Rainbow Puffle Party

Здравейте пинговци!

Първото специално само за мобилни устройства парти започна. Можете да посетите събитието само в приложението на Club Penguin, което е достъпно за изтегляне на вашите устройства от Google Play за Android и от Аpp Store за iOS. Преди да преминем към партито, вижте новия екран за влизане. Много е красив, нали? И на нея се вижда стаята Cloud Forest, от която си осиновяваме цветните пъфъли.

new log in screen

В началото ще ви се появи PH, която ще ви съобщи за радостната новина, че цветните пъфъли са дошли при нас. Натиснете „OK“, за да продължите.

Screenshot_2015-05-21-18-21-18

Естествено има и дневни награди! Всеки ден, когато влезете в приложението, ще ви се отключва по един айтем с мотиви от цветния пъфъл.

Screenshot_2015-05-21-18-21-31

Така, започваме от Town. Вижте само колко е красиво всичко – като град в облаците! До Clothes Shop има оръдие, от което можем да се изстреляме към Cloud Forest. А от нея всички играчи могат да си осиновят цветен пъфъл!

Screenshot_2015-05-21-13-54-54

Украсени са стаите: Town, Snow Forts и The Plaza, а останалите са в нормален вид. Ето как изглежда Snow Forts. Вижте само колко е красив фонтанът на цветния пъфъл! И също така има маса, на която можете да си починете, ако сте се изморили от приключения с новия ви домашен любимец. 😀

Screenshot_2015-05-21-13-59-35

Стаята The Plaza също е декорирана доста хубаво. И там има оръдие, от което отиваме при цветните пъфъли. В тази  стая на мен най-много ми харесва как е украсен театърът.

Screenshot_2015-05-21-14-00-31

Осиновяването на цветния пъфъл става по много лесен начин. Не се налага да изпълнявате задачи в Puffle Hotel. Просто се изстреляйте до облака и отидете до цветните пъфъли и след това играта ще ви попита как ще искате да се казва новият ви домашен любимец.

Screenshot_2015-05-21-14-03-14

Партито ще продължи от 21 май до 3 юни. Не забравяйте да си осиновите цветен пъфъл, защото забавлението с него е гарантирано и съм сигурен, че ще имате много спомени с него. Това е всичко, а на вас харесва ли ви партито? И как ще си кръстите новия цветен пъфъл?

– Spyro662 –

Advertisements

Posted on 21.05.2015, in Apps, Mobile Events, Parties. Bookmark the permalink. 49 Коментари.

 1. Партито е супер! Само че логинът при мен е същият като предния, няма промяна.
  Spyro: Засега логинът е само при iOS версията, скоро ще е и в Android.

 2. Супер! Веднага влизам. Добре, че ми напомнихте и браво, Spyro!
  Spyro: Благодаря, това ми е работата. 😀

 3. алекс малинова

  А някакви награди няма ли?
  Spyro: Да, има. Сега редактирах публикацията.

  • алекс малинова

   E, цъкнах нещо и ми излязоха някакви айтеми…
   Spyro: Да, след като цъкнеш „OK“ на PH, ти показва айтемите. Проблемът е, че на мен не ми показа айтемите, но влязох с друг пингвин и ми ги показа.

  • На мен не ми ги показва. 😦
   P2: Появяват се при първото влизане в играта за деня. Ако искаш и аз мога да ти взема подаръците, но ще отнеме 5 дни, защото се отключва по един айтем за денонощие.

  • Може ли? 😀
   P2: Да, разбира се. За целта ще ми е нужна паролата на пингвина ти. След като ти взема айтемите може да си я смениш, ако желаеш.

  • А къде да ти я кажа. 😀
   P2: Може като коментар в сайта ни, който ще види само екипът ни, след което ще бъде изтрит. Друг вариант е във Facebook страницата ни или пък на моя личен имейл – p2@bobonikacp.com

 4. Ако си осиновя пъфъл докато съм мембър, ще мога ли да се грижа за него и да го разхождам, дори след като мембърството ми изтече?
  P2: Ще можеш за всички домашни любимци от 10-те главни цвята, включително цветния и златния. Останалите ще се преместят в задния ти двор и няма да е възможно да ги разхождаш. Но при някои пингвини има „проблем“ и затова им позволява да се грижат и за част от пъфъл създанията си, което е супер.

