Детайли за коледното видео на CP

Здравейте пинговци!

Вече знаете за специалната коледна анимация от Club Penguin, която предстои да се излъчи в някои страни на 17 декември, нали така? Ако не, тогава посетете тази публикация. Вече имаме и малко повече информация за историята, която ще ни бъде разказана чрез видеото другия месец. Roofhowse (пират) ще пристигне на острова и ще вземе участие в неочаквано празнично празненство. След това Roofhowse ще последва нов вид домашен любимец – син кристален, а след това той ще разбере, че трябва да пътува до острова на Веселия Морж (Merry Walrus), където пингвините ще научат, че трябва да се съюзят, за да положат усилия, за да може Коледата да се състои.

christmas1

Над този текст виждате кадри от заснемането. То е с нова техника, както сами можете да видите. Не се рисува, а директно се използват кукли, които се местят, а зеленото после ще бъде заменено с по-хубав фон при обработката от екипа на Disney.

christmas2

И малко информация за Holiday Party – то ще продължи от 18 до 31 декември. Ще празнуваме Merry Walrus, което е версия на Коледа, която Club Penguin са измислили. Ще видим какво ново ще има на събитието. Целият остров ще е декориран специално и естествено, ще има куестове с награди. Един от тях ще е да декорираме елха, а друга – намерим шест части от син кристален пъфъл. Платените играчи ще могат да си осиновят от новия вид и да го пазят завинаги, но ще трябва да почакат няколко дни, докато Дядо Коледа не се появи, за да им даде тази възможност. Coins for Change ще се завърне за поредна година, затова и този път ще можем да даряваме coins за добра кауза. Това се знае към този момент, а ако имате някакви въпроси свързани с това, което ви споделих, може да ме питате в коментарите.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 27.11.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 9 Коментари.

 1. Това филмче сигурно ще бъде много хубаво.

 2. Супер! Изглежда доста интересно! Нямам търпение да видя коледното видео и също така с този нов кристален пъфъл, мисля че тази година е годината на пъфълите.
  P2: Безспорно е така.

 3. Vasko [mario64gamer]

  Може ли да дойдете на моя рожден ден в Club Penguin? На 15 декември в сървър Fjord, Coffee Shop. Ако не там, може в Pizza Parlor. От 20:00 часа и всички са поканени! 😀 P2, ти си специалният посетител на рождения ми ден.
  P2: Ще се опитам да дойде, стига да не забравя, защото е след цели две седмици.

  • Vasko [mario64gamer]

   Можете да говорите на български с английски букви. Аз ги разбирам!

 4. desislava2004

  Мой приятел ми каза, че миналата година е имало безплатни иглута! 😀

 5. Страхотно. Р2, имаш ли погледи към новия пъфъл?
  P2: За момента нямам, но най-вероятно ще го видим как изглежда още в началото на месец декември.

 6. Парите, които се даряват, за деца в домове ли отиват?
  P2: Да, но има различни каузи. Главно се дават на по-бедните държави, например тези от Африка. Иначе част от парите се дава за построяване на безопасни места за учене, защитаване на застрашени от изчезване животни, предоставяне на медицинска помощ и други неща. Ще напиша точно къде ще отиде дарението от Coins for Change 2014 след началото на Holiday Party.

  • Vasko [mario64gamer]

   Rockhopper пак ли ще присъства като миналия път, когато не съм играл Club Penguin?
   P2: Е, не е напълно сигурно, но да, очаква се той да дойде през месец декември.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s