Изрезки от дневник на пътешественик

Здравейте пинговци!

От доста време насам Club Penguin дават погледи към едно и също мистериозно място, което за момента остава неразгадано. Последният път имахме снимка на мъглива стая, а днес вече и можем да видим приликата от нея. Изглежда огромният пъфъл е бил някакъв вид скала. Виждате ли приликите от старата ми публикация? Оу, а също специалните благодарности този път са за Spyro662, който за пореден път ме информира първи за новостите.

Какво е една публикация без нещо ексклузивно? По-долу можете да погледнете поглед от играта Puffle Wild. Само вижте пъфъл създанията и всички тези Puffle O`s.

Wild

А друг поглед, за който се сещам сега, е отново от видео, където се виждат пъфъли в непознатото. Идеята вече се разработва от над година, но дали скоро ще разберем точно каква е? Според мен ще е свързана с новото приложение Puffle Wild за iOS устройства, което излиза скоро, но все пак имам теория, че това все пак ще е някакво парти, вероятно през януари месец. И да не забравяме, че наскоро Club Penguin разкриха, че предстоят да се открият не няколко нови стаи, а територия на острова, която досега никога не е била достъпна за пингвините. Дано скоро разберем нещо ново, защото наистина търпението ми се изчерпва с всеки изминал ден. А вие какво мислите? Нямам търпение да разбера и вашите мнения за видеото.

– Penguinn2 –

Advertisements

5 thoughts on “Изрезки от дневник на пътешественик

 1. Тези стаи ми напомнят от парти стаите на Operation Puffle през 2013.

 2. Страхотно! Това може би ще е тайна стая, която ще се намира сред природата. Кога се смята, че ще се появи мистериозната стая?
  P2: Нямам представа кога ще се появи. Очакваме информация от Club Penguin съвсем скоро.

 3. P2, аз мисля, че онази стая с моста ще бъде добавена, когато идва Rockhopper. Онази с дърветата, които имат мостчета, означава, че скоро идва The Fair партито, а водопадът, че ще има нова игра. Първата стая с пингвини и пъфъли може би ще е към новите видове. Е, това е моето мнение. ^.^

 4. Не е по темата, но какво е тази игра, на която излиза всеки път реклама?
  P2: Играта е нова и е създадена от Bobonika1212, по точно Румен. Той ме помоли да добавя временно банера в сайта. Вече стои 3 седмици, затова след около 7 дни ще я премахна.

 5. P2, според теб добра ли е играта?
  P2: Играта на Румен… Изпробвах я, интересна е като цяло, но ти трябва стратегия за развиване. Не е точно предназначена за нашите посетители, но нямаше как да му откажа да добавя рекламата.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s