Специална анимация от CP за Коледа

Здравейте пинговци!

Коледа ще дойде след около месец, но Club Penguin вече се подготвят за празника. Онлайн се появи поглед към кратка история, която ще бъде излъчена скоро по Disney Channel. Епизодът ще трае няколко минути и ще е с героите от нашия остров, включително и Rockhopper. Накратко – пират на име Roofhowse ще пристигне в Club Penguin и ще стане част от неочаквани забавления.

3_1416479770_facScreen Shot 2014-11-20 at 10.26

Премиерата е на 17 декември от 18:30 часа по GMT часово време (с 2 часа назад от българското), а каналът е Disney Channel във Великобритания. В момента не е ясно в кои страни ще се излъчи, но се знае, че епизодът ще е преведен на няколко езика – холандски, испански, португалски, френски и немски. Тази кратка история е създадена от хора, които са участвали в направата на Финиъс и Фърб, Том и Джери, The Looney Tunes Show и още известни филмчета. Оригиналното заглавие е „We Wish You a Merry Walrus“, а пълна информация можете да прочетете в този линк. Не се тревожете, малко след предиерата, аз ще поставя видео на късометражния филм в сайта ни, заедно със субтитри на български език. Лично аз нямам търпение да дойде 17 декември, а вие?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 21.11.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 15 Коментари.

 1. Само да попитам, каква е тази програма GMT?
  P2: Това е часово време, а иначе съкращението е от Greenwich Mean Time. Епизодът ще е излъчен по Disney Channel в някои страни, включително и Великобритания. За съжаление България няма да влезе в това число.

 2. А предаването ще бъде ли излъчено в Германия, Италия и Испания?
  P2: Най-вероятно да. Пълният списък със страните ще е ясен скоро, предполагам.

 3. Mimi Kasova

  Яко! А ще го има ли по руския Disney Channel?
  P2: Не мога да кажа със сигурност, но е много вероятно да го има, тъй като Русия е доста голяма държава, а и Club Penguin има руски в списъка си с езици.

 4. Дано да участва и нашата страна!

 5. Нямам търпение да видя филмчето! 🙂

 6. Докато търсех нещо ново във файловете на CP, намерих това: http://i.imgur.com/Js4t4wi.png Явно това ще е един от подаръците на Pirate Party.
  P2: Не, това е нещо като заден фон за иглу. Струва 1800 coins и в момента може да се купи от платените играчи. В каталога за иглу е.

 7. Е то ще бъде сериал ли?
  P2: Не, ще е само една серия, която ще е няколко минутки или да кажем час и нещо. Още не е ясно колко ще е продължителността.

 8. Mirelinda3

  Жалко, че не може в България.

 9. Нямам търпени да дойде Коледа, защото знам, че в Club Penguin става най-хубавото парти през цялата година. 🙂

 10. Щом един път рекламата на играта е била излъчвана в България, може би и този път ще е така, макар и да не признават. 🙂 А кой е новият герой, за който спомена в публикацията?
  P2: В момента не знаем нищо за него. Ще споделя повече за тази известна личност, ако някаква информация бъде споделена с феновете на играта.

 11. Защо съм баннат в коментарите ви? Последните два са одобрени, а те са след моя коментар?
  P2: Не, не си баннат, просто отговарям хаотично, тоест първо одобрявам тези коментари, които са ми по-лесни. Ще върна реда след като всички получат отговор от мен, което най-вероятно ще е утре. Така вече винаги ще одобрявам първо по-старите, за да няма объркване. Съжалявам, че се наложи да чакаш допълнително.

 12. Познавам един човек, на когото баща му работи за CP и му предложих да има анимация за играта. Страхотно, че са послушали идеята ми! Винаги съм искал да има анимация на Club Penguin.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s