Очаквайте през декември 2014

Здравейте пинговци!

Последните 30 дни от 2014-та се очертават да бъдат най-невероятните от цялата година, както и си е по традиция за месец декември. Разликата обаче е, че този път има много повече неща в сравнение от всякога! Ето за какво говоря:

Decembrrr-1417453450

 1. Merry Walrus и Coins For Change! За да празнуваме всички видове традиции по света, тази година има изцяло ново парти в Club Penguin през декември. Това ще е първото ежегодно Merry Walrus Party и всички ще получат специална шапка! Естествено, Coins For Change също ще е част от това историческо събитие, за да дарим своите coins…
 2. Club Penguin за Android устройства! Научавате го за първи път от нас – приложението на Club Penguin ще е добавено в Google Play на 18 декември, заедно със старта на Merry Walrus Party и Coins For Change. Точно така – партитата ще са достъпни също и за Android. Яко, нали?
 3. Puffle Wild за iPhone и iPad! Чакането приключи… Puffle Wild ще е достъпно за iPad и iPhone по целия свят от 4 декември. Благодарим на всички от Нова Зеландия и Австралия, които помогнаха за тестването му! Следващата седмица ще има и ново музикално видео, което ще е щуро.
 4. Специално нново ТВ филмче скоро! Това е нещо МАЩАБНО: Club Penguin са се сработили с Disney Interactive Labs, за да излъчат история от играта за първи път по телевизията… с тема за предстоящите празници! Шоуто ще има своята премиера по-късно този месец. Естествено, скоро ще получим и погледи, повече информация, както и снимки от направата на краткия епизод.

Благодаря на Mirelinda3, че ми каза за новата публикация в блога на играта! Кое е нещото, което ви кара да не можете да чакате дадена дата от месеца и защо? Очакваме отговорите ви в коментарите по-долу.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 01.12.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 23 Коментари.

 1. Mirelinda3

  Според мен първата картина е на венец на някоя сграда. Второто ми прилича на коса за играчите или за нова коледна играчка. Третата картинка ми прилича на някакво знаме. 😀

 2. Наистина, този месец ще е най-интересният от цялата 2014 година!

 3. Mirelinda3, това е замръзнал храст с Puffle O’s. Също така до него има и леден пъфъл? Дали това означава, че ще има нов вид пъфъл, който трябва да храним с ледени Puffle O’s?
  P2: На мен това ми прилича на шапка или някаква дрешка с украси, но все пак… Да, този месец ще има нов вид – син кристален пъфъл! ^.^

 4. Най после Puffle Wild да излезе тази седмица. 🙂

 5. Не мога да дочакам 18-ти. :3

 6. ТВ филмчето ще го има ли в България?
  P2: В момента няма официална информация за нашата страна, но вероятно няма да се излъчи тук. И все пак ще можеш да го видиш, защото аз ще кача епизода в YouTube и ще добавя субтитри.

 7. Просто нямам търпение! 😉

 8. Club Penguin за Android приложение ще бъде ли платено или безплатно?
  P2: То ще е изцяло безплатно за всички устройства.

 9. И аз съм като Cpthebest! XD

 10. Много се радвам за всичко това и с нетърпение го очаквам! Естествено и с нетърпение очаквам зимната ваканция! 😉

 11. Според мен първата снимка е мястото, откъдето може да се вземе новият пъфъл. Втората според мен е част от епизода за Коледа, а третата си мисля, че е пингвин, който държи вълшебен пръстен.

 12. Не мога да чакам идването на Club Penguin за Android и Merry Walrus Party! Няма ли да има Holiday Party?
  P2: Merry Walrus Party е парти, което смесва всички календарни празници през декември, включително и Коледа. Ще бъде малко по-различно от Holiday Party, но и типичната коледна атмосфера също ще присъства.

 13. Грешно е да се използва Google Play, вместо Play Store. Google имат много приложения – Play Music, Play Newsstand, Play Movies и т.н… 🙂
  P2: Като цяло по-използваното наименование е Google Play. Така си го пише в официалния им сайт, както и в Wikipedia. Дори логото си е с текста „Google Play“, а не „Play Store“.

 14. ZeroHero66

  Приложението СР за Android безплатно ли ще бъде?
  P2: Да, безплатно ще е.

 15. Хаха, знаех си, че ще има нов вид пъфъл! 🙂

 16. Vasko [mario64gamer]

  Ох, искам таблетът ми да се оправи. Искам да имам Club Penguin за Android! Искам го на моя празник – 15 декември!
  P2: Е, ако не ще си изтеглиш приложението седмица след излизането му. Не е казано, че трябва да е веднага.

  • Vasko [mario64gamer]

   Играта е пусната за седмица?
   P2: Не, като излезе на 18 декември ще си остане в Google Play завинаги. Просто давах пример с някакъв период от време.

 17. За коя версия ще е приложението?
  P2: В момента не се знае, затова очакваме съвсем скоро да ни се даде и тази информация. И все пак може да не е въпрос на версия, а на характеристиките, които дадено устройство притежава.

 18. 4 декември е, а Puffle Wild още не е достъпен в App store! Защо? 😦
  P2: Вече може да се изтегли и от България.

 19. Frost Bite

  Разочарован съм! Очаквах Holiday Party, а то – някакво си Merry Walrus Party… Не очаквах това от Club Penguin!
  P2: Това си е парти за Коледа, но малко променено, за да е специално събитие, което да се празнува само на нашия остров. Като цяло на Merry Walrus Party се обединяват Коледа и Ханука, защото все пак CP се играе от хора с различни религии. Смятам, че партито ще ти хареса, просто си свикнал с традицията на Holiday Party. Дай шанс на екипа на Club Penguin и вярвам, че ще обикнеш новото! ^.^

  • Frost Bite

   Знаеш ли, P2, твоят отговор ме накара да променя мнението си… Надявам се Club Penguin да са се постарали и Merry Walrus Party да е най-якото парти! 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s