Club Penguin Times #502

Здравейте пинговци!

Молът отвори врати в The Plaza. Помните ли School & Skate Party, когато стаята за първи път беше достъпна? Е, сега тя е същата, но включва костюми за купуване. Ще харесате и ескалаторите, на които можете да се возите. Определено има доста неща за разглеждане, затова направо отидете в сградата и се превърнете в детективи!

502

Откакто има лагерен огън, в Cove има традиция да се разказват истории около него. Е, сега ще ви разкажа една. Имало едно време един пингвин, който бил познат със своята крещяща блуза и многоцветна шапка. Той обичал да изпробва нови неща – нови партита, нови приключения и особено нови бонбони. На един хелоуин той открил нов вид – Fullmoon Fireballs. Това били най-добрите бонбони, които някога той бил опитвал! Но те имали ужасяваща цена. Е, освен ако не броите превръщането във върколак за такава. Всъщност пингвинът се радвал да бъде такъв. Но кой знае още колко други са имали същата зла съдба. Предстоящи събития:

up402

11 юни – Предизвикателство за EPF агентите (с мисия 1-4)

11 юни – Нов пин

___________________________________________________

Слуховете на острова: Everyday Phoning Facility

Неизвестен репортер е публикувал в новия брой на вестника. Той/тя смята, че Everyday Phoning Facility крие голяма тайна. Наистина е малко съмнително, защото почти никой не използва сградата. Изглежда репортерът е открил, че пингвини излизат през вратите, но не са забелязани да влизат. Неговото/нейното предположение е, че вътре в стаята има тайна стая. Мисля, че сме в голяма беда! 😀

– Penguinn2 –

Advertisements

6 thoughts on “Club Penguin Times #502

  1. Herbert ще ни нападне ли скоро?
    Spyro: Не знаем, той винаги пази своите планове в тайна.

  2. Историята за EPF е много старанна. Надявам се да я разгадаем скоро.

  3. Мисля, че разгадах историята с пингвините минаващи през тайни врати. Натиснах върху гигантските телефони в EPF агенцията и се оказах в The Dock. Ще ме информирате ли. ако сте открили нещо?
    Spyro: Мистерията е, че пингвините използват телефоните си, за да се телепортират в EPF. Затова се вижда, че от сградата излизат много пингвини, а никой не влиза.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s