Етаж 8 и 9 на пъфъл хотела

Здравейте пинговци!

След като вчера отключихме загадките на етажите 6 и 7, днес е време да изпълним следващите две. В случай, че те не са отворени, значи не сте изпълнили тези от предишните места. Е, нека преминем към етаж 8. Тук е необходимо само да кликнете върху всяка една от тиквите, като целта е всички те да изчезнат.

Floor8

След като приключите с първата от днешните две задачи, ще можете да вземете още една от частите на машината за ловене на призрачни пъфъли.

unlockedfloor8

Надявам се сте се справили с първата от днешните две загадки, защото е време да преминем към следващата. И така, този път се намираме в един голям лабиринт, а целта е да стигнем до червения бутон, който се намира в долната част на играта.

Floor9

След като сте готови и с втората задача, можете да вземете още една част от машината. Напомням ви, че не трябва да пропуснете да я вземете, защото ще ви е нужна скоро. Предполагам в предното изречение повечето от вас намират отговора на въпроса какво се прави на предпоследния 12-ти етаж.

unlockedfloor9

И не пропускайте да си вземете двата безплатни айтема от днес – един за платените и един за безплатните играчи.

items25

Това е всичко за днес. Утре очаквайте още от дневните ни загадки, а дотогава ще се радваме да отговорим на въпроси, на които не сте получили отговор в публикацията или пък не сте успели да се справите. Не пропускайте да оставите и своето мнение чрез коментар в тази публикация. 🙂

– Olwan –

Advertisements

Posted on 25.10.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 12 Коментари.

 1. Много искам да попитам кога ще може да се осинови пъфълът дух? Защото аз мислих, че ще е днес, а пък то се оказа костюмът на духа пъфъл. 😀
  P2: Утре – 26 октомври, платените играчи ще могат да си осиновят от новия вид пъфъли.

 2. Супер! Ще ми се да не бях баннат, за да видя това. Е, все пак остава по-малко от един час вече и ще го видя! 🙂

 3. Страхотно парти!

 4. Супер парти!

 5. Какво се прави на 12-тия етаж?
  P2: В момента няма нищо за правене на него. Очаквай загадката утре – на 26 октомври, когато ние също ще напишем какво се изисква от нас в тази стая.

 6. Благодаря ви много!

 7. ayhanayhan

  Мога ли да взема 2-рото куфарче или то беше едно?
  P2: Общо са пет, а в момента всички са отключени, но без три от тях.

 8. Р2, би ли ми дал линк към публикация, в която пише за 12-та стая?
  P2: Нямаме такава за момента, защото етажът е достъпен, но в момента на него няма нищо за правене. Чак утре ще има специална задача и на него, а публикацията очаквай след по-малко от 24 часа.

 9. Някой забелязал ли е, че на последната страница в каталога за дрехи, където се продават пинове на държави, няма пин на България? Не смятате ли, че това е дискриминация спрямо България? Аз смятам, че не е честно да има пинове на Египет, Коста Рика и др.
  Филип: Многократно ние и фенове на сайта ни сме се свързвали с Club Penguin, предлагайки им да добавят български флаг и винаги отговарят, че ще помислят по въпроса. От много време не са добавяли флагове и се надявам скоро да зарадват и нас. 🙂

 10. Не разбрах, значи утре ще можем да довършим и построим машината, както и да победим пиколото, който е дух, като отидем на 13-тия етаж?
  Olwan: Да, точно така, правилно си разбрал. Повече информация, както и публикацията ни очаквай след по-малко от 24 часа.

 11. P2, аз не мога повече! Всички айтеми ми се изгубиха, имам само призрачното куфарче! Напускам играта, но мисля да не си изоставям пингвина, само за мен да си е. Приятна игра на всички! ❤ 😉
  Olwan: Явно има някаква наистина реална причина за премахването на всичките ти айтеми. Въпреки че въпроса е неудобен, но пак ще ти го задам – някога използвал ли си измамна програма, софтуер или подобни? Понякога проблема се крие точно в тях и това, че ако не си смениш паролата след като добавиш някакъв айтем, създателя или в случая екипа на сайта, в който се намира програмата/софтуера имат достъп до имената, паролите и въобще данните на всички, които я/го използват.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s