Вие решавате: Айтеми в Penguin Style (Май)

Здравейте пинговци!

Отново екипът на Club Penguin имат нужда от вашето мнение за айтеми. Те искат да изберете кой костюм да бъде добавен в следващия брой на Penguin Style. Кой ще изберете – ябълка, рицар или извънземно?

AprilYOUDECIDE-1428332952

Аз се колебая между костюма на рицар и ябълка. Когато сте готови с избора си, напишете го в публикацията на Megg в този линк. Екипът на играта ще добавят костюма с най-много гласове в следващия каталог за дрехи и платените играчи ще могат да си го купят.

– Spyro662 –

Advertisements

38 thoughts on “Вие решавате: Айтеми в Penguin Style (Май)

 1. Аз съм на мнението на Spyro. Костюмът на рицар и ябълка са най-добрите според мен, но и костюмът на извънземно е хубав.

 2. Това е много гадно. Знам, от мембърството играта печели пари, но поне на всеки каталог да има поне един айтем и за неплатените играчи. Защотото от тези coins няма смисъл. Аз ги използвам само, за да ги даря за каузата Coins for Change. И на партитата има айтеми, но от години само шапки.
  P2: И аз главно използвам паричките си с такава цел, както и да си купувам фоновете. На някои партита има и други айтеми за всички играчи, които се купуват с coins, но те са малко.

  • А иначе гласувам за рицарския костюм.

  • Вярно е! Съгласна съм с blu3225. То тогава наистина няма смисъл от тези coins. 😦

 3. На мен най-много ми харесва рицарският костюм. Вече дадох своя вот в блога на CP.

 4. Аз също много се колебая между рицаря и ябълката. Първо си казах, че най-хубав е рицарят и още съм на това мнение, но пък ябълката е нещо необичайно, затова гласувах за нея.

 5. Обичам шантавите неща, затова гласувам за ябълката, въпреки, че сигурно рицаря ще спечели.

 6. Според мен е по-добре да е извънземното или ябълката, тъй като рицарят вече сме го печелили от Medival Party през годините, макар този да е по-различен.

 7. Knight, като че ли ще е по-използваем от другите и по-красив, но има и по-добри айтеми от тези…

 8. P2, аз мисля, че „??????“ е брат на Sensei, защото той беше с подобно име, когато изкопа дожото. Какво ли означава? Също в една секретна статия във вестника пишеше, че Sensei има брат. Незнайно кой е. Ти как мислиш?
  P2: Да, пишеше го, но в случая се споменаваше, че само едно от споменатите неща е истина, а другите са лъжа. Твърдението, че Sensei има брат, беше едно от тях. И все пак аз смятам, че Sasquatch и той нямат никаква роднинска връзка.

  • И аз също като Р2 мисля, че той няма никакви роднински връзки. Но пък мога да предполагам, че си е дружал с някой пингвин, но са се скарали, подобно на Sensei и снежния човек (забравих му името), който и досега си отмъщава.
   P2: Имаш предвид моржа от Card-Jitsu Snow? Той се казва Tusk.

 9. Докога е възможно да гласуваме? Понеже аз не съм и мисля, че вече не е възможно.
  Spyro: В блога не е посочена конкретна дата. Най-вероятно е до края на месеца.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s