Задачите от 19 и 20 декември

Здравейте пинговци!

Правя публикацията с малко закъснение, но все пак исках да ви бъда полезен с дневните задачи на Merry Walrus Party. Някои от вас имаха затруднения, затова ще ви покажа точно какво трябва да направите за подаръците. Задачата от вчера беше доста лесна – да отидем в The Beach и да хвърлим 10 снежни топки, които се превръщат в храна. Можете да го направите и сега, ако искате награда.

beach

След като сте готови ще видите Веселия Морж в горния десен ъгъл. Натиснете го и от екрана изберете червения бутон „Collect“ под третия айтем.

day19

Продължаваме с изпитанието за днес. Отидете в The Plaza, а после хвърлете снежна топка върху всички 8 камбанки, за да може те да издадат звук.

plaza

Продължаваме по същия начин, то този път се натиска стрелката надясно, за да видим шапката с камбанка.

day20

Това беше всичко. Утре очаквайте идването на сините кристални пъфъли и страхотни ушанки за всички играчи. Доста са хубави и нямам търпение да ги нося. А вие?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 20.12.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 7 Коментари.

 1. P2, членството ми изтича на 21 декември в 02:30. Няма да мога да взема кристалния пъфъл.
  P2: Може да влезеш в играта и да видиш дали няма да са го направили достъпен за взимане, но мисля, че е по-вероятно да нямаш шанса да го осиновиш. Не знам, получило се е лошо, че мембърството ти свършва точно днес. Ти си реши дали искаш да плащаш отново специално за пъфъла.

  • Мисля, че ако вляза в немските сървъри ще мога да го взема.
   P2: Опитай, но не съм сигурен дали ще се получи.

 2. Р2, задачата на 20 декември можеш да завършиш като просто кликнеш върху камбаната. Аз не бях прочела твоята публикация и така пак успях да я завърша.

 3. P2, аз минах мисията с камбаните само като ги натискам, без да ги замервам със снежни топки.
  P2: Не съм пробвал, но е хубаво, че става и така.

 4. P2, публикувай за задачата от днес. Тя е следната: За да вземем новия айтем и кристалния пъфъл, трябва да съберем всички кристали – 6 на брой. Започва се от стаята „The Dock“, а те изглеждат така: http://prikachi.com/images/307/7796307D.png Има ги в The Dock, Town, Mine, The Plaza, The Beach и Forest. Когато се приключи с събирането, отваряме парти иконката в горния десен ъгъл и си взимаме айтема – слушалките, а платените играчи си осиновяват кристалния пъфъл, разбира се, ако желаят. 🙂 Дано да съм помогнал!

 5. Mirelinda3

  Не е по тази тема, но който знае код за тази коса, да ми каже, моля ви! http://i.imgur.com/wrTEvqZ.png Дори и да е за мембъри.
  P2: Няма специфичен код. Косата може да се вземе чрез код от карта за мембърство. Такива се продават например в магазините на Toys „R“ Us, но не и в България. За съжаление няма друг начин, по който можеш да получиш айтема безплатно.

 6. Къде е кристалната завеса? Търсих я из целия Club Penguin, но не мога да я намеря.
  P2: Няма я, тя е място, до което не можем да стигнем.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s