Експедиция на Puffle Party 2015

Здравейте пинговци!

Вече знаете, че Puffle Party предстои този месец, нали? Заедно с него ще се състои и специална експедиция. За да научите повече за събитието ще трябва да попълните думите, които липсват. Опитайте!

Преди да започне тазгодишното Puffle Party, играчите ще открият, че ______ е променил/а дизайна на Ski Village като нов/а ________! В _____ има голямо празненство с фишкейк, който е бил запазен специално за Puffle Party. Когато партито започва, PH съобщава, че някой или нещо е влязло с взлом и е изяло фишкейка… но кой… или какво? Играчите първо трябва да __________ преди да тръгнат към дивите земи. След като са там, те ще имат достъп до стаи с ___________, които ____________ и примамват нови и различни диви пъфъли. След като изкарат пъфълите от горите, играчите ще осъзнаят, че ________.

Е, според вас какво липсва в текста? И да, Ski Lodge ще бъде с нов вид след няколко дни, а съвсем скоро ще има и ново видео с поглед – „Мистерия в Ski Lodge!“

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 06.03.2015, in Без категория. Bookmark the permalink. 21 Коментари.

 1. welly091921

  Супер! Нямам търпение за партито.

 2. Горе-долу успях да се сетя за липсващите думи!

 3. Не ми се появява снимката. Помощ!
  P2: Спокойно, няма никаква снимка, аз съм поставил текст на нейно място. Megg трябваше да сложат картинка в публикацията си и аз ще я добавя тук след като и тя го направи, но в блога на CP.

 4. Доста яко! Каква снимка? И моля помощ за текста! Много ще ми липсват старият вид на всички стаи. 😦 Хайде, да направим прощално парти, защото старият клуб според мен ще изчезне завинаги. Искаш ли, P2?
  P2: Снимката ще показва поглед към новия дизайн на Ski Lodge, но още не е добавена в публикацията на Megg. И да, разбира се, че искам.

 5. алекс малинова

  Защо ми пише „[Снимка]“? Или това сте го направили нарочно?
  P2: Да, това е текст, който аз написах. На неговото място ще има картинка, но след като Megg я добави в блога на Club Penguin след няколко часа.

 6. алекс малинова

  Забелязахте ли, че вече в CP времето се променя! Или поне така е в руската версия на играта.
  P2: Небето става синьо, бяло или червено, ако много нинджи от един вид едновременно извършват специалното си движение в стая. Обикновено три са достатъчни за съвсем малък ефект над облаците.

 7. Да се надяваме, че партито ще е хубаво, защото през миналата година имаше няколко провали. Мисля, че екипът на CP малко си губи времето с някои приложение и не обръщат много внимание на бъговете и на самата игра! 🙂

 8. P2, помниш ли, че преди ти каза, че ще има Forest Expedition? Е, тази експедиция имах предвид. Аз печеля баса и не ми изтривай коментарите.
  P2: Не ги изтривам. Ти написа последния си на друго място. Явно не си запомнил, че е било там. http://bobonikacp.com/2015/03/04/penguin-style-march-2015/

 9. Това, което чета, много ми напомня за Puffle Party-то, на което намерихме кафявия пъфъл. Надявам се да е подобно, защото беше доста интересно, а и голяма част от посетителите не са регистрирани тогава и не знаят колко забавно беше.

 10. Преди да започне тазгодишното Puffle Party, играчите ще открият, че екипът на Club Penguin е променил дизайна на Ski Village като нова стая! В острова има голямо празненство с фишкейк, който е бил запазен специално за Puffle Party. Когато партито започва, PH съобщава, че някой или нещо е влязло с взлом и е изяло фишкейка… но кой… или какво? Играчите първо трябва да разследват преди да тръгнат към дивите земи. След като са там, те ще имат достъп до стаи с тайни, които разкриват и примамват нови и различни диви пъфъли. След като изкарат пъфълите от горите, играчите ще осъзнаят, че Саскуоч е изял фишкейка. Поне аз така го разбрах. 🙂
  P2: Това е добро предположение! ^.^

 11. Идеята на Камен Маринов е уникална! Може да направим довиждането със стария вид в сряда преди промяната в 20:00 часа, може би защото наистина старият вид напълно ще изчезне.

 12. P2, аз мисля, че на партито Sasquatch и PH ще са известните и мисля, че експедицята ще е до пещерата на Саскуоч.

 13. P2, Cadence ще идва ли и други дни?
  P2: Не знам, но е възможно. Ако има още срещи ще ги публикувам в сайта.

 14. P2, знаеш ли защо мисля, че Sasquatch ще е на експедицията? Защото сигурно след като вземем пъфълите от дивите гори, ще отидем до пещерата на Sasquatch. Питали ли сте се защо пещерата му е толкова близо до Ski Hill? P2, ти как мислиш?
  P2: Всъщност не е ясно точно къде живее той.

 15. Според мен е жалко, че ще променят Ski Lodge! На мен старият вид ми харесва повече, дори и да не съм видял изцяло новия. Но все пак настават и промени, така че наистина идеята на Камен е много добра. Прощалното парти би трябвало да се получи много добре, даже, ако се съберем повече хора, може партито освен да е прощално, да бъде и такова за печелене на марки! Ти какво мислиш, P2?
  P.S. Ето моят вариант на текста от публикацията:
  Преди да започне тазгодишното Puffle Party, играчите ще открият, че PH е променила дизайна на Ski Village като нова хижа! В нея има голямо празненство с фишкейк, който е бил запазен специално за Puffle Party. Когато партито започва, PH съобщава, че някой или нещо е влязло с взлом и е изяло фишкейка… но кой… или какво? Играчите първо трябва да разследват преди да тръгнат към дивите земи. След като са там, те ще имат достъп до стаи със загадки, които ще могат да решат и примамват нови и различни диви пъфъли. След като изкарат пъфълите от горите, играчите ще осъзнаят, че могат да ги осиновят.
  P2: Може да се осъществи, да.

  • Благодаря ти, че мислиш така. Наистина след като тя и Lodge Attic бъдат променени (а тя със сигурност ще бъде) остават само басейна и стаята със старите вестници, но тях или ще ги махнат, или ще им сменят вида. И P2, моля те, пиши на модераторите на CP да измислят нещо, така че мисите, айтемите и награди от тях пак да се върнат, защото без тях CP е скучен. Само чакаш парти, взимаш айтемите и който откъдето е (с изключение на 5-6 партита) или пък да има нови и нов тест за агент. Сега само цъкаш OK и вече е готово!
   P2: Всъщност не са само те. Има още много – Beacon, Lighthouse, Iceberg… Но добре, ще им предам това, което ти написа в коментара си.

 16. Ивайло

  Това наистина е трудно, но аз мисля, че първата дума е PH.

 17. алекс малинова

  Megg не качи ли снимката?
  P2: Не, публикацията беше изтрита от блога на Club Penguin, затова тук няма да има снимка.

 18. А да питам, видът се сменя този четвъртък, нали? И само да кажа, че през 2011 видът на Beacon е променен, макар и малко.
  P2: Не, ще е на 19 март. И да, всъщност си прав.

 19. Очаквам партито с голямо нетърпение! Надявам се да не се провали.

 20. Ееееее, едва ли ще се провали. 😀 Не знам, може, но аз не искам да се провали. 😦

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s