Честит рожден ден, Club Penguin!

Здравейте пинговци!

Най-после видеото с рисунките на фенове на играта е реалност! През последните седмици Megg и Ninja се трудиха много за направата му, а днес можем да видим и всички тези невероятни творения на всички вас. Можете ли да повярвате? Девет години минаха толкова неусетно в забава и много празненства на острова. Аз преброих 121 различни рисунки във видеото, затова… Ако се чудите дали изобщо някой е правил това, отговорът е „да“! 😀 Няма защо да се бавим, нека направо видим какъв е резултатът от картинките, заедно с песента на Джордан Фишър – It`s Your Birthday. Оу, а също и да не забравя – благодаря на Goram2003, който първи ми каза за тази новост.

Лично аз за себе си мога да кажа, че видях няколко рисунки от наши посетители, включително и на Bonbon4o2. Ако вие също сте видели своята, можете да ни кажете точно кога се появява, за да я погледнем и ние. Има и още страхотни творения на известен фен на играта – Cw700, която наистина рисува уникално! Нейна картинка се вижда в 1:21 секунди. Песента наистина ме накара да настръхна! Заслужава си поне веднъж да изгледате видеото и да се насладите на празничната атмосфера. Надявам се да продължа да играя Club Penguin с години, защото ние всички сме едно голямо семейство, което не трябва да се разделя. Ако вие сте на друго мнение, ще се радвам да го чуя, но за целта ще се наложи да ни напишете коментар. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 24.10.2014, in Videos. Bookmark the permalink. 11 Коментари.

 1. Супер!

 2. Наистина много оригинални творби. Има хора, които са говори за работа в Club Penguin със своите невероятни умения! Има голяма креативност и детско послание във всяка една рисунка. Получило се е нещо, което е трудно да се опише с думи. Да създаваш неща и да виждаш, че те се оценяват, е нещо безценно. Силно вярвам, че Club Penguin също са удовлетворени от резултата.

 3. rubicp1151

  Честит рожден ден, Club Penguin! Аз видях на Bonbon4o2, с която участваше в последния ви конкурс. 🙂

 4. Много се радвам, че Club Penguin са включили моята рисунка във видеото. И честит 9-ти рожден ден, Club Penguin!

 5. Това е любимата ми игра! И да стана на 20 години, пак няма да ми омръзне! 🙂

 6. Честит рожден ден, Club Penguin! 🙂

 7. Честит рожден ден, Club Penguin! 🙂

 8. Със Cw700 сме добри приятели от Twitter. В листа си също така имам много известни пингвини като Chrisdog93, Ferdthebird, Monchocho и още мноого. 😀 Имам и доста модератори. Вчера видях създателите на Club Penguin.

 9. За жалост не си видях рисунката, но видях на двама от посетителите Ви. Честит рожден ден! Неусетно минаха 9 години.

 10. borislav3009

  Честит рожден ден, Club Penguin!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s