The Fair 2015 с дневно завъртане на колело

Здравейте пинговци!

The Fair се завръща и тази година и за втори пореден път ще можем да завъртаме специално колело всеки ден, за да печелим допълнителни награди – билети за взимане на айтеми, coins или пък сребърни билети. Те ще ви позволят да се радвате на атракциите, до които иначе само платените играчи ще имат достъп.

11114745_426098500848791_5500417666735516123_n2

Rookie ще посещава острова ни между 21 май и 3 юни в десктоп версията на Club Penguin. А за мобилната ще има парти, което ще е в чест на цветните пъфъли. Под този текст можете да видите скица на картинка в началната страница на играта, която ще е добавена съвсем скоро.

ConceptThisFairPhoto-1431359583

А иначе погледът е от Megg, ако това има значение. Остава малко повече от седмица до старта на The Fair. Е, вълнувате ли се да видите какво ново предстои? Можете да ни кажете като напишете нов коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 12.05.2015, in Sneak Peek. Bookmark the permalink. 13 Коментари.

 1. ZeroHero66

  Вижте! На началния екран има робот от Future Party!
  P2: Има и още други елементи от стари партита. Може би ще можем да се превръщаме в рак, робот, вълк и други същества? Ще има трансформации, но за момента не се знае какви.

  • ZeroHero66

   Сигурно трансформациите ще са няколко и различни! Може би ще са на робот, на дракон и на вълк?

 2. Яко! :Д

 3. Много добре! Кога партито ще стартира?
  P2: На 20 май (вечерта) по българско време.

 4. Супер! 😀 Какво ще стане, ако вземеш сребърните билети от колелото?
  P2: Те ще ти дават достъп до допълнителни атракции, които принципно са за платени играчи. Със сребърен билет ще имаш единичен пропуск до виенското колело, плаването с лодки или други игри за печелене на още билетчета, с които след това да си купиш и подаръци от партито.

 5. Ще бъде яко парти! 🙂

 6. P2, това е страхотно, но съм малко тъжна. Моята приятелка няма да може да играе СР, понеже трябва да си изчисти кеша. Тя знае как, но не може да намери своя бутон – „двете точки“. Какво да направя?
  P2: За кой браузър става дума?

  • За обикновения, който е кръг със син кръг вътре в него и има червен, зелен и жълт цвят.
   P2: Google Chrome значи, но не разбирам за какъв бутон с две точки става дума. Не виждам такъв в страницата. http://bobonikacp.com/questions/clear-cache/

  • Бутонът е ето този – : Тя явно те е питала за проблема. И да, между другото, тя се казва Ивет. Ще се опитам да й поправа проблема, но ако не стане, ще имам още въпроси.
   P2: Сега се сетих, че мога да направя видео, за да покажа как се изчиства кеша на Google Chrome. Ако ти не успееш да помогнеш, така може би ще се справи. Късно ми хрумна и този вариант.

  • А аз късно ти казвам, че ти благодаря!
   P2: Надявам се всичко да е наред. ^_^

 7. Здравейте! Този път дали неплатените играчи ще могат да си купят дреха или коса? Защото обикновено на партита пускат само шапки или айтеми за ръце.
  P2: Много е вероятно да има най-различни дрешки и за безплатните играчи. И все пак за момента не мога да кажа със сигурност какви ще са айтемите на партито. Ще трябва да изчакаме до 21 май, за да разберем.

  • ZeroHero66

   Може да има дрехи, дори и иглута за всички играчи! На The Fair винаги има хубави изненади! 🙂 Все пак на The Fair всичко е възможно! 😀

 8. Това парти 100% ще бъде много забавно! 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s