Обявяване на партитата през май

Здравейте пинговци!

През май Club Penguin ще опитат да направят нещо ново. Следващият месец няма да бъде само с едно, а с цели две големи партита, които ще правнуваме на острова ни! Едното ще е в десктоп версията, а другото в тази за мобилни устройства (Android и iOS). От 21 май до 3 юни ще имате възможност да се радвате на събитие посветено на цветните пъфъли в приложението на Club Penguin.

RainbowRoomArt-1430157304

А по същото време в обикновената версия ще се радваме на The Fair. Тази година ще има нова стая в парк „Amazement“. Вдясно виждаме, че играта от Marvel Super Hero Takeover 2013 ще се завърне, което е супер, защото аз я обожавам. Да се надяваме, че наградите от нея също ще са тук. А долу можете да забележите две кули, които са вход към разширението на парка.

RoomSpace-1430157304

Промените си имат причина. Екипът на играта има затруднения при пресъздаването на едно парти в три различни платформи, а и така всеки от вас ще може да открие по-забавното за него събитие. За момента това ще е само тест, а ако играчите харесат идеята, тя ще се превърне в тенденция. Очакваме още погледи по-късно тази седмица, които Megg ни обеща. А вие какво мислите за разделянето? Дали това е за добро или по-скоро смятате, че така ще сме по-малко сплотени като общество?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 27.04.2015, in Sneak Peek. Bookmark the permalink. 30 Коментари.

 1. Супер!

 2. Дано да не ни разочароват както миналите партита. 🙂

 3. Не мисля, че е добра идея! Аз например имам мобилно устройство, но е с по-стара версия на Android и не мога да си изтегля приложението. А има и други като мен. Някои играчи ще пропуснем партита, на които искаме да присъстваме, а са само за тези устройства! 😦

  • ZeroHero66

   Не се притеснявай, партитата, които ще пропуснеш може друг път да ги има за компютърната версия! Според мен партитата, които ще са за компютър, ще са по-забавни от тези за таблет и телефон!
   P2: Със сигурност ще е така.

 4. nikipenguin

  Е, това е нещо ново и уникално! Браво на CP! 🙂

 5. ZeroHero66

  За мен това е една прекрасна новина, защото The Fair 2014 ми беше любимото парти, а Galaxy Park – любимата стая от него! И всичко това ще се завърне! Това много ме радва!

 6. Не съм много радостна за това парти, но може да се окаже интересно.

 7. Mimi Kasova

  На мен не ми харесва. така ще пропускаме партита, защото много хора нямаме необходимото устройство. И какво? Само някои партита ще посещавам, след като съм на лаптоп.

 8. Според мен това е нова и креативна идея от страна на CP. Аз никога не съм била на The Fair и затова много се вълнувам!

 9. СР вече стават все по-добре и ни радват повече! Безплатен мембър, 5-6 неща от партита, които ще свързват в едно… Почвам да си мисля… 😀 Ти ли си ги накарал да направят това? 😀 Вече започнах да харесвам играта много повече! Всичко е направено толкова хубаво и… Защо не направят повече известни личности? Май се казваха „chrasters“ или подобно. Така ще е много по-интересно! 🙂 Тази игра вече става по-интересна и по-интересна!
  P2: Наричат се „Characters“. Според мен няма да има нужда от нови известни личности, ако старите влизат по-често.

 10. А дали ще могат да се вземат костюмите на затворник и на полицай, които можеха да се вземат по време на партито за супергерои?
  P2: Съмнявам се в това, но ще видим на 20 май.

 11. Ще бъде яко, но е малко копирано от миналата година. 😦

  • Все пак видът е от 2014 и не е остарял. Преди „The Journey“ видът почти винаги си беше един и същ.

  • ZeroHero66

   Точно това му е хубавото! Ще може отново да се радваме на прекрасния The Fair 2014! Нещата се повтарят, за да може играчите да имат втори шанс да се радват на нещо! Аз например на The Fair 2014 не бях мембър и не можах да се возя на някои неща, а тази година съм мембър и ще мога да ги изпробвам! 🙂

 12. Mitko 2002

  The Fair ми е любимото парти. Дано да има много и нови айтеми.

