Подземен лабиринт – поглед

Здравейте пинговци!

Видяхте ли последното EPF съобщение от Jet Pack Guy? В него се казва да подсигурим лабиринта в The Dock, но в момента там няма нищо. И все пак това не означава, че текстът е грешка. Club Penguin се подготвят да пуснат подземен лабиринт, вероятно другата седмица, което би трябвало да е изненада. Това е нещо забавно за всички, а след завършването ще има и награда. Всичко ще започне от тази подземна стая. Вдясно има и карта за тези от вас, които няма да могат сами да стигнат до финала.

start

Във файловете на играта са добавени общо 11 парти стаи предварително, които аз намерих. Под този текст виждате пример за една от тях. Виждате, че има доста пътища, затова със сигурност можем да се загубим.

maze

Ще има дори и тайно място, на което можем да се забавляваме. Тук има подиум за танци, диско топка, тонколони, подходящо осветление и табели. Страхотна декорация!

secret

В края на лабиринта има подарък за всички играчи, а също и изход от него. Получаваме кирка, която по всяка вероятност ще е айтем за ръка. Вдясно се вижда и машината на Herbert от мисия 8. Явно тя вече не се използва и е трансформирана в нещо различно.

prize

Всичко това е само поглед, затова в момента няма как да влезете в стаите. И все пак събитието ще се състои на острова още другата седмица (или най-късно след две), затова бъдете търпеливи. Имате ли желание да преминете през това препятствие?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 11.04.2015, in Sneak Peek. Bookmark the permalink. 15 Коментари.

 1. Яко, нямам търпение!

  • Не си само ти, аз също нямам никакво търпение! 😀

  • И аз нямам търпение, вече си представям какво ще е!

 2. Ще е много забавно!

 3. Страхотно е! И аз нямам търпение! 🙂

 4. P2, в тези погледи намерих улика. На едната стая има рисунка, на която извънземни летят над 2 пингвина с извънземния си кораб. Това значи, че те идват?
  P2: Това сигурно е още един поглед. В момента можем само да предполагаме, но вероятно наистина скоро ще се срещнем с извънземни. Дано да са добронамерени. 😀

 5. Готино! А това временно ли ще е или постоянно? В The Dock ли ще се намира? И може ли линк към другите 10 снимки от лабиринта?
  P2: Тук са дадени 4, тоест липсват още 7. На тази снимка са свързани всичките: http://i.imgur.com/qrrjJU4.png И лабиринтът ще е временен, да. Предполага се, че ще се влиза в него от The Dock, но все още не е потвърдено.

 6. Може ли това да е някакво мини парти?
  P2: Да, нещо такова е, но малко по-забавно.

 7. Ще изглежда интересно!

 8. Сигурно ще бъде много интересно! 🙂

 9. Може ли да ми покажеш къде е тази рисунка?
  P2: Коя от всички?

 10. Лоооол… Изглежда много интересно! 🙂

 11. Moже ли снимка на тази рисунката с двете извънземни?
  P2: Да, ето – http://i.imgur.com/X2hiFU0.png

 12. Супер лабиринт! 🙂

 13. Не ми се пуска Club Penguin. Пиши ми „Be right back“.
  P2: Изчисти кеша на браузъра си и презареди сайта. Вече Club Penguin отново е достъпен. Понякога се случва сайтът да е затворен за няколко минутки, колкото екипът на играта да направят малки обновявания.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s