Ski Village с обновяване

Здравейте пинговци!

Най-после цяла сграда бе обновена в Ski Village. Следващата седмица ще си спретнем парти тук, затова беше нужно преподреждане, нали така? Само вижте балоните! Те са сигурен знак, че предстои нещо забавно.

village

Ski Lodge вече е с нов дизайн. Някои от вас сигурно чакат това от години, включително и аз. Имаме си голяма торта с риба, която изглежда вкусна за пингвините, но не и за мен. 😀 Не забравяйте да си вземете и пина от мястото. А за новия стил – страхотен е! Дори птицата Фред е тук, макар и да е изместен вдясно.

lodge

Lodge Attic също е освежена и то по уникален начин. Тук съхраняваме много улики и напомняния за наши стари мисии, които сме изпълнявали. Има и невероятен прозорец във формата на пъфъл. Нека да свържим предметите със стари събития. Например короната е от Medieval Party 2012, зелената книга, която свети – от същото парти, но през 2013, жълтият пъфъл е от Prehistoric Party 2014, картината с пингвин вдясно – от Halloween Party 2012, празните кутии пица от Operation Hot Sauce през 2013 и т.н. Оу, а освен това има и портал към Box Dimension.

attic

Всички новости ми допадат изключително много. А на вас харесва ли ви и планирате ли да прекарвате повече време в тези три стаи? Според мен обновяванията са достатъчна причина да го направите.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 18.03.2015, in Без категория. Bookmark the permalink. 20 Коментари.

 1. Уникално! 🙂

 2. P2, нали каза, че на 26 ще ги обновят? Аз за жалост не видях за последно стария вид. 😦
  P2: Ето, припомни си стаята – http://media1.clubpenguin.com/play/v2/content/global/rooms/lodge.swf По-скоро предполагах така, защото файловете на Club Penguin издаваха, че PH ще се появи и ще разкаже за новия вид на стаята. Обаче се оказа, че това е било специално приготовление за Puffle Party.

 3. nikipenguin

  Уникално!

 4. Mitko 2002

  P2! В Ski Lodge, където преди беше щанда Tours, има дървета, но зад тях се показва табела със стрелка. Не се вижда цялата, но няма какво друго да е!
  P2: Да, стрелка е, проверих файла на стаята. Изглежда, че зад елхите ще има път, който сигурно ще е отворен другата седмица. Ето и снимка, която направих: http://i.imgur.com/gQq3ebT.png А може и да ти е любопитно това, че вратата на Ski Lodge ще бъде разбира от Sasquatch. http://i.imgur.com/qWqAK98.png

  • Mitko 2002

   Но откъде разбра за вратата и пътя? И защо не си го споменал в публикациите си?
   P2: Видях от файловете на Club Penguin. Ще го спомена другата седмица, след като се случи обновяването.

 5. Кой е птицата Фред?
  P2: Той се появява на всеки половин час в Ski Lodge. Може би си го забелязвал в стария вид на стаята – http://i.imgur.com/Xb6zmPs.png

 6. Сега къщичката изглежда по-добре! 😀

 7. Къде е Box Dimension?
  P2: До стаята се стига чрез портала в Lodge Attic. Той изглежда така – http://i.imgur.com/vtI9aKu.png и се появява като посочиш кутията в долния ъгъл.

 8. P2, P2, P2, при снимката с айсберга се вижда и едно UFO. Това значили, че има извънземни в Club Penguin?
  P2: По-скоро може да означава, че скоро ще има парти със същества от друга планета. Още не е ясно какво предстои, но предполагам, че скоро ще разберем.

  • Снимката също показва, че айсбергът потъва. Дали това ще се случи някой ден?
   P2: Според мен е възможно да стане скоро. Но в момента това е само предположение, което не е подкрепено с доказателства.

 9. Малко странен въпрос, но защо айсбергът трябва да потъне? 😀 Извинявай за глупавия въпрос, просто се питам. 🙂
  P2: Може след като е потопен да е заменен с нов и така стаята да придобие обновен вид. Кой знае? Тепърва ще разберем причината. И все пак знам, че има много пингвини, които от години мечтаят да го потопят.

  • Но нали от Prehistoric Party знаем, че основата му е акула? Как ще бъде заменен?
   P2: Това, което аз написах е само предположение, което не се базира на информация. А за акулата – тя отдавна избяга. Беше забелязана да плува около Iceberg, което означава, че вече не стои под него.

 10. nikipenguin

  P2, на Puffle party ли ще се отвори онзи път, който показа в предишен коментар? Според мен, ако е така, той ще води някъде към Sasquatch или ще е нещо такова.
  P2: Да, пътеката ще е достъпна от другата седмица (или най-късно от 2 април) и ще остане завинаги. Ще води към невиждани досега земи, тоест горите на Club Penguin. Най-вероятно ще се добавят стаи, които ще си останат и след партито.

  • Mitko 2002

   Според мен има възможност да е нова мини игра! На картата зад Ski Village има река.

 11. Каква е тази снимка на айсберга, който потъва и има НЛО?
  P2: Стаята е пълна с различни предмети, които напомнят за стари събития или пък за такива, които предстоят. Затова и най-вероятно айсбергът ще е потопен в предстоящите месеци.

 12. Аз се опитах да потопя айсберга, но не успях. Бяхме 11, но не знам дали толкова трябва.
  P2: Трябват 30 и така той не се потапя. Просто получавате марката „Berg Drill!“ от Activities. Да потопиш айсберга не е възможно в сегашни дни.

 13. Новите обновявания са много готини!

 14. TREZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  Р2, в Lodge Attic на масата има една карта и една червена линия на нея, но краят й е скрит от тефтера. Може би това е островът на Rockhopper или на Merry Walrus.
  P2: Да, възможно е. В стаята има много предмети, които в момента не можем да свържем с минало събитие, затова определено възникват нови мистерии.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s