 13. ZeroHero66

  А другите стаи от Amazement Park ще се завърнат ли? Искам също да попитам, дали има изобщо някакъв шанс наградите от играта от Marvel Super Hero да могат да се взимат?
  P2: Да, стаите ще се завърнат. А за наградите от играта не мога да кажа, но според мен по-скоро няма да ги има. Те са свързани с друго парти.

 14. Супер много се вълнувам! 🙂 Също мисля, че е много оригинална и добра идея. 🙂

 15. Mimi Kasova

  Няма ли ние с обикновените устройства да губим партита и айтеми? И още нещо, на цирковото парти ще са старите айтеми или нови айтеми? И ако са старите айтеми – ЛОШО. Кое парти ще е истинското – цирковото или Marvel на таблетите? КОЕ?
  P2: Точно така, ще изпускаш подаръци, ако нямаш таблет или смартфон, на който да може да се играе Club Penguin. На The Fair ще има нови айтеми, а през месец май ще има две партита, тоест нито едно от тях няма да е по-важно от другото. А всъщност Marvel Super Hero Takeover няма да се празнува в близките седмици. Мисля, че си разбрала грешно.

  • ZeroHero66

   Дори и айтемите да са стари, партито ще е страхотно, защото ще се завърнат игрите и стаите от миналата година, а тогава беше много забавно! Тогава не се интересувах от айтемите, взех само 2 и вниманието ми беше толкова отвлечено от игрите, че напълно забравих за наградите! Но според ще има главно нови айтеми, но ще има и няколко стари!

 16. Според мен е страхотно, че пресъздават партита, които вече са минали. Така играчите, които не са могли да идат на въпросното парти, ще имат възможност да го направят. А идеята за две партита на различни платформи звучи чудесно, но наистина е малко несправедливо за тези, които нямат необходимите устройства. Аз имам телефон, на който бях свалила Club Penguin, но винаги е супер претоварено. Почти всички сървъри са пълни и много ми забива. Мисля, че ще е добре, ако след време пускат партитата от Android версията и на обикновената версия на Club Penguin, дори и да са само за една седмица, а не за две.

 17. P2, a The Fair ще бъде ли в Club Penguin, който играем на лаптоп или компютър? И то кога ще бъде, тоест кой месец и кой ден?
  P2: Да, The Fair ще е в Club Penguin за компютри и лаптопи. Партито започва на 20 май и ще продължи две седмици.

 18. Ам, при всички ли е проблемът, че на Android, ако всеки път отворите приложението, сваля 155 MB файлове?

  • ZeroHero66

   И при мен така се случва. Тегли ми се вече два дни! 😀

  • Брат ми свали играта на телефона на майка ни и когато вляза да играя, става винаги така и зарежда по 20-25 минути. :/

 19. Marvel Super Hero Takeover ще се завърне ли? И ще може ли да се играе?
  P2: Не мога да кажа. Club Penguin не са ни споделяли дали имат планове да върнат партито отново.

 20. ZeroHero66

  Кое ви е любимото нещо от The Fair 2014? Въпросът ми е към всички. На мен абсолютно всичко ми хареса и партито ми беше много забавно!

 21. Mimi Kasova

  Но само май месец ли ще е това за двете различни партита? И какво, ние с лаптопи и компютри няма да имаме партита или за нас ще са по-скучните, а за другите устройства – всичко. Не е честно!
  P2: Ако идеята се хареса от играчите, винаги ще има по две различни партита. И не е казано, че по-скучните партита ще са за компютри, а напротив – за тях ще са по-интересните.

  • ZeroHero66

   The Fair ще е много по-забавно от партито за цветните пъфъли!

 22. ZeroHero66

  Извинете, че коментирам толкова много тук, просто The Fair ми е любимото парти и много се вълнувам за него!
  P2: Няма проблем. Можеш да пишеш колкото коментари пожелаеш.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s