Puffle Wild в App Store

Здравейте пинговци!

Дългоочакваното излизане на приложението Puffle Wild за iOS е вече факт. Готови ли сте да изследвате мистериозни области и да откривате нови видове пъфъли? Е, нека започнем приключението. Важно да отбележа в началото е, че играта също се дели на два типа – за безплатни и платени играчи, затова ако искате повече функции и по-голям достъп, можете да помолите родителите си за поръчка на членство.

icon175x175

В играта има общо 75 нива, като целта е на всяко едно от тях да бъде постигнат най-висок резултат, а именно от три звезди. Безплатните играчи имат достъп само до малко над 60 от тях, както и до синия пъфъл, чрез който може да се печели сила, а платените до всички 75.

screen520x924 (1)

Нека започнем със същинската част. Тази игра е малко по-различен вариант на пъзел. Целта е да направите ред и/или колонка от 4 еднакви по цвят O’berries, а в случай, че се затруднявате можете да използвате някой от пъфълите си.

screen520x924 (2)

Най-хубавото от всичко това е, че при изпълнени няколко последователни (бонус) нива или пък всички от играта, имате възможност да получите уникални и нови видове пъфъли, които за съжаление ще можете да виждате само във вашето Club Penguin iOS приложение. Такива са еднорог, заек, елен и енот, но не забравяйте, че това е функция достъпна САМО за платените играчи.

screen520x924 (3)

В играта има още една възможност – допълнителни поръчки, които представляват 13 различни бонус нива, събиране на нови и мощни пъфъли, които можете да използвате по време на игра и още.

screen520x924 (4)

Е, мисля, че това е всичко необходимо, което трябва да знаете към този момент за това как се играе, какво съдържа, а и какво можете да получите като бонус, нали така?

screen520x924

И като завършек бих искал да добавя, че екрана с всички нива в играта поне малко ми прилича на мистериозната стая, която беше добавена във файловете на Club Penguin по-рано през март тази година. Под този текст можете да видите малко сравнение между двете, а лично моето предположение е, че от 2015 може би стаята ще бъде част от напълно обновения вид на играта.

Image Map

Утре или по-късно тази седмица очаквайте снимки и по-подробно обяснение за това можете да получите допълнително сила чрез вашите домашни любимци и още. Не забравяйте, че преди да изтеглите приложението е необходимо да попитате родител за разрешение, тъй като както споменах по-горе, в него се съдържат поръчки. Лично аз не очаквах допълнителните функции, както и това, че ще можем да получаваме и редки видове пъфъли. Ще се радваме да разберем вашето мнението за Puffle Wild чрез коментар в тази публикация, а в случай, че нещо не е станало ясно, винаги можете да ни попитате.

– Olwan – 

Advertisements

Posted on 04.11.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 10 Коментари.

 1. Mirelinda3

  Супер!

 2. А играта има ли я в Google Play?
  P2: Не, на този етап я няма там и не е ясно дали изобщо някога ще е добавена.

 3. gorila4322

  Тези горски пъфъли (елен, заек…) се печелят от мембъри, а не се купуват отделно, защото там пише поръчки. Питам просто да съм сигурен, иначе публикацията (като всички други) е ВЪРХЪТ!!!
  Olwan: Всъщност да, печелят се от платените играчи, но част от тях могат да бъдат закупени и от безплатните играчи чрез функцията за поръчване в играта – на бонус нива, както и на лимитирани видове пъфъли. :]]

  • gorila4322

   Това е супер. Значи едновременно можем да си ги спечелим всички или да ги поръчаме! Това е страхотно, защото може някой да пропусне лимитирана серия! Играта наистина е СУПЕР! 😀

 4. Сравнението наистина си прилича!

 5. Леле, излезе нова игра пак за iOS, а пък не направиха още Club Penguin за Android.
  P2: Играта излиза в Google Play по-късно този месец. Следи сайта ни за точна дата пред ноември.

 6. Аз не мога да си я взема. Пише, че само от Нова Зеландия може. Помощ!
  P2: До няколко дни ще е достъпна и в България. А ако искаш да я изтеглиш още сега – направи си нова регистрация в iTunes и при държавата избери Нова Зеландия.

 7. А ще може ли да си ги гледаме и в Club Penguin? 🙂
  P2: Разбира се, тези нови пъфъли могат да се разхождат с нас, да се хранят, да се къпят и да извършват дейности като всички останали домашни любимци на острова.

 8. Тази шапка вече е безплатна. Намира се в The Stage. http://i.imgur.com/nko3GxH.png
  P2: Да, това е от 5 юли 2014.

 9. Приложението е супер, въпреки че не мога да си го изтегля. Да се надяваме, че ще го пуснат и за Android устройства!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s