Факти за Sasquatch

Здравейте пинговци!

Поради големия интерес решихме да направим статия за Sasquatch, за да може да разберете малко повече за него. Както знаете, той е доста мистериозно същество. Ето малко информация, която научихме от списанието на Club Penguin. (Натиснете снимката за по-голям размер)

SasquatchMystery

Някои хора казват, че когато са го срещнали, той често е писал: „Scratches belly“, което в превод означава „почесване на коремчето“. Дали Sasquatch обича да го галят по коремчето? Вижте следващата снимка, за да разберете. Но със сигурност знаем, че той много обича да се крие в пещерата във Forest.

sasquatch2

Аз, както и много други играчи, попитахме екипа на Club Penguin какво е точно това същество и дали има определени срещи с него. Но те ни отговориха, че не знаят нищо. Daffodaily5 беше публикувала един много странен „пингвин“ на седмицата в блога на Club Penguin.

POTW_Unknown-1416488395

Тя беше написала, че не знае абсолютно нищо за това създание, което е доста странно. Sasquatch се появява и във видеото „Awesome to be Rare“. Ето, че той живее в дивите земи.

Sasquatch

На острова Sasquatch можеше да се срещне през август 2014, октомври 2014 и имаше слухове, че се е бил появил на SoundStudio Party. Беше публикувана една специална статия в Club Penguin Times за съществото, която можете да прочетете като натиснете ето тук. Но това не е единствената. Имаше и още една, в която се споменаваше пещерата в Ski Hill. Носеха се слухове, че Sasquatch живее там.

roomsneak

Във видео погледа към Puffle Party 2015 има доста познати стъпки в снега. На кого мислите, че са? Едва ли има пингвини с нокти на краката. 😀 Както и да е, очакваме да видим Sasquatch на следващото парти и съм сигурен, че вие много се вълнувате. Всичко е изпълнено с много мистерия. А вие имате ли теории за Sasquatch?

– Spyro662 –

Advertisements

Posted on 24.03.2015, in Без категория. Bookmark the permalink. 25 Коментари.

 1. Чакай малко! Как така следващото парти? Нали ще идва на това парти? И да, слуховете, че сте го видели на SoundStudio Party, са верни. Аз съм един от хората, които са го видели тогава. Той беше при мен само за една минута и хоп – изчезна.
  P2: Spyro имаше предвид точно Puffle Party, затова не се тревожи.

 2. Според мен този Sasquatch иска помощ, защото е гладен и иска подслон. Иначе доста добра публикация, Spyro. 😀

 3. Mitko 2002

  Sasquatch може би е диво животно, което просто не иска да го безпокоят.
  P2: А защо тогава се разхожда из острова ни? Може да има нужда от храна… или приятели.

 4. Ивайло

  Утре ли е Puffle Party?
  P2: Да, а може да започне и днес вечерта. Ще видим…

 5. Ивайло

  Според мен Sasquatch е обикновен играч: http://youtube.com/watch?v=yNmsgrkTAas
  Spyro: Sasquatch е човек от екипа на Club Penguin. А за видеото то е фалшиво, направено е за закачка към зрителите на канала. 🙂

 6. Имам също и втора теория за Sasquatch. Той може да е от друга планета и изпратен на нашата, за да помага на пингвини в беда. Много странно защо Sasquatch е Penguin of the Week. Или това означава, че е помагал на други пингвини?
  P2: Да, явно е помагал, след като го показаха в такъв вид публикация.

 7. Дилян

  Когато натисна, снимката не става в по-голям размер. 😦
  P2: Ето линк – https://bobonika1212cp.files.wordpress.com/2015/03/sasquatchmystery.png Кликни върху снимката, за да се увеличи и да я виждаш още по-голяма.

 8. Откъде сте намерили списанието на Club Penguin? Търсих го в Интернет навсякъде, за да го чета, но не го намерих.
  Spyro: Аз намерих само страница от списанието, на която пишеше информация за Sasquatch.

 9. Много бих искала да разбера причината защо Sasqatch се крие в дивите земи!

