Club Penguin Times #487

Здравейте пинговци!

Cadence вече е напълно готова за партито. А вие? Има много епични сцени на острова, на които можете да покажете таланта си, а нашият любим диджей ще ни помогне да станем прочути. Започнете от Snow Forts, където ще намерите няколко стила музика за създаване. Започнете с тях и със сигурност ще станете известни по целия остров. А от 22 февруари ще ни посетят и още двама съдии, които ще ни подкрепят в изпълненията.

487

Някога питали ли сте се как Cadence е станала известна? Истината е, че и тя е била голяма мечтателка, но в крайна сметка е постигнала целта си след Dance-a-thon през 2009 година. После пред 2011 се е сработила с нейния лилав пъфъл – Lolz, който я е вдъхновил в песните, а и в танцувалните движения. През 2012 излезе първият й албум и песен – “The Party Starts Now”, когато Cadence стана по-известна от всякога. Предстоящи събития:

up487

22 февруари – Мембъри, бъдете оценени от още две звезди

5 март – Нов пин

Някои казват, че Саскуочът е легенда, но той не е! Има много сигнали на пингвини, които са го срещали на острова. В момента създанието няма име, макар че някои го наричат Sasquatch. Дали търси нещо или някого из нашите снежни ширини? Вероятно един ден ще разберем.

– Penguinn2 –

Advertisements

2 thoughts on “Club Penguin Times #487

  1. Защо не сте превели целия весник? 😀
    P2: Обикновено превеждам само първата страница и то не дума по дума, а с малки промени от моя страна. Като цяло няма кой знае какъв интерес към вестника, но ако имаше, бих правил пълен превод.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s