Плакат с всички видове пъфъли

Здравейте пинговци!

Някога чудили ли сте се колко различни пъфъл създания бродят из острова ни? Екипът на Club Penguin е създал невероятен плакат, за да ни покаже всички, които сме открили досега, заедно с някои нови, които най-вероятно предстои да срещнем съвсем скоро. Предлагам ви да разгледате снимката, защото наистина не е за изпускане. Натиснете картинката за по-голям размер.

CFFUEwVUIAAIhfJ.jpg

Благодаря на blu3225, че ме информира първи за тази новост! А Deamama и Spaghett са художниците, които са накарали изображенията по-горе да оживеят! Срещали ли сте се с всички видове пъфъли и очаквате ли новите, които все още не са открити? Лично аз нямам търпение да видя сивия, лавата, птицата, скункса, йетито, октопода, робота и кравата като домашни любимци.

– Penguinn2 –

Advertisements

46 thoughts on “Плакат с всички видове пъфъли

 1. Каква е разликата между обикновените пъфъли и тези, които са означени с емблемата на EPF? Аз лично не знаех, че съществува лилава котка пъфъл. Сигурно ли е, че тези, които не са нарисувани, задължително в бъдеще ще бъдат открити на острова ни? И ако това стане, много ще се радвам, ако някога направят парти с всички видове пъфъли, на което всеки ще може да си осинови по един от всеки вид.
  P2: Тези с емблемата на EPF са известни пъфъли, които са се появявали в мисии или други места. Те са агенти и затова си имат свои собствени имена и допълнителни специални умения. А за тези, които не са нарисувани – не е сигурно, но е много вероятно да се открият скоро. Щом са изобразени, явно, че има причина за това.

 2. Откъде мога да си взема пъфъл прилеп?
  P2: Той досега не е можел да се осиновява, но се е появявал на няколко места. Мога да дам пример с Halloween Party 2012, когато го видяхме през бинокъла.

 3. 60 пъфъла? Много са! 😀 Сигурно bird puffle или lava puffle ще са много интересни. 🙂 P2, кой ти е любимият пъфъл от новите? Не с цветовете, а примерно ghost puffle или нещо такова.
  P2: Може би оранжевият енот. А на теб?

  • Ами не съм го видял. 😀 И защо puffle reindeer мисля ,че можеше да се превръщаш в него. Тогава защо е там, когато не е като другите (да се разхожда) и как да премахна например пъфъл Олаф или от Wild.
   P2: Има и други пъфъли на снимката, които са били достъпни само за трансформиране, а други дори не са можели да се разхождат из острова, а просто са били срещани изобразени на няколко места. Можеш да пуснеш пъфъл същество на свобода само чрез приложението Puffle Wild, което в момента е достъпно единствено за iOS устройства. Ако ти нямаш, аз мога да ти помогна.

  • Ами мога да си го изтегля.
   P2: Добре тогава. В началното меню избери „My Puffles“, натисни върху пъфъла, който смяташ да освободиш и отдясно ще видиш червен бутон „Release“. Той е този, който ти е нужен.

 4. О, ще има пъфъл Йети, пъфъл крава и октопод! Страхотно, а какви са тези специални пъфъли за мисии?
  P2: Те не са обикновени пъфъли. Агенти са, но се споменават само във вестниците и на други места. Изключение прави Flare.

 5. Тъкмо днес гледах снимка на пъфъла котка Турски ван. 😀 От новите най-много ми харесват белият еднорог и прилепът.

 6. Ще има пуфи йети, октопод, крава и птица! А кога са можели да се осиновят тези пъфали? http://prikachi.com/images/675/8116675y.png Не ми се получи много добре.
  P2: Само горните четири могат да се осиновяват. Те и в момента за достъпни за купуване от платените играчи чрез отиване в стаята Puffle Wild или чрез приложението за iOS, което носи същото име. А останалите само са се появявали на различни места, но досега не сме имали възможност да ги осиновяваме.

 7. P2, аз имам идея за парти в Сlub Penguin, което може да се казва Animal или Nature Party. Новите пъфъли ще бъдат заловени от Proto-Bot 10000 и роботът пъфъл ще бъде хипнотизиран, за да пази пъфълите от нас. За да махнем хипнозата, трябва да им дадем билка, която ще се казва робо валериан, но тя ще се намира много трудно. А ти имаш ли идея за парти, включващо мистериозните пъфъли от плаката? Също искам да питам, EPF пъфълите могат ли да се взимат?
  P2: Не, в момента нямам никакви идеи, но със сигурност ще помисля. За пъфълите – не, досега не са можели да се осиновяват. Те са обикновени пъфъли, но са EPF агенти и имат допълнителни умения.

