Малки обновявания от 11 декември

Здравейте пинговци!

Ice Rink най-после е тук! Новият дизайн на стадиона бе премахнат днес, за да може да се наслаждаваме на зимната му версия, макар и тази, която гледаме от години. Отново можете да се хлъзгате в стаята за лимитирано време – до първите месеци на 2015 година.

rink

Музиката за иглу е променена, за да можем да изберем нещо, което повече да си подхожда с празничния месец. Ако сте безплатен играч и искате да чуете всяка музика, тогава посетете профила на Club Penguin в SoundCloud, където скоро тя ще е добавена. А иначе за никого не е тайна, че мелодиите ще се използват и за стаите на Merry Walrus Party от 18 декември.

musicdec14

Не знам дали това е грешка от страна на играта или вече завинаги ще е така, но от днес имаме сини черти в края на всяка стая. Също и всичко около нас “замръзва” докато разглеждаме каталози, затова не можем да виждаме пингвините, които се движат околко нас.

blue

И нещо, което пропуснахме да ви съобщим миналата седмица – вече всеки може да осиновява до 75 пъфъла! Естествено, главно платените играчи могат да си позволят да имат толкова домашни любимци, но все пак обновяването си го бива.

– Penguinn2 –

Advertisements
Uncategorized

3 thoughts on “Малки обновявания от 11 декември

  1. Как така замръзва?
    P2: Преди можеше да виждаш как пингвините се местят зад каталога, докато си го отворил, но от днес не мърдат докато не го затвориш. Застани например вдясно от някой каталог и пробвай да движиш пингвина си. Ще видиш, че няма да се получи.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s