SoundStudio Party: Поглед

Здравейте пинговци!

Утре ще бъде официално обявена новината за специалното SoundStudio мобилно приложение, което ще бъде пуснато по-късно този месец. За да отпразнуваме това, екипът на Club Penguin е подготвил специално парти, което е изцяло посветено на тази мини игра. SoundStudio Party ще е комбинация между Music Jam и Hollywood Party. Нещо като специално музикално шоу на острова ни.

MusicRoomFinishedArt-1423005827

Над този текст виждате вече завършената стая, която ни беше показана преди седмица и половина. Като гледате погледа, какво мислите, че ще бъде събитието, което стартира на 19 февруари? Ще ви хареса ли или по-скоро не? Аз имам големи очаквания за това ново парти.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 04.02.2015, in Без категория. Bookmark the permalink. 4 Коментари.

  1. Според мен ще е хубаво парти. 🙂

  2. Интересни са ми символите. Какво ли значат? Партито вероятно ще е хубаво, може би ще срещаме Cadence и Penguin Band!

  3. Ще бъде интересно, както изглежда. Mоже би ще можем сами да създаваме музика, което е доста готино. Това, което не ми харесва, е че този дизайн отново напомня за бъдещето, имам предвид, че вече имаше предостатъчно партита свързани с бъдещето. Липсва ми разнообразие!

    • Надявам се да не прозвучи грубо, но не за първи път забелязвам, че ми променяте пунктуацията. Изречението наистина беше дълго, но въпреки това не мисля, че е редно така да променяте коментарите и да слагате удивителни знаци където ви скимне.
      P2: Правя редакциите с цел всички коментари да са със съдържание без грешки. Щом желаеш, няма проблем, ще се съобразя и няма да редактирам бъдещите ти изказвания.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s