Подземен лабиринт в The Dock

Здравейте пинговци!

Лабиринтът, за който ви споменавам в сайта ни още от предната седмица, вече е добавен в Club Penguin. Това означава, че от този момент можете да влезете в него, за да си спечелите награда. Тя е за всички играчи, разбира се! Като за начало се отправете към The Dock, където е и дупката в земята. Не забравяйте да си вземете и миньорския шлем за безопасност!

dock

Намираме се в началната стая. Вдясно виждате какъв ще е подаръкът ни след като успешно намерим правилния път. Има и карта, която ще се покаже с натискането на червения бутон. Тя е за тези от вас, които се затрудняват с посоките и искат допълнителни инструкции.

room1

Следвайте тази карта или пък се опитайте сами, за да се забавлявате повече. (Кръгът е скритата стая)

mapfull

Признавам, аз също се загубих няколко пъти, но вече знам пътя наизуст.

mazeroom

Ще откриете дори една скрита стая. В нея можете да танцувате с приятели и да се забавлявате. Видяхте ли дупката, от която се подават светлинки?

mazesecret

Носете миньорската шапка от The Dock и никакви други айтеми, а после натиснете „D“ от клавиатурата си. Така дупката ще се пропука и ще можете да минете през входа.

dance

Какво по-подходящо място за танцов подиум от подземна стая? Тук звучи и мелодията „Herbert Style“.

secretroom

В края на лабиринта ще намерите и наградата си, която е кирка. Това е айтем за всички играчи. Всъщност дали тунелите са изградени чрез машината на Herbert, която е вдясно? Сега тя се използва като място за продаване на кафе. 😀 Може би познавате това изобретение от 8-ма мисия на PSA агентите.

prizefinal

Да не забравя да спомена и марката, която вече имате. Тя е тази под този текст, а категорията е „Party„. Благодаря на Belitoo02, която ме информира за това обновяване.

Path Finder | Завърши лабиринт на парти

Това е всичко важно под земята, макар че има и друга тайна – пингвини, които са преследвани от НЛО. Не знам дали това е някакъв поглед, но определено летящите обекти напоследък се забелязват на много места из острова. Е, хареса ли ви предизвикателството и вече успяхте ли да стигнете до края?

– Penguinn2 –

Advertisements

21 thoughts on “Подземен лабиринт в The Dock

 1. Едвам стигнах до края, защото реших да се справя сама. P2, когато стигнах края спечелих марката Path Finder!
  P2: Ще добавя марката в публикацията ми. Благодаря ти, че ме информира за нея.

 2. P2, аз използвах малка хитринка. 😀 Снимах с телефона си картата в началото и така стигнах до края. Иначе никога нямаше да стигна до края. 😀
  P2: Аз също гледах от картата при първото ми минаване, макар че така не е забавно. Вече се справям и без нея. 😀

 3. Наистина беше доста трудно, защото се опитах да стигна сам. Три пъти не ми се получи, но на четвъртия успях. 🙂

 4. Обиколих целия лабиринт без да ползвам картата и чак накрая стигнах до края. Беше доста забавно.

 5. Лабиринтът беше много интересен! Стигнах до края, но с малка помощ от картата. Запънах се на онези тунели със стрелките. :/ Видях картата 1 път и стигнах там! И ме питаха дали съм стигал края, защото държа кирка… Един или два пъти по пътя сгреших, но после вече се понаучих. 🙂 Аз станах като „Tours in the Maze Guide“. 😀 Бях носил някакъв EPF костюм и такива странни очила с фенер (първия път) и изглеждах, че все едно съм минавал 100 пъти, но не! Там, в лабиринта ми харесва, защото е интересен и драми всякакви, правят и пица, правят сладолед и кафе, номери, но всичко. Въобще – ОК! 😀

 6. Много е трудно, но ми хареса скритата стая. Докато се мъчех да стигна видях двама да тръгват някъде и аз ги последвах. По пътя и още един пингвин се беше загубил, но и той дойде с нас. Накрая намерихме финала, всички спечелихме марки и кирки.

 7. Р2, може ли да ми покажеш снимки или публикацията за Snow Maze и да ми кажеш през коя година е било то? И Р2, дали няма да е яко, ако има Forest Maze? Вече направиха Snow Maze и Cave Maze, защо да няма и Forest Maze?
  P2: Празнуваше се от 27 до 30 ноември 2009 година, но този лабиринт беше само за мембърите. Давам ти линк към Club Penguin Wiki, за да видиш снимки. http://clubpenguin.wikia.com/wiki/The_Great_Snow_Maze Нашата публикация е била по-оскъдна. http://bobonikacp.com/2009/11/27/winter-party-2009/ И да, със сигурност би било страхотно, ако има подобно изпитание и в горите на острова.

  • Нямаше ли Forest Maze, когато бяхме открили кафявите пъфъли през 2011? 😀
   P2: Да, беше нещо такова. Мисля, че може да се брои.

 8. P2, този лабиринт е много интересен! Дали ще може да остане завинаги, дори и да го преместят някъде другаде? Много е забавен! 😀
  Филип: Не знам дали ще го запазят, но и на мен ми е много интересен и не ми омръзва! 😀 Дано наистина го оставят в играта!

 9. Успях от третия или четвъртия път. Беше много забавно, дори предлагах помощта си на някои пингвини. 🙂

 10. Невъзможно е! Влязох втв всички тунели и в нито един не стигнах до края! ;(
  P2: Явно си пропуснала няколко. В тази стая трябва да минеш по този начин: http://i.imgur.com/n68JfwI.png

  • Много благодаря! Успях! Благодаря за помоща! 🙂

 11. Благодаря ви, без вас нямаше да успея. Всъщност първоначално тръгнах по този път, но при местата със стрелки се обърках.

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s