Coins For Change 2014: Играйте за промяна

Здравейте пинговци!

Спестявахте ли своите coins за края на тази година? Надявам се да сте го направили, тъй като Coins For Change се завръща още този месец! Между 18 и 29 декември, всички coins, които сте дали за дрешки от каталога Penguin Style ще отиват за кампанията. С всяка паричка, която даваме, различни каузи ще бъдат отключвани.

CFCDollasDonated-1418255690

А те тази година са за училища, библиотеки, игрални площадки и домове на животни. Очаквайте по-подробна информация скоро в сайта ни. А иначе в сайта на Coins For Change има малка справка за това какво е направено през изминалите години. Надявам се да се вълнувате и да очаквате с нетърпение да помогнете да променим света. Така ли е? :]]

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 11.12.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 11 Коментари.

 1. Mirelinda3

  Миналата година бях спечелила много парички и като ги дарих станаха на 200 coins. 😀 Оттогава събирам coins през цялата година за тези дарения.

 2. Mirelinda3

  Защо я има тази лента? http://prikachi.com/images/507/7775507x.png
  P2: Нямам представа, но може би е част от обновяванията за днес, а също е възможно и да е грешка от страна на Club Penguin и всъщност полето да не трябва да е там. То очертава границите на играта, което е полезно в някои ситуации.

 3. Много се вълнувам, любимото ми парти наближава с всеки изминал ден.

 4. Тази година отново ще даря почти всичките събрани coins, които имам. С радост ще се забавлявам с любимите си приятели по време на самата кауза, както и на предстоящото парти. 🙂

  • Това е страхотно. Миналата година дарих всичките пари, които бяха трупани през годините!

 5. Доколкото виждам от снимката, на Coins For Change ще има само 4 безплатни айтема. 😦
  P2: Ще са повече, просто тук не са показани всички. Всъщност Coins For Change е благотворителната кампания, а събитието се казва Merry Walrus Party.

 6. Нямам търпение!

 7. Дизайнът в сайта е много готин! 🙂

 8. P2, видях Cadence в Club Penguin Times. Сигурно няма да е Rockhopper, а тя.
  P2: Ако говориш за известната личност на партито – в момента е потвърдено единствено за Merry Walrus да обикаля острова от 18 до 31 декември. Не се знае дали изобщо ще има друга.

 9. Frost Bite

  Лично аз откакто играя Club Penguin, всяка година от януари до декември спестявам coins именно за това събитие. После ги дарявам всички до един! Сега имам 315 687 coins и ще събирам докато започне партито!

 10. Свидетелят_от_Варшава

  Винаги съм се чудил по каква формула се опеделя броят на парите, които ще бъдат дарени от играта. Всяка година броят на виртуалните дарени coins расте и следователно броят на истинските. Това не намалява ли приходите на самата игра?
  P2: Да, намаля приходите им, но явно за тях тези пари не са кой знае какво. Всяка година даряват 1 или 2 милиона щатски долара. Превръщат общите coins в проценти и после от тях делят от всички пари за каузите, за които даряваме. Така някои получават малко повече, а други – по-малко. По този начин се разбира колко пари ще отидат за всяка една кауза.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s