Club Penguin Times #479

Здравейте пинговци!

Нов вид пъфъл се появи на острова ни преди броени дни и PH вече започна да го проучва. Искате ли да научите интересни неща за синия кристален пъфъл? Paige наистина се е срещала с много видове от тези животинки, но тя твърди, че този е наистина магичен. Все пак 6 кристални пъфъла теглят шейната на Merry Walrus! Също така сияят по невероятен начин и са много подходящи за празниците. Много са щедри, биха подарили играчка вместо да си играят с нея. И все пак ще се наложи на PH да отиде на острова на Merry Walrus, за да научи отговорите на още много въпроси.

479

Имаме си и интервю с Merry Walrus, което Aunt Arctic е взела от него. Изглежда на Веселия Морж много му е харесало партито в играта. Летял е над острова ни и му е направило впечатление, че сме много щедри едни към други. Вече знаете за острова на Merry Walrus, нали? Той се намира зад кристална завеса, която може да бъде отворена за минаване само от син кристален пъфъл. А самият Весел Морж прекарва цяла година в създаване на подаръци за добрите и лошите пингвини. Предстоящи събития:

up479

8 януари – Нов моден каталог в Clothes Shop

8 януари – The Penguins That Time Forgot в The Stage

8 януари – Нов пин

15 януари – Нов каталог за обзавеждане на иглу

___________________________________________________

Имаме си и продължение на комикса от по-миналия брой (#477) и ви гарантирам, че той е също толкова забавен.

comic479

Изглежда на жълтия пингвин светлината не му е стигала. 😀 Така е, колкото по-светло, толкова по-добре, особено когато наближават празници.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 23.12.2014, in Newspapers. Bookmark the permalink. 17 Коментари.

 1. Неее! Пак ли ерата на динозаврите? 😦 Нали щеше да е Star Wars?
  P2: Да, би трябвало да е Star Wars Rebels Takeover. Това е последната информация за партито през януари, която имаме.

  • Кое парти следва последно?
   P2: Star Wars Rebels Takeover.

  • Бих предпочела ерата на динозаврите през Star Wars Rebels Takeover.

  • Много искам да е Prehistoric Party! Много ми харесва, но екипът така е решил (за жалост)! 😦

 2. P2, днес намерих Merry Walrus и го имам към приятелите си. Защо като го кликна от листа си не ми се появява игралната му карта, а светлосин пингвин с червен шлем?
  P2: Често се срещат такива проблеми с известните пингвини. За Herbert пък се вижда бял пингвин. Игралните карти са си наред само като си в една стая с известна личност, а след това се виждат по този начин. Това е нещо, с което всеки пингвин се сблъсква и няма как да го оправиш.

 3. александра малинова

  Може ли помощ? Искам да си взема костюм, но не мога да разбера къде точно в мола да натисна.
  P2: Не можеш да вземеш дрехи от мола (тоест The Stage) в момента. Те са само за украса. За други дрешки отиди в Clothes Shop, Dance Club, скейт парка, Cove и в други стаи, където има поставен каталог в долния десен ъгъл на играта.

 4. P2, кога официално ще има конкурс за нов член в екипа?
  P2: Не мога да кажа със сигурност, тъй като още не съм сигурен дали в момента има нужда от конкурс.

 5. александра малинова

  А как от таблета мага да си купя пъфъл еднорог?
  P2: Може само от iPhone, iPad или iPod touch. Трябва да си изтеглиш приложението Puffle Wild, но го има само в App Store, не и в Google Play. Пъфълът еднорог се отключва след минаването на 27 ниво.

 6. александра малинова

  Mоже ли да попитам, какво се прави в играта? Намерих една, но не съм сигурна дали е същата.
  P2: Ето снимка от Puffle Wild: http://i.imgur.com/I1QOR3v.png

 7. Аз имам кристален пъфъл, но не знам къде се намира кристалната завеса към острова на моржа. Може ли да ми кажете къде е?
  P2: Островът е място, което не може да се посети в момента. Не се знае дали или кога това ще е възможно. Може би някой ден и ние ще можем да стъпим там.

 8. P2, изпрати ми покана за приятелство. Извинявай, че те изтрих, но исках да добавя Merry Walrus и след като го направих, пак ще те добавя. Изпрати ми покана за приятелство и съжалявам, че те изтрих.
  P2: Можеш да добавяш известни личности и когато си минал лимита от 500 приятели. За съжаление в момента не мога да те добавя. Листът ми е пълен и не ми се иска да премахвам пингвини, които още са активни в Club Penguin.

 9. От два дни нд мога да си вляза в акаунта си. Все ми пише „Having trouble connecting? Please try again later“. Опитвах след час, дори и на другия ден, но пак нищо. Моля, помогнете!
  P2: Вероятно просто интернетът ти е бавен. Може да опиташ и с изчистване на кеша в уеб браузъра си. Кажи ми кой използваш и ще ти кажа как става.

 10. Кога ще е партито?
  P2: На 22 януари.

 11. Динозаврите ми харесват повече! 😦

 12. P2, знам че звуча глупаво, но ще попиташ ли екипа на играта дали може да има Prehistoric Party и Star Wars Rebels Takeover едновременно? Тоест да има машината на времето в Snow Forts и другите стаи да са украсени за Star Wars Rebels Takeover. Да има мини игри за Star Wars Rebels Takeover и Prehistoric Party.
  P2: Няма как да се случи точно през месец януари. Club Penguin правят планове за предстоящите си партита с няколко месеца преди старта им.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s