Club Penguin Times #492

Здравейте пинговци!

Партито ни в Ski Lodge бе провалено! Някой е изял голямата торта, която бяхме оставили, а също и е оставил голяма дупка във вратата на сградата. Как е възможно парти без лакомства? На самото място се виждат диви пъфъл O`s, затова явно трябва да да последваме следите и да отидем в дивите земи на острова. И все пак PH още търси пингвини, които искат да станат пъфъл експерти, затова всеки е добре дошъл да се включи в експедицията. Вземете си спрей против комари, а също и много храна и се пригответе за вълнуващо пътешествие.

492

Насочили сте се към дивите земи? А знаете ли как да оцелеете там? Jet Pack Guy е известен с добрите си методи, затова ни дава малко насоки преди да тръгнем на експедиция. Знаете ли, че можете да създадете гориво от лютив сос и сок на Puffle O`s? По-добре не се доверявайте на очите си, защото те понякога лъжат. Движете се с другарче за по-сигурно и уважавайте природата. Недейте да я замърсявате! Ако влезете в опасна ситуация, непременно създайте огън или изстреляйте сигнална ракета. Предстоящи събития:

up492

2 април – Нов пин

9 април – Нов моден каталог в Clothes Shop

Някога посещавали ли сте мистериозното таванско помещение? Това ново място е пълно с любопитни дреболии от историята на Club Penguin. Но има и някои предмети, които дори експертите не разпознават. Има голяма следа от стъпка, някаква карта на остров и снимка на земя, която е трудно да се разпознае. Какво ли значи всичко това? Дали всички тези предмети са свързани помежду си?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 26.03.2015, in Newspapers. Bookmark the permalink. 5 Коментари.

 1. Как да мина това с куеста за Саскуоч? И може ли линк към първата ви публикация?
  P2: Вече написах всичко важно за партито: http://bobonikacp.com/2015/03/26/puffle-party-2015/ А за първата ни публикация – тя е ето тази: http://bobonikacp.com/2008/04/17/welcome/

 2. Помощ! Изписва ми се съобщението „We`ll celebrate next week with…“ и кликам на OK, но не се маха и не ми дава да играя.
  P2: Изчисти кеша на уеб браузъра си. http://bobonikacp.com/questions/clear-cache/ Това съобщение е от миналата седмица, тоест явно партито не ти се показва. Би трябвало да се получи.

 3. TREZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  На мен стаите, в които са червените и жълтите диви O`berries ми ги изкарва като стаи от предното Music Jam.
  P2: Изчисти кеша на уеб браузъра си и би трябвало да виждаш нормалните стаи. http://bobonikacp.com/questions/clear-cache/

 4. TREZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  Но къде да напиша това от публикацията?
  P2: В адреса за линкове, ето тук: http://i.imgur.com/Ra19S18.png Но това работи само за Google Chrome.

 5. TREZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  Благодаря! Р2, не направих нищо и то само се оправи. Явно имам късмет.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s