румен. Той ме помоли да добавя временно банера в сайта. Вече стои 3 седмици, затова след около 7 дни ще я премахна.

 5. P2, според теб добра ли е играта?
  P2: Играта на Румен… Изпробвах я, интересна е като цяло, но ти трябва стратегия за развиване. Не е точно предназначена за нашите посетители, но нямаше как да му откажа да добавя рекламата.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s