Club Penguin Times #482

Здравейте пинговци!

Шокираща новина! Империята скоро ще влезе в сблъсък с Club Penguin. Това съобщи Aunt Arctic в днешния брой на вестника. Империята властва над много планети в галактиката и вече са се насочили и към нашата. Обещават ни мир и ред, но това едва ли може да се случи. Те го постигат само чрез арестуване на тези, които не спасват правилата им. Бунтовниците също се готвят да нападнат Империята скоро, затова може би ще сме спасени от тях. Пазете гърба си от следващата седмица, защото нищо не е сигурно!

482

Като учител на нинджите, Sensei също се интересува от произхода на белите пъфъли. PH наскоро съобщи за нови видове пъфъл създания със специални сили, но бял пъфъл може сам да замрази цяло езеро със своя дъх. Белият пъфъл е бил забелязван около доджото още преди да можеше да се осинови. Като една умна нинджа, този вид първо наблюдава, а после действа. Изобщо не е изненада, че някои нинджи смятат, че каменните животинки, които пазят пред доджото, са именно бели пъфъли. Но също като белите пъфъли, тези от камък също имат своите тайни. Предстоящи събития:

up482

22 януари – Star Wars Rebels Takeover

22 януари – Нов пин

28 януари – Денят на Империята

5 февруари – Нов моден каталог в Clothes Shop

5 февруари – Нов пин

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 14.01.2015, in Newspapers. Bookmark the permalink. 3 Коментари.

  1. Какво означава „Денят на Империята“?
    P2: Може би ще е нещо като мини парти в рамките на 7 дни, на което ще има някакъв подарък. Името е такова, защото тогава Империята празнува своето създаване. Предстои да разберем подробностите съвсем скоро.

  2. Супер, ново мини парти!

  3. Какво са CP файловете?
    P2: Това са картинки на пингвини и пъфъли, които са на бял фон. Могат да се използват например за създаване на снимка за профил или за нещо друго. За да ги отвориш ти трябва разархивираща програма, например WinRAR. Ето един пример от последните файлове, които са качерни в сайта ни: http://i.imgur.com/s2zGtfj.png

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s