Видео с поглед към Puffle Party 2015

Здравейте пинговци!

Вълнувате ли се за Puffle Party, което започва другата седмица в четвъртък (на 26 март)? Със сигурност ще искате да видите новото видео с поглед, което разкрива повече за събитието. Специално Megg се е постарала да ни запознае с него по един много интересен начин, чрез който все пак остава малко място за изненади.

Знам, че част от вас не искат да си развалят изненадата, затова няма да покажа кой знае колко погледи от клипа. Ако имате интерес – изгледайте го. Добавил съм субтитри на български, които можете да си пуснете.

roomsneak

Е, какво смятате за събитието, виждайки тази интересна история? Според мен е обещаващо. Наистина ще бъде много забавно и заедно ще успеем да хванем този… или това, което е изяло тортата ни.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 20.03.2015, in Videos. Bookmark the permalink. 18 Коментари.

 1. Тези пъфъли за мембъри ли са?
  P2: Да, само за платените играчи.

 2. P2, аз няма да си осиновявам новите видове пъфъли, защото вече всички ги имам от Puffle Wild приложението. Само ще бъда за куеста, новия фон на PH, оу и да не забравя – да намеря Sasquatch!

 3. Sonic Colours

  Знае ли се кой е изял тортата?
  P2: Да, Sasquatch е. Официално това ще бъде разгадано на 2 април. 😀

 4. Баннат съм за 72 часа в Club Penguin без причина. 😦 Никой друг не ми играе на компютъра. Защо? Спазвам правилата и сега съм наказан. Имах толкова айтеми, ако не мога пак да ги взема.
  P2: Спокойно, няма да се налага да взимаш айтемите си отново. Могат да те баннат, ако напишеш обидна дума, използваш измамни програми или сайтове (за добавяне на айтеми и т.н.) или пък споделяш лична информация. Ако смяташ, че банът не е с основание, можеш да пишеш на Club Penguin, за да ги питаш каква е причината да те накажат. Имейлът им е: support@clubpenguin.com Няма да те отбаннат, но поне ще разбереш защо си бил наказан с прекъснат достъп за 72 часа. За целта ми кажи името на пингвина си, за да кажа какво да правиш после.

  • Niki55770 e…
   P2: A few days ago I was banned for 72 hours and in my opinion it was without a reason. I don`t remember breaking your rules so could you please tell my why I was punished for 3 days? My penguin name is Niki55770. Изпрати този текст на адреса, който ти написах по-горе. Трябва да е от имейла, с който е регистриран акаунтът ти, за да може CP Support да ти дадат отговор.

 5. Имам малко странен въпрос. Кое е първото парти в Club Penguin?
  P2: Beta Test Party, което е продължило само 2 часа на 21 септември 2005 година. Безплатният айтем е бил бета шапката, който показва, че даден пингвин е регистриран в Club Penguin преди официалния старт на играта. Ето и снимка от събитието: http://i.imgur.com/7rJ38wl.png

 6. Аз ще имам мембър, но ная Puffle Party няма да го има, защото аз ще си направя през лятото. 😦

 7. Р2, харесва ти как съм декорирал иглуто за Puffle Party? http://prikachi.com/images/476/7996476r.png
  P2: Да, страхотно е! Добре си се справил.

 8. Пъфълите ще можем ли да си ги осиновим и след Puffle Wild партито?
  P2: Не мога да кажа. Най-вероятно няма да са достъпни повече от десктоп версията, но така или иначе могат да се осиновят по всяко време от приложението Puffle Wild за iOS устройства.

 9. Нямам търпение да видя Саскуоча отново и дано този път не се казва „??????“.

 10. Аз мисля, че пъфълите ще са за всички. Защото какво тогава ще има за другите?
  P2: Шапки и други безплатни айтеми.

 11. За мен няма да има нищо ново, тъй като имам дивите пъфълчета от 2-3 месеца, така че няма смисъл даже и да видя как е партито. 😦
  P2: Събитието няма да е интересно само заради пъфълите. Ще има и други забавни мистерии за разгадаване. Според мен си заслужава да влезеш поне за 10 минутки след като Puffle Party започне.

 12. Много забавен клип!

 13. TREZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  Р2, тези плодчета, които са нарисувани на емблемата на Puffle Wild, има ли ги в СР?
  P2: Срещат се единствено в приложението Puffle Wild за iOS устройства.

 14. TREZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  Защото на клипа имаше някои от тях.
  P2: В момента не могат да се видят на острова ни, но от 26 март това ще се промени. Видеото просто показва стаи, които ще се добавят по-късно тази седмица.

 15. TREZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  Р2, тези тайнствени същества ми станаха много интересни и се порових малко. Там пишеше за Саскуоч, за тайнствения Йети и за мегалодона в айсберга .Но забелязах, че на една снимка има перка на акула, която се подава над водата около айсберга, но това не е мегалодонът, защото той има лека цепнатина на горната перка.
  P2: Вярва се, че около айсберга плува именно мегалодонът, тъй като той се появи след леките промени, които направихме в миналото на Prehistoric Party 2014. И все пак е възможно да не е той. Има и още мистерии, които чакат да бъдат разгадани.

 16. TREZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  Р2, защо си премахнал поправката, която ти направих и си променил изречението?
  P2: Все пак това е целта – да оправя грешките, нали така? Благодаря ти, че ми каза за объркания текст.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s