Парти за печелене на марки!

Здравейте пинговци!

След като сега повечето от вас може би са платени играчи, защо пък да не се срещнем, за да си помогнем взаимно за няколко марки? Започваме от Dance Club. Искам да дойдете там облечени с костюм на елха (продава се в каталога Penguin Style), а също и да танцувате. Може да изпратите и усмихната емотиконка, за да вземем 4 марки от едно място! Оу, а за марката Tree Mob е необходимо да снимате играта, а също и пингвинът ви да се вижда, за да гарантирате, че вие сте нейния автор.

PZPNM

 • Дата: 28 декември (неделя)
 • Час: 20:00 (по българско време)
 • Съврър: Fjord
 • Стая: Dance Club

После изпратете картинката на имейл адрес: support@clubpenguin.com от пощата, с която сте регистрирани в Club Penguin. Това е начинът да получите „Tree Mob“, тъй като марката не е направена точно за Merry Walrus Party, но често от CP Support правят изключения и я дават на желаещите, които са я заслужили. Под този текст са всички марки, които ще се опитаме да спечелим. Не гарантирам, че ще ги вземете. Зависи кои от тях ще заслужим от броя пингвини, които дойдат на партито ни.

На 28 декември най-горе в тази публикация ще пиша с червен текст къде се местим и как да ни помогнете за партито. Може би и ще върна чата вечерта, за да е по-лесно за вас да не се изгубите. Е, очаквам ви на посоченото по-горе място. Вие ще дойдете ли, за да се забавлявате с нас?

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

83 thoughts on “Парти за печелене на марки!

 1. Кои са дрехите, с които ще печелим марката на Stadium?
  P2: Ще напиша утре в публикацията.

 2. Може ли да попитам нещо? В иглуто имах един диван (този, който дават безплатно) и докато ремонтирах го отнесох до една кафява отворена кутия с червена стрелка и след това той изчезна. Има ли начин да си го върна?
  P2: Влез в иглуто си и избери иконката в моливче в най-долния десен ъгъл. Кликни върху снимката на иглуто, в което искаш да поставиш дивана, а после с влачене на мишката го постави на желаното място. http://i.imgur.com/Sr0nNZ9.png

 3. Р2, един път някой беше написал линк, от който когато влезеш в играта отиваш в някаква стая, в която са показани как е изглеждала агенцията през годините.
  P2: Стаята вече е премахната от файловете на играта, затова влизането в нея е невъзможно. Все пак мога само да ти я покажа на снимка, ако желаеш.

  • Не, благодаря! Аз съм влизала, просто забравих линка и исках да си я припомня. А защо са я махнали? Беше много хубава.
   P2: Не знам, просто мисиите са с доста стар дизайн и изглежда ще бъдат обновени скоро.

 4. Искам да питам, кога ще има Prehistoric Party отново? Искам да си взема пъфъл динозавър или ако няма да има повече такова парти, ще ми дадеш ли код за пъфъл динозавър?
  P2: Може би ще се празнува отново, но в момента не е ясно кода. Иначе няма кодове за пъфъли динозаври. Те можеха да се купят само на това парти през януари 2014.

 5. P2, как мога да се свържа с теб? Трябва да те питам нещо. :/
  P2: На Skype: yori982 или във Facebook страницата на сайта ни.

 6. Гадно, защото няма да мога да взема марките за мембъри, понеже утре няма да съм платен играч. 😦

 7. Р2, откъде си купил дървото за иглу?
  P2: От каталога за иглу преди няколко месеца. В момента можеш да си купиш подобна елха от него, но само до 14 януари 2015 година.

 8. Откъде трябва да изпратя снимката, на която съм облечена с костюма на елха?
  P2: От имейла, с който е регистриран пингвинът ти. Текстът и снимката се изпращат към: support@clubpenguin.com

 9. P2, къде е Spyro и как го избрахте? Ти каза, че ще има конкурс и скоро ще има ли?
  P2: С Филип го познаваме от доста време и първо той ми каза, че в него е намерил качества, които са подходящи за нашия екип. В продължение на месеци му предлагахме да се присъедини към сайта, но той отказваше, докато не се съгласи преди няколко седмици. А за конкурса – след като добавихме Spyro, вероятно няма да имаме нужда от още хора, но все пак е възможно да организирам такова състезание скоро.

