CP за Android: Благодарим за чакането!

Здравейте пинговци!

Club Penguin за Android устройства най-после идва и то този месец – на 18 декември! Club Penguin дори са направили видео в играчи, които са задавали въпросите си относно приложението. Чакането наистина беше дълго, но в крайна сметка ще си е заслужавало.

Точно какво от апликацията ви харесва най-много – новият дизайн на пингвините, мини игрите, хвърлянето на снежни топки или нещо друго? Споделете с нас защо се вълнувате за идването му, за да може всички да направим една дискусия. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements

25 thoughts on “CP за Android: Благодарим за чакането!

 1. Пише ми, че клипът е частен. Защо?
  P2: Нямам представа защо Club Penguin го направиха такъв. И публикацията от блога им за видеото бе изтрита.

 2. P2, забелязал ли си, че на видеото когато показват пингвините, в които са влизли, за да ни покажат приложението горе в левия ъгъл, където е менюто Apps, има Sled Racer? Дали тогава ще можем да си изтеглим и това приложение, след катоп пускат Club Penguin Apps за Android?
  P2: Да, видях го и доста се чудих дали да го спомена в публикацията, но реших, че може и да са показали стари кадри от приложението за iOS. Наистина е възможно да добавят и Sled Racer заедно с главното приложение. Ще бъде повече от добре, ако това стане в един месец.

 3. Видеото не се пуска!
  P2: Club Penguin го изтриха от профила си. Аз обаче си го имам записано и го качих в канала на сайта ни в YouTube. Вече можеш да гледаш видеото от публикацията. :]]

 4. E, май по празниците наистина се случват чудеса!

 5. Цялата ли игра ще пуснете за Android?
  P2: Не, но приложението включва повечето стаи от острова, както и няколко от мини игрите (Sushi Drop, Ice Fishing, Bean Counters, Smoothie Smash, Pufflescape, Puffle Rescue, Jetpack Boost, Pizzatron 3000 и Puffle Roundup). В момента са достъпни само най-важните опции като преобличане, купуване на нови дрешки, декориране на иглуто и грижене за пъфълите. Приложението се развива с времето и някой ден ще ни дава същото изживяване като версията за компютър.

 6. P2, ще е жалко, ако приложението е само за телефони! Хи-хи, стари телефони! 😀
  P2: Ще е за телефони и таблети.

 7. Как да имам Club Penguin на телефона?
  P2: В момента може да се има само на телефони от марката Apple – iPhone. От 18 декември ще можеш да играеш Club Penguin и от Android устройство. Очаквай нова информация скоро в сайта ни.

 8. Приложението платено или безплатно ще бъде?
  P2: Ще е безплатно.

 9. P2, виждам, че най-после са включили костюма на елха в каталога. Може ли да направим събрание за марката? Моля те, от много време чакам за тази марка!
  P2: Ще направя такова събиране на 19 или 26 декември. Очаквай подробностите скоро в сайта.

 10. Откъде разбра, че ще е на 18 декември? На видеото не пише така. А ако не е?
  P2: По-рано през месеца в блог на Club Penguin беше съобщено, че датата е 18 декември. http://www.clubpenguin.com/blog/2014/12/whats-coming-december-2014 Пише, че партитата ще дойдат с приложението за Android, тоест 18 декември.

 11. Аз го искам, защото от комплекта с айтеми нямам само очилата, но и защото е невероятно. Не мога да чакам вече! 😀

 12. Имате ли представа колко мегабайта е играта и дали ще бъде с пари?
  P2: Не знам колко голяма ще е, но играта за iOS е 81 MB, затова ще е някъде толкова. Приложението на Club Penguin ще е безплатно и за Android.

 13. А за каква версия на Android ще е?
  P2: Може да не е за версия, а да се изискват някакви характеристики като минимална RAM памет. В момента нямаме информация, затова можеш да очакваш нова информация по-късно тази седмица в сайта ни.

 14. P2, за кой Android ще бъде?
  P2: Може да е за версия или да се изискват някакви конкретни характеристики на устройството. В момента не се знае, затова ще трябва да изчакаме идването на приложението, за да разберем.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s