Конкурс: Малки сръчковци

Здравейте пинговци!

Време е за нов конкурс с награди! Това всъщност е първият за тази година и затова искам да бъде уникален. Създайте нещо от страницата „Направи си сам“ или пък измислете някакъв собствен предмет, свързан с Club Penguin. Може да е всичко, за което се сетите! Използвайте хартия, боички, морска пяна, дърво или всякакви други материали, от които имате нужда за осъществяване на проекта си. Позволено е да употребите и готовите шаблони от сайта на Club Penguin.

LittleContest

Естествено, добре е да не е само някаква картинка, която е оцветена. Затова, ако имате умения в рисуването, може да направите мозайка от черупки или нещо друго, което на вас ви е хрумнало, стига да имате идеи. Не казвам задължително да създадете това, а оставям въображението на вас! Използвайте го както пожелаете, за да си спечелите преднина пред останалите състезатели. Времето ви е до 20 януари в 20:59 часа. След този час няма да се приемат нови участия. Победителите ще са обявени на 21 януари в нова публикация.

Наградите са следните:

 • Първо място: Код за 30 дни мембърство (предоставен от Galop14)
 • Второ място: Coin код за Ladybug Suit и 4 айтема от Treasure Book 19 (предоставен от Penguinn2)

След като сте готови, добавете снимка на вашето творение в сайт като prikachi.com и дайте линк към нея като коментар в тази публикация. Не забравяйте и да напишете някъде „Bobonika“, за да си личи, че вие сте се постарали. Освен това е важно да знаете, че всеки от вас има право да участва само с един проект. Позволена е замяна с нов, но след това предишният ви предаден няма да се вземе под внимание при определянето на победители. Двамата щастливци ще бъдат избрани от екипа на сайта ни (Spyro, Филип и аз) . Под внимание взимаме не само външния вид, но и старанието ви. Ако имате някакви допълнителни въпроси, можете да ме попитате в коментарите по-долу. Пожелавам успех на всички ви! ^.^

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 10.01.2015, in Contests. Bookmark the permalink. 161 Коментари.

 1. Здравейте! Малкият ми сладур е фен на Club Penguin и правим торти и лакомства заедно все на тази тема. Направихме няколко снимки, но нямам представа коя да участва точно. http://prikachi.com/images/912/7857912Z.jpg Ето и другите ни творения: http://prikachi.com/images/913/7857913o.jpg http://prikachi.com/images/914/7857914w.jpg Дано да има късмет моето пингвинче – Mutimuti. 🙂
  P2: За участие е необходимо някъде на снимките да пише „Bobonika“. Тъй като вероятно вече сте изяли десета си, достатъчно е да направите снимка на същата тава на тази маса, която се вижда на снимките. Това ще потвърди, че вие сте направили тези невероятни сладкиши! ^.^

  • Здравей! Втората торта с какъв пълнеж е? 🙂

  • Дояде ми се. 🙂 Ще ми се да поръчам торта от вас за рождения ми ден. 🙂

  • Не отрябва ли всеки участник да участва само с един проект? На мен това ми прилича не на един, а на няколко! Мисля, че не е честно някой да участва с няколко проекта, както и проекта да не е направен от самия участник, а да му е помогнато от родители или приятели! В този конкурс никой не спазва правилата, а P2 одобрява това!
   P2: В случая със Stiliana са два проекта, но от тях ще участва само зеленият сладкиш, тъй като другата торта няма как да е приета. Наистина е прекрасна, но си личи, че е професионално направена. Не съм приемал две направени неща от друг човек. Погледи в предишните коментари и ще видиш, че от всеки съм изисквал да публикува по един проект. Просто някои хора публикуват повечко снимки, за да се виждат по-добре детайлите. Единствено е позволено публикуването на два еднакви продукта (например две мозайки от черупки), но в случая пак ще участва едната, просто аз ще избера коя от двете.