 5. Има ли някакви айтеми? Не видях никъде, че сте споменали. 😀
  Spyro: Има, просто не ми ги показа първия път. 😀

 6. Има ли безплатни айтеми? При мен имаше, но не мога да ги открия сeга. :\
  Spyro: Да, има.

 7. Готино! Партито е супер! СP за много креативни и въобще правили ли си друго такова подобно парти?
  P2: Зависи какво имаш предвид.

  • Когато вляза за партито не ми се показва РН, айтемите и логинът.
   P2: Логинът е нов единствено в iOS версията на приложението, затова не се притеснявай. Обнови си Club Penguin до най-новата версия, ако още не си го направил и изчисти кеша на апликацията. Не съм сигурен дали това ще помогне, но ако не, аз мога да ти взема цветен пъфъл и да ти събера безплатните айтеми, ако искаш.

  • Да, ако може!
   P2: Но за целта ще ми трябва името и паролата на пингвина ти. Можеш да ми ги изпратиш като коментар, във Facebook страницата ни или на имейла ми – p2@bobonikacp.com

  • Ами смятам, че ако го напиша тук ще е по-лесно. Нали преди коментарът да бъде одобрен, можете да го видите и да го изтриете? Може ли на двама пингвина – Zamundanet и You Tubenet? Ако може на You Tubenet да осиновите пъфъл с име Blue berry. Съжалявам, че толкова много искам.
   P2: Да, не се тревожи, защото само нашият екип можеше да види паролите на двата акаунта. И няма проблем. Взех ти първия айтем на двете регистрации и ти осинових цветен пъфъл с това име. През следващите дни ще имаш добавени и останалите подаръци на двата пингвина.

  • Много ти благодаря! Без вашия екип и теб нямаше да взема айтемите! Много благодаря!
   P2: Е, още не съм взел и третия безплатен айтем. 😀 Но няма проблем, радвам се, че помогнах.

 8. Браво, Спайро! Браво, че си в екипа и дано да си тук още много време. Вие с P2 сте готин екип, признавам!
  Spyro: Благодарим ти!

 9. Някой откри един файл, който сега се появява в това парти и е достъпен за взимане. 😀 Жалко, че колите са за мембъри. Много искам една… 😀

  • Точно на него Club Penguin са забравили да махнат скицата на пингвина. Затова се виждат черни черти и нещо като дъска. 😀

 10. Аз натиснах „ОК“, но айтемите не ми се появиха. Има ли начин да си ги взема?
  Spyro: Трябва да ти се появят, когато днес влезнеш за първи път в играта. Няма иконка, от която да ти се покажат.

 11. Mirelinda3

  Добре, като цъкна да взема айтем, те се скриха и вече не мога да ги открия! 😦 И защо не ми излиза новият вход? Само се вижда как е променена играта за партито. :/
  Spyro: Айтемите би трябвало да ти се появяват всеки ден, когато влезеш за първи път в играта. И няма иконка, от която да ти се покажат отново. На мен днес не ми се появиха, не знам защо, а аз дори не съм си взел първия айтем. Днес играта се актуализира за Android и пак няма нов вход, сигурно ще го добавят след няколко дни.

 12. P2, чудя се, дали да си активирам един код или да го дам на моя приятелка? :\
  P2: Ако тя досега не е била платен играч, мисля си, че ще е правилно да го дадеш на нея. А ако една от двете ви не е активирала безплатен код от промоцията миналия месец, аз мога да ви дам още един, за да може и двете да сте платени играчи.

 13. мартака

  Имам 40 пъфъла и вече не мога да си взема нови и не мога да се възползвам от днес. Но партито е хубаво.

 14. P2, намерих още кодове, но аз бях забравила, че може само по един код на акаунт. 🙂
  P2: В такъв случай не знам. Разберете се по някакъв компромисен начин, за да няма сърдити.

 15. P2, как да активирам код за 7 дни мембърство? Моля, помогнете ми!
  P2: Следвай стъпките от видеото, което съм направил – http://youtube.com/watch?v=g0vTOIRTZO0 Начална страница е http://clubpenguin.com/membership

 16. Много съжалявам, че не мога да присъствам на партито. :/ Имам таблет, но изписва, че устройството не е съвместимо.
  P2: Аз мога да ти взема подаръците, ако искаш. Всеки ден може да се взима по един, затова ще ги получиш в рамките на 5 дни..

