Фен арт: Март 2015

Здравейте пинговци!

Ето го и ежемесечното видео с рисунки от феновете на Club Penguin. Ако сте изпратили рисунка на екипа през последните 30 дни и те са я харесали, можете да я видите във видеото. Този път темата е пъфъли! Естествeно заради Puffle Party. 😀

Искате и вашата рисунка да присъства във видео за фен арт? Можете да я качите от този линк, а екипът на играта ще избере най-хубавите и ще направи ново клипче с тях. Следващата тема ще е за играта Sled Racer. Стискам ви палци да ви изберат. Коя рисунка ви хареса най-много?

– Spyro662 –

Advertisements

7 thoughts on “Фен арт: Март 2015

  1. Когато изпращам рисунката си, не ми излезе съобщителна страница. Това значи ли, че рисунката е успешно изпратена или има някакъв бъг? :/ Не мога да обясня по-точно.
    P2: При всички е така, а Club Penguin ми казаха, че не получават рисунките, ако не се появи екран, който да съобщи за успешно изпращане. Затова по-добре им изпрати своето творение на имейл адрес – support@clubpenguin.com Така със сигурност ще видят рисунката ти.

  2. Какво да напиша, ако искам да изпратя рисунката си на CP по АБВ?
    P2: Нищо не пиши, само я изпрати. Така или иначе от сайта им също не се споменава името на пингвина или нещо друго за теб.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s