 2. Избрах това: http://prikachi.com/images/567/7855567l.jpg
  P2: Добър избор! Справил си се чудесно с направата на картата! ^.^

 3. Здравейте! Това е моето произведение: http://prikachi.com/images/798/7858798V.jpg Дано ви хареса!
  P2: Много добре! Справил/а си се по много добър начин.

 4. Здравейте отново! Първата торта е всъщност сметаново парфе с блат изрязан във формата на любимото пуфи на Mutimuti, ягодов сироп от компот и ягодки, а отгоре заквасена сметана, оцветена с боички за сладкиши. Втората торта е за рождения му ден и е изцяло шоколадова с какаови блатове и шоколадов крем – любимият ни. 🙂 С фондан и снежинки от готови формички преси, а пуфитата и пингвина са направени също от фондан. Като фон на чинията снимах и любимата ни блузка, която също направихме сами с прятелите плюшковци. http://prikachi.com/images/796/7859796E.jpg http://prikachi.com/images/798/7859798O.jpg http://prikachi.com/images/799/7859799d.jpg Поздрави: Mutimuti и зеленото Пуфи.
  P2: Уау! Справили сте се повече от добре с малкия сладур! ^.^ Не се и съмнявам, че сте се забавлявали при направата на десертите.

  • Не разбрах какво е това. Поставка за торта, заобиколена от играчки? Не се обиждай, Siltana. 😦
   P2: Не, аз я накарах да снима само това, защото на снимката със сладкиша нямаше лого. Тъй като вече е изяден, това също е достатъчно, за да докаже, че те са създали тази уникална рецепта.

  • Това не са ли просто купени играчки?
   P2: Да, но тя не участва с тях, а с други неща. Снимките бяха само за доказателство.

 5. P2, когато искам да си активирам мембърски код ми пише „You are not eligible to reedem this promotion code“. Какво означава?
  P2: Има доста причини, поради които е възможно този надпис да ти се появява. Ако в момента имаш активно мембърство, може това е причината да нямаш право да използваш кода. Кажи ми откъде го имаш и за колко дни е, за да ти дам повече информация. Ще е от полза да ми напишеш и дали в момента си платен играч и колко промоционални кодове си използвал в последно време.

 6. Здравей, Р2! Успях да направя пингвин от миди: http://prikachi.com/images/65/7860065f.jpg
  P2: Уау! Това е доста интересно. Идеята ти е оригинална и си личи, че си се постарал. Не знам откъде си намерил толкова много мидички.

  • Р2, по какво решавата кой да победи? По оригиналност или по красота? Защото ако е по красота, аз няма да спечеля. 😦
   P2: Не е само по красота. Трудът и креативността също са от значение.

 7. P2, здравей! Ето и моето творение. Харесва ли ти? http://prikachi.com/images/111/7860111x.jpg http://prikachi.com/images/113/7860113t.jpg
  P2: Да, справил си се добре с направата му!

 8. P2, а може ли да сложа снимката утре преди 20:59? Моята е почти готова.
  P2: Да, няма проблем да е и няколко минутки преди края на конкурса. Въпроса е да не е след 20:59 часа. Ако се наложи мога да направя изключение за теб, защото ме информира, но нека все пак да е в рамките на утрешния ден.

 9. Ооо, да, забавлението е уникално. Имаме и още неща, но те са идеи от интернет, така че не ги използваме (дневникът с марките, покани за рожден ден, мъфини пуфита и още 1 торта с пингвин нинджа от доджото, потници с пуфита за каките и цялата артилерия от малки пуфита и пингвинчета от пликчетата). Много иска да е мембър, но засега… Уви… Лека вечер!

 10. P2.заповядай. Това е нарисувани пъфълче, а върху него – квилинг. Дано ти хареса! http://prikachi.com/images/884/7860884i.png
  P2: Да, много ми харесва! Постарала си се и смятам, че се е получипо страхотно.

