Club Penguin с нова мобилна версия

Здравейте пинговци!

Новата година означава и промени, не е ли така? Сайтът на Club Penguin бе обновен, за да е дори още по-достъпен за мобилните устройства. Той включва нов дизайн, който ще направи посещението ви много приятно!

Website

Благодаря на Goram2003, който ме информира, а също и ми изпрати снимките за публикацията! ^.^ Наистина впечатляващо! Имате бърз достъп началната страница, до блога на играта, страницата за мембърство, както и тази със съвети за онлайн сигурност. Най-долу отново има бутон за промяна на езика между 6 различни. И все пак не само Club Penguin мислят за нещо по-достъпно. По-късно този месец очаквайте изцяло нов дизайн на целия ни сайт!

– Penguinn2 –

Advertisements
Uncategorized

10 thoughts on “Club Penguin с нова мобилна версия

 1. Страхотно! Ще избързам да видя новия дизайн. Само не разбрах къде е обновяването. В мобилната версия ли? Понеже горе беше споменал, че е там.
  P2: Не в приложението на Club Penguin, а като влезеш в сайта на играта от своя таблет или смартфон. Използвай си браузъра за интернет, за да го видиш.

 2. За новия дизайн предлагам да сложите чат в началната страница, където посетителите ще могат да си оговарят срещи в играта и подобн . 🙂 Надявам се да ви е харесало предложението.
  P2: Преди имахме чат, но го премахнахме за доброто на посетителите ни. С Филип преценихме, че на този етап ще е по-добре да не го добавяме отново.

 3. Найстина nовият дизайн на сайта на CP е много хубав!

 4. P2, новият дизайн беше пуснат 3 дни след излизането на Club Penguin за Android устройства. Аз го видях, но мислих, че е временен бъг, затова не ви информирах. И също от навия вид не можем да влизаме в играта, предлага ни да я изтеглим. 🙂
  P2: Подозирах, че е възможно това обновяване да е малко по-старо, но самия аз не влизам в сайта от телефона си, а и така или иначе не бях публикувал за тази новост.

 5. Не мисля да влизам в Club Penguin от телефона си през браузъра, защото предимно ползвам лаптопа си, но това е доста добра идея от страна на CP, а и новата декорация изглежда добре. 🙂

 6. На мен ми подариха един месец мембърство на 2 декември (с промоцията). Допълнителния код го дадох на братовчед ми, но още съм мембър. Какво да правя? Те ли ще ми го прекратят или аз трябва да направя нещо и какво точно?
  P2: Влез в този линк – http://www.clubpenguin.com/parents и отдясно кликни върху бутона със син текст “Cancel Membership”. Ще те отведе в нова страница, където трябва да въведеш името на пингвина си, а после и паролата му. След това е нужно едно натискане върху част от текста в страницата, който е “Confirm Cancel Membership” и ще спреш подновяването. Това е всичко и мембърството ти ще свърши без да ти взимат допълнителни пари за още 30 дни.

 7. Как се казва играта Club Penguin за мобилни и други такива устройства?
  P2: Името пак си е Club Penguin. Приложението е достъпно само за операционна система iOS и Android.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s