Club Penguin Times #487

Здравейте пинговци!

Cadence вече е напълно готова за партито. А вие? Има много епични сцени на острова, на които можете да покажете таланта си, а нашият любим диджей ще ни помогне да станем прочути. Започнете от Snow Forts, където ще намерите няколко стила музика за създаване. Започнете с тях и със сигурност ще станете известни по целия остров. А от 22 февруари ще ни посетят и още двама съдии, които ще ни подкрепят в изпълненията.

487

Някога питали ли сте се как Cadence е станала известна? Истината е, че и тя е била голяма мечтателка, но в крайна сметка е постигнала целта си след Dance-a-thon през 2009 година. После пред 2011 се е сработила с нейния лилав пъфъл – Lolz, който я е вдъхновил в песните, а и в танцувалните движения. През 2012 излезе първият й албум и песен – „The Party Starts Now“, когато Cadence стана по-известна от всякога. Предстоящи събития:

up487

22 февруари – Мембъри, бъдете оценени от още две звезди

5 март – Нов пин

Някои казват, че Саскуочът е легенда, но той не е! Има много сигнали на пингвини, които са го срещали на острова. В момента създанието няма име, макар че някои го наричат Sasquatch. Дали търси нещо или някого из нашите снежни ширини? Вероятно един ден ще разберем.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 19.02.2015, in Newspapers. Bookmark the permalink. 2 Коментари.

  1. Защо не сте превели целия весник? 😀
    P2: Обикновено превеждам само първата страница и то не дума по дума, а с малки промени от моя страна. Като цяло няма кой знае какъв интерес към вестника, но ако имаше, бих правил пълен превод.

  2. Кога ще дойдат двамата съдии?
    P2: Най-вероятно утре сутринта към 07:00 часа.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s