 11. Има ли код за безплатно мембърство и ако да, може ли да ми го кажете? Много искам да стана мембър, даже и за по-малко от седмица.
  P2: Не, за съжаление не съществува такъв код, който да може да се използва от всички пингвини.

 12. P2, засега имаш ли си фаворит?
  P2: Да, имам няколко.

 13. Ето я и моята! Творецът прави най-доброто в последния момент. 😀 Не ми харесва много.В сичко е чинията е направено от кетчуп, горчица и кюфте. А пъфълът отстрани е от хартия, както в Art Attack. http://prikachi.com/images/509/7861509S.jpg http://prikachi.com/images/512/7861512s.jpg
  Р2, искам да кажа, че те са комплект, затова проблем ли ще е, ако представя двете и кое ще оцените? 😦 Извинявай много, Р2. 😦
  P2: Харесва ми и мисля, че наистина много си се постарала. В случая аз ще избера едно от двете при резултатите, щом са комплект.

 14. Здравейте отново! Относно тортите, разбира се, че не са правени от малкия сладур, но и той участваше, особено в намацването. 🙂 А останалото е от мен /мама/ и моята приятелка, която наистина е професионалист, но това е без значение, защото е важно колко човек се забавлява и доставя радост на своите деца. Както писах снощи, мога да кача още многоооо снимки с подобни лакомства правени от нас, но се спрях на най-истинските, правени с участието на Mutimuti. Хубава вечер!
  P2: Мисля, че този коментар много помогна както на мен, така и другите участници. Наистина е хубаво, че сте избрали проекти, за които и малчуганът е помогнал.

 15. Знам, че не е голяма работа, само че нямах много време. http://prikachi.com/images/554/7861554k.jpg
  P2: С боички ли е всичко или има и нещо друго, което е използвано при оцветяването?

  • александра малинова

   И аз мога да принтирам нещо, да го оцветя и да нарисувам нещо до него.
   P2: В конкурса не се приемат само такива рисунки. Ако всичко е само с боички, тогава участието ще е невалидно.

 16. Toва е моята настолна игра „Club Penguin със зарче“. http://prikachi.com/images/606/7861606C.jpg
  Символи:
  Мечът символизира мечът на Rockhopper;
  Подаръкът и ножицата символизират пиновете;
  Пъфът всички се досещат какво символизира – нашите домашни любимци, наречени puffle.
  Как се играе: Хвърляме зарчето и правим толкова хода, колкото показва зарчето [1-6] и така до финала.
  Ако някой от играчите попадне на пъфъл, се премества с 2 квадратчета напред, а ако някой попадне на меча се премества с 2 квадратчета назад. А ако пък някой играч попадне на подаръка, хвърля втори път зарчето, а ако попадне на ножицата, пропуска едно хвърляне на зарчето.
  P2: Чудесно! Идеята ти е интересна и забавна, както всички могат да се убедят.

  • Много оригинална идея. 🙂 Аз и мама я признаваме, понеже я видя, когато разглеждах проектите.

 17. Ето я и моята творба. Много искам да спечеля първата награда: http://prikachi.com/images/506/7861506E.jpg Дано ви хареса. 😉
  P2: А всичко от боички ли е? Мисля, че си използвал нещо по-специално за очите.

  • Ама може ли рисунки?
   P2: Не, затова попитах дали поне те са с някакъв друг материал. Така ще е позволено.

  • Не, използвах само пластелин за цялото куче!
   P2: Оу, добре, така няма проблем.

 18. P2, пратих ти снимката по Facebook. Надявам се не е проблем, просто съм от телефона и не мога. Съжалявам за затруднението. http://prikachi.com/images/672/7861672P.jpg http://prikachi.com/images/674/7861674f.jpg
  P2: Няма проблем! Добавих рисунките ти в коментара.

