9th Anniversary Party

Здравейте пинговци!

Честит девети рожден ден, Club Penguin! Всъщност не, специалният ден е утре. 😀 И все пак вече декорациите за това събитие са добавени в Coffee Shop като по традиция. Това е една от първите стаи на острова и затова всяка година празнуваме точно там. Но какво има този път? Нека ви покажа!

9thcoffee

Виждате ли масата с огромната торта, шапка и книга? Шапката е вашият подарък – уникален айтем, който никога няма да може да се взима отново. Натиснете върху нея, за да я получите, защото със сигурност ще съжалявате, ако пропуснете възможността си.

9thcake

А сега остана само да изберете „Yes“. Току-що се сдобихте с 9-тата поредна празнична шапка, която след няколко години ще стане много рядка. Тя се отличава с това, че показва от колко време приблизително играете Club Penguin.

gethat

А вече духнахте ли свещичките? Направете го! Макар и да не сте рожденници, вие имате това право, а и така получавате марка от категорията Party. Само посочете тортата и сте готови! Не пропускайте шанса си, защото марката може да се вземе само 7 дни в годината.

Celebration | Духни свещичките на годишната торта

Годишната книга за 2013 и 2014 година е тук, а вие можете да я разгледате от масата, на която са трите важни неща от деня. Ако все пак не ви се влиза в Club Penguin, този линк също ще ви свърши работа.

1314book

Чудите се дали има и още ли? За съжаление не. Сега е ваш ред да покажете колко харесвате Club Penguin като посетите острова на събитието. А вие за коя поредна година виждате специалната украса по случай рождения ден на играта? Очакваме да разберем за всеки един от вас. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 23.10.2014, in Parties. Bookmark the permalink. 10 Коментари.

 1. Играя отдавна, но е за първи път героят ми да е на това събитие.

 2. Защо не мога да взема марката за тортата?
  P2: Най-вероятно Club Penguin са забравили да я направят достъпна. Пробвах се с нов пингвин и наистина има проблем с нея. Опитай отново утре или в събота и всичко ще е наред.

 3. Честит рожден ден CP! Явно шапката е същата както вестника. Въобще не бях изненадан, защото я разкриха с поглед и пин. Разочарован съм от тях тази година – напоследък, заради многото погледи. 😦

 4. Къде точно да цъкна? Не ми дава да духна свещите.
  P2: Нужно е само да посочиш тортата с мишка, но в момента има проблем с марката и затова не може да се вземе. Очаквай да е поправен съвсем скоро.

 5. Не ми дава марката. Какво да правя?
  P2: Пробвах на нов пингвин и аз също не успях да я спечеля. Опитай отново утре или в събота и да се надяваме, че Club Penguin ще са оправили проблема си.

 6. Нали имаше нещо за събиране на хубави рисунки. Кога ще можем да го видим?
  P2: Утре – 24 октомври.

  • Дали ще може да видим клипчето с рисунките, ако не сме дошли, защото е малко късно?
   P2: Да, не се притеснявай. Видеото ще може да се види от всички играчи и ще е публикувано в блога на играта, а малко след това и в нашия сайт. Срещата е само за забава и от нея не се печели нищо.

 7. Това е най-якото парти, на което съм присъствал през 2014 година досега.

 8. Невероятна е книгата! 🙂

 9. Аз виждам за 3-ти път. Играя от 2012 година.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s