Етаж 6 и 7 на пъфъл хотела

Здравейте пинговци!

Етаж 6 и 7 вече са отключени, затова имате възможност да разгадаете загадките на тя още от днес, ако не искате всичко да става в последния момент. Ако не са ви отворени, значи не сте минали на предишните места от пъфъл хотела. И така, на 6 етаж е необходимо да направим така, че светлината да стигне до катинарчето. Това става като натискате трите огледала, за да се местят. Ще се справите, нали?

floor6

Когато лъчът стигне до пъфълчето, ще можете да вземете втората част от машината за ловене на призрачни пъфъли.

unlockedfloor6

А сега е време и за следващото място, което е малко нагоре. Тук трябва да минете по цветните килими по последователността, която е написана. Първо минете по лилавия, после по зеления, по червения и накрая по синия.

floor7

Това е всичко! Сега отворихте и мястото, където е третата част от машината. Вземете я, защото ще ви е нужна скоро.

unlockedfloor7

Ами това е за днес. Още загадки очаквайте утре – на 25 октомври. Надявам се да сте се справили с днешните изпитания, а ако имате някакви въпроси, ще се радвам да отговоря на тях.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 24.10.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 17 Коментари.

 1. P2, виж какъв пъфъл има този: http://prikachi.com/images/29/7681029B.png
  P2: Най-вероятно си го е взел с измамна програма. По принцип този вид пъфъли трябва да е достъпен за взимане от 26 октомври до 6 ноември.

 2. P2, как се минава марката „Trick-or-treat“? Гледах и в интернет дори. Всичко пробвах и не стана. Така беше и предната година. Защо не мога да спечеля марката? 😦 Мисля да пиша на CP за този проблем. Ето поглед към стая 8 от пъфъл хотела. http://prikachi.com/images/196/7681196W.png
  P2: За марката трябва да посетиш 10 иглута на различни играчи, които да използват този вид: http://www.prikachi.com/images/303/5391303d.png Трябва да е при едно влизане в играта, затова не е много лесно. Спокойно, другата седмица ще имаме парти за тази марка и се надявам да успеем да я вземем. А за погледа – аз съм виждал всичките стаи от файловете на играта, но сметнах за ненужно да ги показвам в публикация.

 3. P2, в руския сървър на СР написах „*****“, защото исках да кажа, че остава минута, докато Gary дойде и после ме баннаха за 24 часа. Защо? 😦
  P2: Закрих думата ти, защото вероятно някои посетители ще искат да погледнат какво означава. Това, което си написал, е забранено. Самата дума не е обидна, но не е никак подходяща за Club Penguin. Разбирам, че си сгрешил като си я изпратил на срещата, но екипът на играта не знае, че ти не знаеш езика и си го направил случайно. Мога само да ти препоръчам следващият път да използваш преводач за писане на руски или пък изобщо да не пишеш нещо, в което не си сигурен, защото следващият бан може да е за повече часове.

 4. Взех всички части. Много съм доволен, че за 3 път получих код за 7 дни и ще си взема пъфълите.

 5. Само при мен ли има някакъв бъг? Като отида от лилавия килим излизам на червения и после не мога да тръгна!
  P2: Излез от играта и влез отново. Би трябвало всичко да ти е наред, а ако не, тогава може да опиташ от друг уеб браузър. Mozilla Firefox е добър за Club Penguin и рядко се появяват проблеми свързани с играта.

 6. За Хелоуин партито: Вижте айсберга – всеки сам може да си направи тиква: http://prikachi.com/images/519/7681519E.jpg
  P2: Да, но разбира се, става много по-бързо с помощ от приятели! ^.^

 7. За какво ще служи тази машина за лов на пъфъли и ще може ли да се използва и от неплатените играчи?
  P2: Като я построим, тя ще хваща призрачни пъфъли. Така платените играчи ще могат да си осиновят от този нов вид. Но иначе не, безплатните играчи няма да могат да я използват. Най-много да получим някаква друга награда като я сглобим.

 8. Очаквам следващия айтем утре!

 9. borislav3009

  P2, как да духна свещичките на тортата?
  P2: Нужно е само да я посочиш, за да спечелиш марката. В момента обаче има проблем с нея и затова няма да я вземеш. Най-вероятно той ще е отстранен от Club Penguin до края на седмицата, затова съвсем скоро ще можеш да я имаш.

 10. Р2, знаеш ли, че на мен ми е отключен и 12 етаж в асансьора? Малко е странно и призрачно там, защото има пъфъли духове навсякъде и май е стаята за създаване на машината за ловене. На теб отключена ли ти е?
  P2: Да, на мен също е отключена, а най-вероятно и на всички останали пингвини. Така ми е от вчера.

 11. P2, видях, че Chevi09 е видял пингвин с пъфъл, който не е достъпен още. Аз тази сутрин гледах едно програмката, която се казва и оттам не само, че можеш да си добавиш всякакъв вид пъфъл, но можеш да си вземеш и много нови, които ще са достъпни чак след 1-2 месеца.
  P2: Да, но ще те баннат, ако модератор те види да се разхождаш с пъфъли, които не могат да се вземат още. Същото важи и за подаден сигнал от някой пингвин. Наказанието, че не спазваш правилата на играта, може да бъде от забрана за няколко часа до спиране на достъпа ти завинаги за влизане в пингвина ти.

 12. Кога ще можем да оправим машината на 12-тия и да се качим на 13-тия етаж?
  Olwan: Те ще бъдат достъпни след като изпълним всички останали дневни задачи по време на партито – на 26 октомври. :]]

 13. P2, за 12-ти етаж пише, че трябва да наредя пъзел, но не мога да разбера откъде да почна. Моля те, помогни ми!
  P2: Не, няма нищо за правене на него в момента. Просто трябва да събереш всички части на машината за ловене на духове, но това ще може да стане от утре – 26 октомври. Очаквай публикация в сайта ни след по-малко от 24 часа. Ще напишем подробно какво се прави там.

 14. Р2, откъде и аз мога да разгледам файловете на играта? И аз искам да видя стаите като теб.
  P2: http://media1.clubpenguin.com/play/v2/content/global/rooms/party1.swf?contentVersion=71065 сменяй „party1“ с друга цифра, например 2, 3, 4 и нагоре, за да виждаш стаите нагоре в пъфъл хотела.

 15. Какво се прави на етаж 12?
  P2: Още нищо, но очаквай публикация в сайта ни утре – 26 октомври. Тогава ще напишем какво се прави на него, тъй като в момента етажът няма никаква функция.

 16. Jordan88809

  Ама аз питам само за четвърти етаж.
  P2: Тук е написано – http://bobonikacp.com/2014/10/23/halloween-party-2014/ Трябва да хвърлиш снежна топка върху всички свещи, тоест където има огън, за да ти се отключи частта за машината.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s