 19. александра малинова

  В последния момент, но… http://prikachi.com/images/411/7861411U.jpg http://prikachi.com/images/413/7861413v.jpg http://prikachi.com/images/414/7861414W.jpg
  P2: Няма никакъв проблем, че е в последните часове. Справила си се чудесно!

 20. Хей! Според мен не е правилно да направиш нещо, което не е свързано с Club Penguin. Това е на Stelichka. И аз мога да направя някакво корабче! Всички тук са направили страхотни неща, които са от Club Penguin!

  • Щом може рисунки, може и самолет. Защо не? 🙂
   P2: Не може обикновени рисунки. 😀

  • Не, не си ги изтрил. Ами рисунките на cars 2 и mimi?
   P2: Не са ми отговорили, но ако не го направят до утре, предполагам, че няма да са включени в конкурса.

  • Аз не разбрах, че трябва да е за Club Penguin.

  • Явно съм прочела публикацията набързо и не съм обърнала внимание, че трябва да е свързано с Club Penguin!

 21. Участието в състезанието не приключи ли? Всички правят една и също нещо – лазерен меч и/или карта на съкровище? Не точно всички.
  P2: Не, приключва в 20:59 часа.

 22. Това е моят моливник, който вече изпълнява своята роля. http://prikachi.com/images/805/7861805O.jpg
  P2: Отлично произведение!

 23. http://prikachi.com/images/812/7861812U.jpg Това е на една моя приятелка, която не можеше да го качи.

  • belinda605

   Аз направих това, просто не знаех как. Познавам Калина, тя е от училище, а името на пингвина й е Hase105. Това доказва, че я познавам. Казах й, но явно е забравила да каже името ми. Името на пингвина ми е Belinda605. Проектът ми е направен от цветни ленти, бои и специално лепило. Дано да участвам в конкурса и да знаете, аз не лъжа.
   P2: Да, няма проблем. Ти също участваш в състезанието.

 24. Здравей, P2! Има ли възможност да изпратя снимката след 20:45? Знам, че срокът свършва тогава, но все още проектът ми не е готов. Благодаря предварително!
  P2: Добре, информираш ме преди конкурсът да е свършил, затова може. Но все пак нека да е утре, колкото се може по-рано.

 25. welly091921

  P2, кога ще обявиш победителя и защо свършва в 20:59, а не в 21:00? 😀
  P2: Утре вечерта в сайта ни. И нямам представа, просто така реших. 😀

 26. http//prikachi.com/images.php?images/858/7861885.jpg
  P2: Снимката не се показва. Мисля, че не си копирала линка по правилния начин. Изпрати ми го пак, ако е възможно. Участието ще се сметне, тъй като е предадено преди края на срока.

 27. Реших да подменя участието си с това: http://prikachi.com/images/911/7861911e.jpg http://prikachi.com/images/907/7861907o.jpg
  P2: Добре, вече участваш с този проект. :]]

 28. От този момент не се приемат нови участия.

  • Моето участие с моливника приема ли се?
   P2: Да, прието е.

 29. мартака

  Не искам да нахалствам, но може ли като обявите победителите да кажете кои са хората до 5 или 10 място? Само идея.
  P2: Ще го обмисля и ще реша до утре. Благодаря за предложението! ^.^

 30. александра малинова

  Еее, да, кога ще си влезеш в скайпа?
  P2: Тъй като видях коментара малко късно, ще вляза утре към 18:00 часа.

 31. А утре ли ще съобщите победителите?
  P2: Да, в нова публикация.

 32. Това е моят пъфъл 3D оригама. 🙂 Надявам се, че не е твърде късно, за да съм участник в конкурса! http://prikachi.com/images/899/7862899h.jpg
  P2: По принцип е, но направих изключение за няколко души, затова и на теб ще позволя да участваш.

 33. belinda605

  Към колко часа ще кажете победителят?
  P2: Някъде между 20:00 и 21:00 часа.

 34. belinda605

  Всички чакаме с нетърение! 🙂