Merry Walrus Party 2014

Здравейте пинговци!

Първото по рода си Merry Walrus Party е вече добавено в Club Penguin за iOS, Android и стандартната версия за настолен компютър. Включете се в новата традиция на острова с Веселия Морж и новите кристални пъфъли, които скоро ще можем да осиновим. Town изглежда като миналата година на Holiday Party, но с малки промени. Като цяло това не е важно, тъй като е важно декорацията да ни харесва, нали така?

town

При влизането ви на острова ще се появи Merry Walrus – новата известна личност. Той е нещо като Дядо Коледа за нашия остров. Изглежда добронамерен и сякаш той също няма търпение да раздаде подаръци на всички нас! Кликнете върху стрелката, а после OK, за да продължим.

walrus

Аз предлагам направо да започваме. Натиснете парти иконката в горния десен ъгъл на стаята, за да видите специалните задачи, които трябва да изпълним за награди. Има по една за 18, 19, 20 и 21 декември. Направо изберете „Collect“ под първата шапчица, за да я получите. После пък в средата има друг бутон, но жълт – „Go there!“ за отиване във Forest и започване на първата задача.

days

Хвърлете снежни топки по елхата чрез бутона „T“ от клавиатурата си. Необходимо е да го направите на 8-те места, където има играчки на моята снимка. Видяхте ли местата? След като сте говори ще трябва да натиснете отново парти иконата в горния десен ъгъл.

forest

Току-що бяха дарени и 500 coins от ваше име за каузите на Coins For Change. Спокойно, не ви ги взеха от акаунта, просто ги спечелихте с декорирането на елхата. Отключен е и вторият айтем – шапка, а и костюм (за платените играчи). Вземете си ги, подаръците са за вас!

500coins

Очаквайте още забава утре, в събота и в неделя. На 21 декември ще можете да си осиновите и син кристален пъфъл, ако имате активно мембърство.

21dec

И нещо малко по-маловажно – молът се завърна на мястото на The Stage. Мястото е декорирано за празниците и мога да кажа, че този път украсата е по-хубава от School & Skate Party.

mall

Какво остана? Доста малко неща всъщност. Имаме си четири парти емотиконки, които можете да използвате до края на годината.

smilies

Няма да пропусна да добавя и марките, които можете да си спечелите до 31 декември. Посочете картинките, за да разберете как се взима всяка една.

Ще бъда честен, Merry Walrus Party е по-малко интересно от Holiday Party или поне тази година е така. Преди целият остров беше декориран за събитието, а сега получаваме само 11 променени стаи (12 с парада). През 2013-та можехме да си вземем фон от Ski Lodge, да пазаруваме от празничен каталог, да возим приятели на влакче, а и като цяло безплатните айтеми бяха повече. Малко съм разочарован от организирането на цялото събитие и като цяло не ми харесва кой знае колко. Та Merry Walrus Party трябваше да е едно от най-добре планираните, но какво се обърка? Нямам представа, може би останалите обновявания от днес са отнели повече време. Но все пак да погледнем и от хубавата страна, поне отново има Coins For Change и можем да помогнем за промяната на света. Харесва ли ви партито или по-скоро не? Ще се радвам да разбера и вашето мнение.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 18.12.2014, in Parties. Bookmark the permalink. 39 Коментари.

 1. Много съм разочарован, защото има много малко безплатни айтеми. Още по-малко за не-мембъри.

 2. Merry Walrus Party не е пуснато и за iOS устройства все още. Защо?
  P2: Обикновено първо се обновява версията за настолни компютри и после тази за iOS и Android. Очаквай партито за устройството ти до няколко часа. Не пропускай да изтеглиш и най-новата версия в App Store – 1.5.4. Нужна ти е, за да виждаш партито.

 3. Не ми харесва това парти. Скучно е! Още нещо, мисля, че Club Penguin нямат достатъчно финансови средства, защото последните няколко партита бяха тотално разочарование.
  P2: Може би просто разработват някакви нови неща, които се готвят да пуснат скоро и затова не им остава време за всичко. Например днес излезе и приложението за Android, както и анимацията We Wish You A Merry Walrus. За тях са били необходими месеци работа.

