Club Penguin Times #481

Здравейте пинговци!

Coins for Change и тази година имаше голям усшех! Успяхме да съберем рекордните 26 милиона виртуални coins и така отключихме всички четири различни добрини, които ще се изпълнят от екипа на Club Penguin скоро. Ще се подпомогнат страни като Етиопия, Еквадор, Индия, Китай, Хаити и Сира Леоне. Aunt Arctic е много радостна, че ще бъдат предоставени книги в Етиопия, тъй като тя също обича да чете. Ще са построени площадки за игра в САЩ, Англия, Хаити, Афганистан и Аржентина. И това е само малка част от всичко, което предстои.

481

Aqua Grabber 3000 е една доста интересна игра на острова. Някога пробвали ли сте я? Gary казва, че това е неговото най-добро изобретение за плаване под вода. Нашият любим изобретател е предложил помощта си дори и за построяването на The Migrator, но Rockhopper е отказал. Както и да е, просто отидете на Iceberg и започнете своето подводно приключение още сега! Предстоящи събития:

up481

15 януари – Нов каталог за обзавеждане на иглу

22 януари – Star Wars Rebels Takeover

22 януари – Нов пин

Box Dimension е наистина много странно място. Толкова е мистериозно, че дори и Gary не разбира как стаята функционира. Можете да стигнете там чрез специален портал от лилава кутия, която си е трудна за намиране в иглута. Там е пълно със странни шумове, оражневи пъфъли и смешни шапки. Непременно ни кажете какво сте намерили и вие на това място!

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 07.01.2015, in Newspapers. Bookmark the permalink. 5 Коментари.

 1. Mirelinda3

  Влизала съм в много иглута, но не съм снимала. Като отида пак непременно ще ви покажа! 😀 🙂

 2. P2, ти ходил ли си там? Аз не съм.
  P2: Да, доста пъти.

 3. Как да вляза в Box Dimension? Може въпросът да звучи глупаво, но влизах в какви ли не иглута и никакви кутии не намерих… Даже не знам и какво да правя. Помогнете, искам да посетя това място. 🙂
  P2: В стаята се влиза през тази кутия: http://i.imgur.com/KcAuf4c.png Можеш да я намериш в иглута на платени играчи, но като цяло тя не е често срещан айтем.

 4. Лично аз съм влизала в доста кутии. Много е интересно с онези, върху които стъпваш. Странното е, че като излезеш, вместо да отидеш от мястото на влизане (иглуто), ти отиваш в града.

 5. А когато влезем в стаята, какво да правим, за да спечелим нещо?
  P2: От стаята не може да се спечели нищо. Тя е само допълнително място за забава на острова.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s