Star Wars Rebels Takeover 2015

Мисии: Зеб и Хера – 23.01 | Канан – 24.01

Здравейте пинговци!

Ето го и първото парти за 2015! Дойде време да спрем злата Империя и за тази цел вие трябва да се присъедините към отряда на Бунтовниците. Необходимо е и да обновите версията на Club Penguin приложението, за да виждате партито и от вашето iOS и Android устройство.

Screenshot_8

Като влезете в играта ще ви се появи Канан. Той е водачът на Бунтовниците и също така е джедай. Кликнете върху стрелката надясно и изберете OK, за да продължим.

Screenshot_1

От 22 до 24 януари ще изпълняваме мисии, с които ще спрем злата Империя. Естествено, ще има и айтеми като награди. За да отворите менюто с мисиите, натиснете кръгчето със символа на Бунтовниците, което е горе вдясно на всяка стая.

Screenshot_2

Първата ви мисия е на Сабин, а тя се появява при избирането на „View Task!“ от лилавото поле. Тя е най-артистичният герой в отряда на Бунтовниците и обича много да рисува.

Screenshot_4

После кликнете „Start“ и след това ще трябва да задраскате всички червени плакати на острова (в The Beach, The Dock, Town, The Plaza и Forest), като хвърлите снежна топка по тях с бутона „T“ от клавиатурата.

Screenshot_6

След като приключите мисията, можете да вземете спрея на Сабин, а платените играчи – нейния костюм. Това е достъпно с бутона „Collect“.

sabine

Втората ви задача за днес е на Езра. Той е най-новият член в екипа на Бунтовниците и трябва да му помогнем да събере всички кашони с плодове из острова, които Империята е откраднала.

ezratalk

Те отново са във външните стаи на острова (The Beach, The Dock, Snow Forts, The Plaza и Forest).

Screenshot_9

След като завършим мисията, можете да си вземете айтема за всички, който е гривната на Езра, а за платените играчи – дрехите и косата му.

ezra

Има няколко допълнителни айтеми за платените играчи, включително и иглу. Те са пет и са тези най-долу, а след победа на Инквизатора ще получите и още три.

inquizatoritems

По-долу сме в специалната стая, в която ще се борите с него. Но едва ли сте стигнали толкова напред, затова нека изясним първо как се стига до него.

Inquizator

Вземете светлинен меч и започнете да предизвиквате играчите с натискането на бутона „D“ от клавиатурата ви. Можете да кликвате и върху икони от други пингвини, за да играете. После изберете едно от трите възможни позиции на меча. Така ще вземете 10 или 20 точки. При инквизатора принципът е друг. Не събирате точки, а са ви необходими определен брой победи. Бъдете постоянни!

battleswrt

Специално за Star Wars Rebels Takeover има декорация на острова, която се показва и на картата. Дори и фонът е променен!

mapswt

Също така има и нови емотиконки, които са достъпни само по време на партито – до 4 февруари.

smilies

Това е всичко засега. Утре следващите две мисии ще са достъпни! Какво мислите за партито? Харесва ли ви?

– Spyro662 и Penguinn2 –

Advertisements

17 thoughts on “Star Wars Rebels Takeover 2015

 1. Как да си взема лазерен меч?
  Spyro: Можеш да си използваш лазерния меч от предишното Star Wars парти. Ако го нямаш, ще трябва да завършиш всички мисии и тогава ще можеш да го вземеш, обаче трябва да си платен играч.

 2. P2, защо когато вляза в Club Penguin и ми излиза ,,Maximum Login attempts exceeded. Please try again in a hour.“ , а аз днес за първи път влизам. 😦
  Spyro: Това е проблем от играта. Пробвай да влезнеш в пингвина си от друг браузър.

 3. Според мен партито е много яко и ми харесва! Засега повече ми харесва айтемът на Сабине! P2, на теб кой айтем повече ти харесва?
  P2: Май и на мен той ми допада повече, но ще има още безплатни неща през следващите дни.

 4. Ако има възможност, може ли да ми дадеш някой твой пингвин, за да поиграя най-много за един час и да си смениш паролата?
  P2: С радост, но нямам пингвини, които да са мембъри в момента.

 5. А откъде е снимката? Доколкото виждам пингвинът е на Spyro662. Може ли да ми даде неговия пингвин само за 1 час, ако той иска?
  Spyro: Съжалявам, но не обичам да си давам пингвина. На никого не съм го давал. А и няма за какво, снимките не са от мен и нямам лазерен меч.

 6. На мен не ми излиза снимката с Инквизатора. Моля, помогнете!
  Spyro: Трябва да имаш лазерен меч, за да ти излиза.

 7. Предизвикателството на Зеб не ми работи. Броячът е с проблем и не ми дава да взема нищо. Не съм мембър.
  P2: В момента този проблем се появява при всички. Ако имаш iOS или Android устройство, можеш да минеш задачата от него. Но грешката в обикновената версия на Club Penguin не е по наша вина. Екипът на играта ще я премахне скоро.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s