 8. Ще е много готино, ако направят нова подводна стая, от която да се взима пъфълът октопод. Или пък нова стая в средата на вулкан, от която да се взима лава пъфълът.

  • Дори и лилавата котка?
   P2: Не, нея няма как да я има, защото тя никога не е можела да се осиновява.

 9. И Р2, защо не направиш конкурс за най-подходящи дрехи за парти? Например най-подходящите дрехи за The Fair или за друго парти.
  P2: Може, но няма да е справедливо, ако има и награда, защото все пак не всички играчи имат достатъчно дрехи, за да се облекат стилно и да заслужат първото място. Но като идея ми допада.

  • И аз мисля така, Р2! Примерно, ако си бил мембър, си накупуваш дрехи, но като ти изтече не можеш да ги носиш вече и… си оставаш с дрехите, които си носил.

  • Може да направите страници, в които посетителите да показват иглутата си, за да може да взимаме идеи от тях.
   P2: Това ще е интересно.

  • Защо не направиш единият кръг да е за платени играчи, а другият за тези, които играят безплатно?
   P2: И така става, но някои от посетителите ни са се регистрирали да кажем преди 3 месеца, а други преди 3 години. Затова е нормално не всеки да притежава достатъчно дрешки за стила, който си е намислил.

 10. Аз съм виждал черния EPF пъфъл носен от друг играч. Това хак ли е или е можжел да се осиновява?
  P2: Можеше да се осиновява, но той не е като другите домашни любимци. Ако не е с теб на разходка, пъфълът не се показва в иглуто ти и няма нужда от грижи. Flare беше помагач за EPF мисиите и беше достъпен за платените играчи. Тези, които са си купили играта Elite Penguin Force: Herbert`s Revenge за Nintendo конзола. В момента той няма предназначение, но още може да се извежда с каишка из острова.

 11. Всички пъфъли са много интересни. Надявам се скоро да откриете и другите пъфъли! 🙂

 12. Р2, имаш ли Facebook? И ако да, може ли да ми го дадеш, за да ти пращам снимки оттам? Защото не знам как да ги пратя оттук.
  P2: Имам и личен профил, но ти можеш да ми ги пратиш в страницата на сайта чрез лично съобщение. http://facebook.com/bobonikacp

 13. P2, мисля че пъфълът робот ще изглежда така: http://i.imgur.com/xeWe6WS.png http://i.imgur.com/Urbmeo3.png
  P2: Може да има прилика, но едва ли ще са същите. Снимките са направени от фенове, което е видимо. Аз съм сигурен, че Club Penguin ще са направили този вид много по-интересен.

  • Лава пъфълът сигурно ще бъде червено-оранжев и ще живее в огненото доджо, защото там има лава и огън! 😀 Мисля, че непрекъснато ще излиза пушек от него, а като намира съкровища, ще подпалва земята и така ще ги вади. Може би ще се добави нова храна, например чаша пълна с лава! Това е моето мнение. Не знам дали ще е така, просто реших да го кажа. Би било много странно, ако наистина е такъв!

 14. Р2, открих нещо ново. Sлед като играеш на някоя игра, ти се показва друго нещо, не е като преди.
  P2: Да, знам за това. Така е от няколко месеца, просто имаше проблем и екранът не се показваше при всички.

 15. Имам всички едноцветни и специални пъфъли, без черния EPF пъфъл, а дино пъфълите ги имам на другия ми пингвин.

 16. P2, какво ще е партито след The Fair? И кога ще е? Също кога СР щяха да ни сложат скулктурите на острова?
  P2: В момента няма информация за събитието следващия месец. Скулптурите ще са добавени през юни, но за тях няма обявена дата. Очаквай информацията скоро в сайта ни.

 17. P2, питал ли си Club Penguin дали ще пуснат списанието някога в България?
  P2: Да, но ми казаха, че за момента не знаят. За списанието трябва да има и интерес, а в България едва ли ще има много хора, които ще си го купуват.

  • Много бих искала да го пуснат и България, дори и да е на английски език!

 18. Кога сме можели да си вземем прилепа?
  P2: Никога не сме имали тази възможност. Прилепът се е появявал на няколко места през годините, но досега не е бил достъпен за осиновяване.

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s