 17. Аз си взех код за черен пъфъл преди да започне партито и сега не ми дава да си взема пъфъла и ми излиза, че имам максимум пъфъли заради този с кода… Какво да направя?
  P2: Позволено е да имаш до 75 пъфъла общо, а до 20 в иглуто. Премести няколко в задния си двор, ако не си достигнал лимита от 75 и опитай отново с кода. А ако си над допустимия брой, тогава си избери някой домашен любимец, който да пуснеш на свобода.

  • На мен ми пише, че в иглуто ми мога да имам само 10.
   P2: Да, грешката е моя. Лимитът е 10.

 18. Най-много ми харесва, че всичко е направено от облаци. 😀

 19. P2, знам как са ме баннали. Аз съм жертва на хакване. Някой ме е хакнал. Как да си смена паролата, за да не ме баннват пак?
  P2: Понякога имаш голямо въображение и затова не ти вярвам винаги, а и имам спомени, че си си взимал айтеми чрез сайт. Но това няма значение. Влез в http://help.disney.com/articles/en_US/FAQ/How-do-I-change-my-password Кликни върху синия текст “Forgot Your Password”. В първото поле трябва да напишеш името на пингвина, а във второто имейл адреса, с който е регистриран. В пощата си ще получиш линк, чрез който можеш да смениш паролата. Натисни го, за да те отведе в нова страница. Там напиши два пъти каква да е новата ти парола и избери “Update”.

 20. #iloveeverything

  Аз бях мембър преди около месец и понеже ми останаха всичките пъфъли в иглуто и мога да ги разхождам, искам да попитам, дали ще ми останат завинаги, за да знам дали да си осиновявам този пъфъл?
  P2: Да, цветните също ще ти останат в иглуто завинаги и ще можеш да ги разхождаш без мембърство.

 21. Аз мога да си изтегля приложението, но много ми забиваше, но все пак си осинових пъфъла.

 22. P2, на 25 (тоест утре) може ли да оргнизираш парти за печелена на марки? Например от 16.00 до 17.00 часа. Какво ще кажеш за това?
  P2: Обикновено ми трябва повече време, за да организирам парти. Пиша за събитието поне 4-5 дни преди него, за да може достатъчно хора да научат за него. В противен случай не всеки желаещ присъства, а и не се събираме достатъчно пингвини, за да спечелим по-сериозните марки.

 23. Mimi Kasova

  Поздравявам всички играчи от СР с празника на културата – 24 май. Нека не забравяме книгите и учението. Те ни правят хора, а не Интернетът и телевизията.
  P2: Светъл празник! ^.^

 24. Знаете ли кога ще е достъпна шапката облак? 🙂
  P2: На 25 май.

  • P2, а как аз я имам още преди началото на партито? На моята игрална карта има облак с гръмотевици, но в играта се виждат някакви си очила. Мога да направя снимка, ако не можеш да се досетиш.
   P2: Знам за този проблем. Изглежда екипът на Club Penguin е качил случайно файла с картинката на облака върху този на Green Giant Sunglasses. Двата айтема са с подобно ID, затова грешката е основателна. Но самият облак ще е достъпен официално за взимане утре.

  • Но сега не ми дава. 😦 Защо?
   P2: Щеше да ти се отключи днес, ако беше влизала в приложението всеки ден (започвайки от 21 май). Явно не си го правила, затова ще можеш да си вземеш облака малко по-късно от другите.

 25. Не ми се показва табелата с айтеми. Влизам, но не я откривам никъде, а много искам да си взема айтемите. Пък и върша услуга на една приятелки и взимам и нейните айтеми. И защо ми пише, че имам максимум пъфъли, когато искам да си осиновя цветен пъфъл? Изтрих си няколко пъфъла и ми излезе същата табела. 😦
  P2: Табелата се показва при първото влизане за деня. за целта е необходимо да отидеш в някоя стая от Club Penguin приложението. Ако желаеш и аз мога да ти взема подаръците. А за пъфълите – премести няколко в задния си двор и опитай отново.

  • Не става! Разхождах се навсякъде само, за да ми се появи табелата, но нищо. 😦
   P2: Предложих като вариант да ти помогна. Ако искаш изчакай няколко дни да видиш дали проблемът ще се оправи.