  • Сигурно, защото търси подслон, или се крие от някого, както написаха Мартин и Goram2003! Но според мен Sasquatch търси нещо – като някакъв предмет, или айтем не знам! Всеки си има версия.

 10. Аз пък мисля, че бяга от нещо! Нали на миналите партита, например онова за бъдещето, имаше един робот, който искаше да завладее света? Но може и от Herbert да бяга. Не знам, но и мисълтът на Goram2003 също не е за съмнение! И защо носи бета шапка?
  P2: На острова ни е още преди 2005 година и явно се е сдобил с тази специална шапка. Щом я носи, вероятно му харесва.

 11. Имам въпрос! Когато влязох, бях мембър за 1 ден без да съм плащал или да съм използвал измамни програми. Как става това? И един път се записах в една томбола, но преди година – две.
  Spyro: Спокойно, това е проблем от играта. Случва се, когато правят обновявания.

 12. Ивайло

  Кога играчите ще могат да видят Sasqatch?
  Spyro: Засега не знаем дали ще можем да го срещнем, но има вероятност да го видим на Puffle Party 2015.

 13. P2, кога най-накрая ще ми дадеш да направя теста за влизане във вашия екип?
  P2: Пиши ми в Skype, за да се разберем. А иначе вчера си мислих за конкурс за нов член на екипа ни… Мисля, че му е времето да се състои.

 14. А къде може да се срещне?
  P2: В момента не знаем. Ще ви уведомим, ако научим нещо ново.

 15. Може да има иглу или друга къща в дивите земи и просто да живее там.

 16. Знам, че е много странно, но мисля, че Herbert и Sasqatch са братя или нещо подобно на приятели. Просто и двамата са големи и някак си си приличат. Не знам, това просто е предположение. Вие как мислите?

 17. P2, вече има статия със срещи с PH в блога на CP. Направи публикация за тях!

 18. Здравейте Според мен Sasqatch се крие от пингвините, просто защото може да се страхува. И аз също като други играчи на тази страницата мисля, че той иска да си намери приятели и че не иска да навреди на острова ни. Според мен е точно обратното. За в бъдеще мисля, че Sasqatch ще се съюзи с всички нас и ще ни помогне да победим Herbert. Другата ми теория е, че Sasqatch и Herbert ще станат приятели и Herbert вече няма да иска да вреди на острова ни. С нетърпение очаквам бъдещите събития! 🙂

 19. ayhanayhan

  Към колко часа се очаква партито да дойде? 🙂
  P2: Най-рано към 22:00 часа, но може и по-късно. Възможно да дойде и утре. Партитата винаги се добавят по различно време.

 20. http://prikachi.com/images/525/8007525a.png Мисля, че това е НЛО.
  Spyro: Това не е НЛО, а диамант, който поставихме на острова на викингите докато Rockhopper`s Quest беше в Club Penguin през 2012 година. Повече информация и снимки ще намериш тук: http://bobonikacp.com/2012/02/24/rockhoppers-quest/

 21. P2, нали винаги, когато срещнеш например Cadence ти се появява отгоре мембър с трите цвята и звезда, а пък това, че Ивайло публикува, че Саскуоч е обикновен играч – не е вярно, защото видях на клипчето Саскуоч, но отгоре знака за мембър нямаше цветове, нито звезда. Нали Саскуоч не е обикновен играч? Не можах да ти задам въпроса по-подробно, но мисля, че ще разбереш за какво ти говоря. 🙂
  P2: Разбира се, че не е обикновен играч. На видеото не се влиза в истинската регистрация, а просто изглежда така. Снима се в сайтове с частни сървъри, които са досущ като Club Penguin, но направена от фенове. Няма шанс обикновен играч от Club Penguin да влезе в регистрация на известна личност.

 22. Създайте такава страница, не публикация!
  P2: Наистина би било полезно, ако имаме страници с информация за всички известни личности. И все пак вероятно към тях няма да има кой знае какъв интерес.

  • Защо? На мен например ще ми е много интересно да разбера повече за известните личности в играта. Тази идея прилича на онази с интересните истории от миналото.
   P2: Да, има известни прилики, но не е съвсем същото. Ще трябва да реша дали искам да направя такива страници.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s