 4. Много е яко като идеш в Skи Village. Там има нещо като нова стая – Parade и там се развеждаш с нещо като кораб. Яко е, нали? 🙂
  P2: Това е от по-миналата седмица, но иначе да, яко е. :]]

 5. Ивайло

  Това парти не е от най-хубавите, защото няма писта за влакче и очаквах всички стаи да са украсени и да има повече безплатни айтеми. Не разбирам защо като натисна да даря монети, то ме изхвърля?
  P2: Това е стандартен проблем при повечето партита. Изчисти кеша на уеб браузъра си ипробвай пак по-късно днес.

 6. Mimi Kasova

  Аз обичам партито за Коледа, а тази година съм платен играч и ще си осиновя пъфъла. Но да, партито не е много празнично и все пак това е Disney, а те не се предават. Ще има и хубави моменти за всички в Club Penguin!

 7. Марката Food Fight може да се спечели, ако отидеш в The Beach и хвърлиш снежна топка.
  P2: Сега я добавих в публикацията. Благодаря ти, че ми каза! ^.^

 8. Партито е наистина страхотно, но малко по-безинтересно от миналата година.

 9. Защо когато дадох 10,000 coins не ми даде да даря повече за Coins For Change?
  P2: Може би просто нямаш повече coins. Взимат ти парички след всяко даване, но виждаш, че са по-малко едва при следващото ти влизане в играта.

  • Не, имах още 21,000 и нещо?
   P2: Пробва ли отново днес? Би трябвало вече да ти позволи да дариш.

 10. P2, какво стана с Merry Walrus? Ще ни посети ли? 😦
  P2: Да, съвсем скоро ще се публикуват срещи с него. Най-вероятно такива ще има за след 21 декември.

 11. Винаги съм харесвала коледните партита, защото екипът на СР измислят доста интересни неща. Все пак Коледа наближава! Най-хубавият празник през годината! Разочарована съм от Merry Walrus. Да си беше останало Holiday Party.

 12. Georgi85407

  Мен партито не ми харесва особено, но не е лошо. Иначе отнякъде може ли да се вземе сноуборда за марката? А кога ще бъде събранието за марката с костюма на елха?
  P2: В момента няма как да вземеш сноуборд, но ако го имаш, тогава можеш да спечелиш марката. Събирането ще е на 26 декември, а информацията ще е написана до понеделник в сайта ни.

 13. Това парти е готино! :]]

 14. Малко съм разочарован, но все пак партито не е толкова лошо. Мислих, че ще има повече айтеми, но колкото толкова, важното е, че пак има подаръци. :D.

 15. P2, аз не съм доволен изцяло от 2014 година! Всички партита не ми харесват с изключение на The Fair и Penguin Cup. 😦
  P2: Е, тогава дано 2015-та да ти хареса. :]]

 16. P2, виж какво открих в Twitter. http://prikachi.com/images/381/7791381U.jpg Това е Herbert! А и също така това: http://prikachi.com/images/379/7791379A.png
  P2: Току-що гледах We Wish You A Merry Walrus и мога да кажа, че наистина анимацията е впечатляваща. За Herbert отдавна се знаеше, че се появява там, а и днес публикувах за него. Относно Sasquatch – той ще се завърне един ден на острова. Виждал съм и тази страница от списанието, но прецених, че няма нужда да я публикувам в сайта.

  • Днес тъкмо си мислих за Саскуоч. Кога ли най-сетне ще разбулят мистерията?

 17. Партито не е кой знае колко хубаво, но пак е нещо.

 18. Mirelinda3

  Любимият ми празник след рождения ми ден! 😀

 19. Mirelinda3

  Кампанията е много хубава, защото помага на много хора. Според мен парите, които влагаме се обработват като се повишава цената и така играта печели все повече пари. Така ги влагат. Това е само твърдение, разбира се! 😀 Страхотно! 🙂

 20. Mirelinda3

  Защо емотиконата усмивка и стълбите в мола не действат?
  P2: Права си, наистина е доста странно, че емотиконката не се показва. Нямам представа защо е така, но често след идването на партитата има някакви проблеми, които обикновено се оправят в следващите дни. Бъди търпелива и да се надяваме, че до края на седмицата всичко ще е наред.