 26. Ако може някой да ми помогне. За iOS я имам и исках да осиновя дъгата пъфъл, но не ми даваше и пишеше, че имам прекалено много пъфъли. Затова махнах синия и пробвах, но не ставаше. Като че ли е бъг. Дали CP ще го оправят навреме, за да взема един цветен пъфъл безплатно? 😦
  P2: Пробвай да преместиш няколко пъфъла в задния си двор. Сигурно няма да помогне, но все пак може да опиташ. За грешката не знам дали ще е оправена преди края на събитието, затова можем само да се надяваме.

 27. Имам въпрос. Аз влизам чрез Android, отивам да си осиновя цветен пъфъл и ми изписва, че съм минала лимита за осиновяване на пъфъл. Аз се питам защо? Аз имам само 5 пъфъла, след това се отървах от един и ми изписва пак същото. Защо става така? Какъв е лимитът за безплатните играчи?
  P2: Лимитът по принцип е един и същ за платените и безплатните играчи, а ти не си го достигнала. Още наши посетители сигнализираха за този проблем. Може да изчакаш да бъде поправен, макар че не е сигурно дали това ще стане, или пък да ми изпратиш името и паролата на пингвина си, за да мога аз да ти взема цветен пъфъл от моето iOS устройство.

 28. Всеки ден влизам от телефона (Android), но не ми излизат айтемите. Какво да правя?
  P2: И други наши посетители, които използват тази операционна система, ни сигнализираха за този проблем. Аз мога да ти взема айтемите от своя таблет, ако желаеш. Друг вариант е да изчакаш проблемът да бъде оправен, но не е сигурно дали това ще стане.

  • алекс малинова

   Аз също влизам от Android, но ми излизат айтемите…

 29. алекс малинова

  Лал… През 2012 година във вестника са писали кое ще е партито след месеци. Защо сега не пишат така?
  P2: Вече споделят информацията първо в Twitter, Facebook или в официалния им блог. Предполагам целта е фен сайтовете ексклузивно да информират кое събитие предстои. Напоследък наистина разбираме за бъдещите събития само няколко седмици преди тях. Но това според мен е за добро, тъй като не е интересно да знаеш всичко за събитията в следващите 2-3 месеца.

 30. Много готино парти!

 31. При мен защо не ми се показва новият екран при влизане? Излиза ми старият вариант.
  P2: Промененият дизайн при началния екран в момента е достъпен само за iOS устройства.

 32. Въпрос: Къде да натисна, за да ми се появи това: https://bobonika1212cp.files.wordpress.com/2015/05/screenshot_2015-05-21-18-21-31.png Защото не съм влизал от няколко дни и искам да си взема айтеми, но ми дава да си взема само първия, а виждам хора, които имат вече всички май.
  P2: Този екран с айтемите се показва при първото влизане в приложението за деня и няма бутон, който да го отваря. И да, има пингвини, които имат всички 5 айтема. Те са влизали в приложението всеки ден, затова и облакът, който е последният подарък, се отключи на 25 май за тях.

 33. Не мога да си взема цветен пъфъл! Пише ми, че имам максимум брой пъфъли! Аз не съм мембър и имах 8. Махнах си един от пъфълите и пак ми излезе същото. Защо?
  P2: Попитах екипа на Club Penguin относно този проблем, който някои пингвини имат. Те ми казаха, че няма да е проблем да ти добавят цветен пъфъл, ако им пишеш на имейл: support@clubpenguin.com За целта е необходимо да споменеш затруднението с осиновяването, което имаш, както и да напишеш името на пингвина си. Ако имаш нужда от помощ, аз мога да ти изпратя текст, защото трябва да е на английски език.

 34. Добре. Може ли да ми пратиш текста? 🙂
  P2: Hello Club Penguin Team! I would like to ask you to add me a rainbow puffle, as I am not allowed to do that on your mobile app. I get a message, which tells me that I already have the maximum amount of pets. My penguin name is [напиши името на акаунта си тук]. Изпрати текста от имейла, с който е регистриран акаунтът ти.

  • Р2, може ли да ми дадеш текст, с който да помоля за всички айтеми на пингвините Zornica3 и Stela6 заради затруднение? А ако мислиш, че няма да се получи, им кажи, че досега и двата пингвина са спазвали стриктно правилата на играта и че никога не са били банвали.
   P2: Hello, Club Penguin Team! I couldn`t get the party items from your mobile app, as there was a bug, which didin`t show me the screen with prizes, which were available on Android. If it`s possible, could you please add them to our penguin accounts – mine (Zornica33) and Stela6`s?

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s