 10. Нямам търпение за партито! Всъщност пиша за него 1 час и 45 минути преди да започне.

 11. Да знаете, че в играта Bean Counters има секретна мини игра. Има едно малко конче на един от двата чувала и като го натиснете падат едни бонбони. Това е мини играта!
  P2: Оу, да, това е мнооооого стар трик.

 12. Имам проблем с влизането в Club Penguin! Когато цъкна на Play Now ми излиза само синия екран, който е за фон, дори не ми дава опцията Login! Пробвах и с друг браузър, но пак същото. Някакви идеи как да го оправя? Ще съм благодарен, много искам да присъствам на партито! 🙂
  P2: Изчисти кеша на уеб браузъра си и ще се получи.

 13. P2, a няма ли да вземем марката за 10 пингвина, които носят черен колан в доджото?
  P2: Може да пробваме, но мисля, че тази марка вече не може да се взима. Последният път посетителите ни не я спечелиха.

  • И сега не е спечелих, но снимах и изпратих съобщение на екипа. Дано да ми я добаввят. 🙂

 14. Ам, само да попитам, ако снимаш някакав клип или песен в CP ще стане ли нещо на пингвина ми?
  P2: Не, това е напълно позволено и няма да има никакви последици. Можеш да качваш видеота и снимки от Club Penguin в Интернет. :]]

 15. Как така свърши? Аз бях в 19:29 часа, постояхме 35-40 минути и после всички изведнъж си тръгнаха! После не ви намерих, но поне беше забавно. Къде изчезнахте? Може ли отново да направим нещо от сорта на това или просто за забавление, а не за събиране на марки?
  P2: Обиколихме стаите Dance Club, Lighthouse, Snow Forts, Iceberg, Stadium и Dojo. Естествено, ще има подобно събиране отново след няколко месеца.

 16. Аз снимах играта но късно видях начина, който си показал, затова снимах с камерата на мобилния ми телефон. Изпратих снимката като прикачен файл на посочения имейл. Ще ми добавят ли марката?
  P2: Да, ако си добавил и текст към снимката, заедно и с името на пингвина си.

 17. Аз взех две марки – едната е, че над 25 пингвина танцуваха в Dance Club, а после отидох на Iceberg и копах с над още 30 пингвина и спечелих втората марка.

 18. Много благодаря за партито! Спечелих всички марки освен тази за Dojo.

 19. Бях до края, но Yordan98, направете парти за Нова година! Ще бъде весело!
  P2: Ще имаме отново парти във втората четвърт от 2015 година. Гледаме да не ги организираме твърде често, за да не омръзват.

 20. Може ли когато пак правите такова парти, да е с други марки?
  P2: Няма кой знае колко голям избор на марки, които можем да спечелим групово. Но иначе да, ще има малко разнообразие следващия път.

 21. Искам да питам, откъде научавате тази информация за всичко?
  P2: От различни места – Twitter, Facebook, блога на играта, файловете им и т.н.

 22. P2, имаш Skype? Знам, че не сме „първи приятели“, но…
  P2: Няма проблем, аз добавям всички посетители на сайта там. Пиша се yori982. Ако имаш желание ме добави. И там можеш да ме питаш за различни неща, ако искаш по-бърз отговор.

 23. P2, когато изпращам снимката, какво трябва да напиша?
  P2: Hello, Yesterday I was in the same room with more than 10 penguins wearing tree costumes in order to earn the Tree Mob stamp. I haven`t received it yet and that is why I have a picture to prove it as an attachement. I will be very grateful if I receive the stamp. My penguin name is [името на пингвина си тук]. Текстът се изпраща от пощата, с която е регистриран пингвинът ти. Получател е: support@clubpenguin.com Не забравяй да прикачиш и снимка, с която доказваш, че со заслужил/а марката.

 24. Виждам, че например с китарата някои пингвини свирят. Как да свиря и аз?
  Филип: За да свириш, трябва да носиш само музикалния инструмент, след което да натиснеш „D“ на клавиатурата си. Не трябва да имаш други аксесоари.

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s