 21. Нали Веселият Морж щеше да има марка?
  P2: Не беше точно официално потвърдено, но от файловете на играта си личеше, че има висок шанс да бъде добавена негова марка. Изглежда това е било отхвърлено като идея. Merry Walrus все пак ще може да се добави като приятел, а също и ще дава фон.

 22. Не мислите ли, че тази година Club Penguin тотално се изложиха с повечето партита? А дори и най-важното – това по Коледа!

 23. Georgi85407

  А кога ще може да се вземе сноуборд? От много време го чакам.
  P2: В момента нямаме такава информация. Като цяло сноуборд можеше да се вземе последно до 5 април 2012 година, затова малко пингвини го имат. Следи сайта ни за нова информация, която е възможно скоро да получим от екипа на Club Penguin. Имаше и един друг твой въпрос, който изтрих. Има няколко вида сноуборда, тоест не е само един. И все пак ето пример за такъв: http://i.imgur.com/ojjfeWY.png

 24. Защо когато дарявам coins ми дава пари вместо да ми взима?
  P2: Като цяло има доста проблеми на това парти, които ще са оправени в близките дни. Много хора се сблъскват със странности, затова и твоята е обичайна.

 25. P2, мисля, че Merry Walrus е Tusk и иска отмъщение. Това значи, че ако е Tusk, Card-Jitsu Shadow е близо.
  P2: Знае се, че не е Tusk. Merry Walrus е добронамерен морж.

 26. kristian155

  P2, виж, това е парадът в Ski Vilage: http://i.imgur.com/0Dbf25V.png
  P2: Да, имам публикация за него от преди две седмици. http://bobonikacp.com/2014/12/04/merry-walrus-parade/

 27. Партито не е лошо, но няма много айтеми за безплатни играчи. Нямам търпение да излезе филмчето „We Wish You A Merry Walrus“! 🙂

 28. P2, предположих така, защото намерих информация за Tusk. Преди да стане зъл се е казвал Walrus.
  P2: Ако става дума за тази страница: http://clubpenguin.wikia.com/wiki/Walrus тя е за всички известни тюлени на острова. Не се има предвид, че това е било името му преди.

 29. Има ли информация за това дали и кога ще можем да срещнем Marry Walrus?
  P2: Ще можем да го видим след няколко дни. В момента няма обявени срещи.

 30. Това е поредното парти, от което се разочаровам.

 31. Кога ще има кодове и за Merry Walrus?
  P2: Вече има айтеми, които са подходящи за партито. Кодовете са написани тук: http://bobonikacp.com/penguins/free-codes/

 32. Аз дарих 50,000 за Coins For Change!
  Филип: Страхотно е, че си се включил и си помогнал! 🙂

 33. Как да спечеля марката за хвърляне на закуска? Пробвах като отидох в The Beach, но нищо не става! Моля те ,кажи ми как да я спечеля. 🙂
  P2: Просто отиди в The Beach и хвърли снежна топка с бутона „T“ от клавиатурата си. Ако не стане повтори действието, а също и провери дали имаш марката в колекцията си. Сега пробвах от тест пингвин и при мен се получи.

 34. До коя дата е партито?
  Филип: Партито ще приключи на 29 декември. 🙂

 35. Отидох в декорирани стаи, но не получих марка. Защо?
  P2: Трябва да посетиш всички декорирани стаи на Merry Walrus Party. За по-сигурно си избери начална точка от острова (например The Beach) и обиколи всички места на острова. Така ще си сигурна, че не си пропуснала някоя и ще спечелиш марката. Не пропускай и парада в Ski Village.

 36. На следващото парти ще има ли пак пъфъл динозаври?
  P2: Вероятно е, но все още не е ясно дали изобщо Prehistoric Party ще се повтори отново.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s