Малки обновявания от 5 ноември

Здравейте пинговци!

Днес е сряда, но въпреки това вече обновяванията за седмицата са вече тук. С по-големите има и няколко малки такива, но не по-маловажни. Rockhopper вече е на път към нас, а това се вижда от стаята Beacon. Той ще пристигне на 20 ноември, точно за Pirate Party.

Rockhoppercoming

Картичките също са обновени, но за съжаление няма добавени по-различни от тези, които знаем. За изпращането им е необходимо просто да натиснете иконата в горния ляв ъгъл на играта и да платите цената от 10 coins.

Postcards

Наближава Pirate Party, а както знаете по традиция страницата за платените играчи бива обновявана всеки месец. Нека научим какво ново могат да правят платените играчи в периода 20 ноември – 4 декември.

MembershipPage

 • Пазарувайте пиратски дрехи! Аррр! Купете си дрехи като на русалка или като на изгубен пират.
 • Построявайте кораби! Започвайки от 13 ноември, платените играчи могат да строят пиратски кораб вътре в техните иглута.
 • Отключете специални мечове! Платените играчи могат да се бият със рака-бос със специални мечове в периода 20 ноември – 4 декември.

Това е всичко ново от днес, но нека да не пропусна да добавя, че в началната страница на играта е добавена една нова картинка, както и нов логин екран. Предстоящото ще бъде по-върховно от всякога, а аз лично с нетърпение очаквам да разбера повече информация, както за плана на Hebrert, така и за пътуването с кораба на Rockhopper. Не пропускайте да споделите мнението си чрез коментар в тази публикация. :]]

– Penguinn2 и Olwan –

Advertisements

Posted on 05.11.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 6 Коментари.

 1. Mirelinda3

  Винаги съм се чудила, какво е онова червено блещукащо нещо?
  P2: Това е светлината от диаманта, който поставихме на острова на викингите през февруари 2012 година. Ето тук е информацията: http://bobonikacp.com/2012/02/24/rockhoppers-quest/ Вероятно ще го забележеш, защото съм го показал и на снимка с бял фон.

  • Mirelinda3

   Оу да, аз съм виждала много клипове в YouTube за това парти!

 2. В логина пише нещо за някакво приложение. Какво е то?
  P2: Това е приложението на Club Penguin за iOS устройства. Става думата за нашата любима игра, но достъпна за iPhone, iPod touch и iPad. Не е нищо особено, макар че има доста допълнителни или обновени функции.

 3. Това парти не се ли празнуваше през 2012 година? Питам, защото научих за играта чак през януари 2013.
  P2: Не, тогава беше Rockhopper`s Quest и беше доста по-различно парти. Досега е имало доста събития свързани с пиратите, но обикновено всяко е различно. Pirate Party 2014 гарантира за нещо съвсем ново на острова ни, което досега не е било измисляно.

 4. Този рак се казва Klepto. Той е дядо на Кlutzy.
  P2: Да, има рак с това име на острова, но той е от играта Puffle Launch. Не е дядото на Klutzy, тук става дума за съвсем различен рак, а и също не е потвърдено дали той е водачът на раците, с които ще се срещнем този месец. Според мен става дума за различни личности, но се пак времето ще покаже дали е така.

 5. Вече е 13, а все още нямам достъп до новия каталог за иглу! 😦
  Olwan: Да, за съжаление този път нещо с обновяванията в Club Penguin се обърка. Нека изчакаме до утре (14.11), за да разберем малко повече, а и не забравяй да посетиш сайта ни, за да разбереш пръв за всичко ново в играта.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s