Информация за Sled Racer

Здравейте пинговци!

Искам да ви съобщя една страхотна новина. Приложението Sled Racer ще бъде обновено и достъпно за сваляне още следващата седмица. Страхотно, нали? И по този повод в приложението на Club Penguin са добавили бутони към другите им игри. Ето ги и тях, горе вляво.

Screenshot_2015-03-29-10-52-08

Засега единствено работи бутонът към приложението SoundStudio. Най-вълнуващо е, че ще има класация, в която ще можем да се състезаваме, за да видим кой от нас ще стигне по-далече. Кой от вас ще бъде най-добър в играта? 😀

StartScreenSledRacer

В новата версия на Sled Racer, началното меню ще бъде променено като при SoundStudio и на мен ми е любопитно дали като отворим играта ще има начално клипче.

Screenshot_2015-03-29-11-24-43

И най-хубавото е, че ще бъде достъпна и за Android устройства. Аз нямам никакво търпение. Бих се радвал, ако скоро пуснат и Puffle Wild за тази платформа, но мисля, че малко избързвам. Все пак изобщо не е лесно игра за iOS да се преобразува за Android. 😀 А вие вълнувате ли се за новото обновяване? А и също така дочух, че в Club Penguin се готвят да направят мини парти за Frozen Fever, но тихо, това засега е тайна. 😀 Благодаря на pandaboybg, който също беше научил и ме уведоми за тайната.

– Spyro662 –

Advertisements

13 thoughts on “Информация за Sled Racer

 1. Aз не разбрах, значи утре ще има Sled Racer за Android?
  P2: Не утре, а четвъртък.

 2. Spyro, кога ще качваш нов епизод на „Изненади за Bobonika“? И защо си си сложил такова име? Не, че не ми харесва, просто е странно.
  Spyro: Засега нямам планове за нов епизод, мисля да приключа с тях. Името ми хрумна спонтанно, защото исках да изненадам чата на Bobonika, мислех какво да бъде името и тогава се сетих, че трябва да е нещо свързано с „Изненада“. Иначе всеки епизод си има собствено заглавие, например любимото на всички е „Скеч Шоу“. 😀

  • Аз питах за твоето име в Bobonika. А когато си започнал с клиповете, не си ли бил част от Bobonika? И защо не искаш да ги правиш? Е, сигурно си имаш и друга работа, но на мен лично много ми харесват.
   Spyro: Извинявай не бях прочел въпроса добре. 😀 Когато се регистрирах в Club Penguin не мислех много какво да ми е името, написах първото, което ми хрумна – а то е Spyro от една игра, която играех като малък. И да, когато започнах с „Изненадите“ не бях от екипа на Bobonika. Спрях да ги правя, защото нямам време и мисля, че вече няма кой да ги гледа. Иначе не се знае дали окончателно спирам, имам истории за разказване чак до 10-ти епизод, толкова бях планирал да са общо. Все още го обмислям.

 3. С една моя приятелка говорухме за Frоzen Fever и си казахме колко хубаво ще бъде да направят мини парти в Club Penguin. И ето, че партито ще се състои, но всъщност кога ще е то?
  P2: През месец април.

 4. Р2, каква е тази къщичка във Forest?
  P2: Място, от което можем да станем пъфъл водачи (наужким). Оттук сигурно е възможно да получим оборудване за експедицията в гората, за да не се загубим. Мястото е интересно, ако имаш въображение.

 5. P2, на това парти Sasquatch може да се среща. Повярвай, когато отдидох на една среща с PH, неочаквано се появи Sasquatch, ако искате да го видите търсете го на партито.

 6. Нищо не разбрах! Тези игри за лаптоп стават ли, или само за таблети и какво е толкова вълнуващо? Тази година до тук, Club Penguin ме разочароват, малко айтеми, никакви кодове и лоши партита. Но вижте май се задава нов код – костюм на маймуна по случай деня на земята.
  Spyro: Игрите са само за телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Партитата не са лоши, но си имат своите недостатъци, а за кода ще ви информираме, ако получим информация. 🙂

 7. Кога точно ще излезе Sled Racer за Android?
  P2: Очаквай приложението в сряда вечерта или най-късно до обяд в четвъртък.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s