EPF тренировъчни мисии

Здравейте пинговци!

Мисиите се завърнаха! Директорът на EPF иска да започнем да се упражняваме с тях, за да сме в добра форма при следващата заплаха, която се появи на острова. Нека го направим! При влизането ви в играта ще ви се появи начално съобщение, от което трябва да натиснете „Go There!“.

directortraining

После ще се озовете в тайната ни база. Тя е обновена, но сигурно и вие сте го забелязали. В долния десен ъгъл има няколко нови неща, включително и бърз достъп до дрешки.

epfjune15

Те са вече познатите ни облекла за агенти. Могат да бъдат закупени от платените играчи, макар че има и една слушалка за всички играчи. За дрешките не се плаща с coins, а със значки, които се печелят от играта „Spy Drills“, както и от мисиите, които са добавени днес.

gears

А за да ви се появят PSA мисиите е необходимо да натиснете екрана в долния десен ъгъл. Тази седмица са отключени първите четири, а на 18 и 25 юни ще са достъпни и другите. Изберете мисията, която искате да започнете, но се уверете, че имате поне 20-30 минути, защото ще се наложи да стартирате всичко отначало, ако излезете от Club Penguin.

allmissions

Аз вече съм ги завършил, затова няма нужда да играя отново. По-долу виждате снимка от мисия 1, която е една от най-лесните. Натиснете линковете по-долу, за да разберете как да завършите всяка задача.

Мисия 1 | Мисия 2 | Мисия 3 | Мисия 4

mission1

След като я завършите ще можете да си вземете медал и писмо с бутоните „Get Medal“ и „Get Letter“. Така ще получите марките от категорията Missions.

getreward

Е, доволни ли сте, че мисиите се завърнаха в играта, макар и за кратко време? Аз съм и определено ми беше забавно да ги завърша отново. Забавата ще продължи и следващия четвъртък, затова месецът ще е изпълнен с много забава.

– Penguinn2 –

Advertisements

28 thoughts on “EPF тренировъчни мисии

 1. Супер, а къде са мисиите? Ще обясните ли? И извинете, че коментирам преди публикацията да е готова. И Р2, ще влезеш ли сега в Skype?
  P2: Вече написах в публикацията къде са. Нямах възможност да вляза в Skype, защото бях зает с обновяванията. Стана малко късно и след малко ще лягам.

 2. Това е супер, че мисиите се завърнаха! Р2, мисиите завинаги ли ще останат на острова?
  P2: Би трябвало да стоят само до края на месеца. Това пишеше в календара, който Megg сподели в блога на Club Penguin наскоро.

  • Ще бъде по-добре да останат завинаги!

 3. Аз ги минах. Като си ги минал преди се запомнят неща. Какви хубави спомени си върнах от 2012. Дано скоро пуснат и нови мисии.

  • 2011 и 2012 според мен беше най-хубаво в Club Penguin. От партитата след второто поколение харесвам най-много Operation: Puffle и Holiday Party 2013, когато бях мембър за 1 месец. 😀

 4. Откъде мога да видя как да ги изпълня?
  P2: Добавих линковете за мисиите под зелената картинка в публикацията ми.

 5. Много, ама наистина много се радвам, че мисиите се завърнаха. Но защо само временно? Не може ли да се върне и стаята отпреди и то завинаги?
  P2: Оу, не знам, Club Penguin не са обосновали решението си.

 6. Защо, когато минах първата мисия, не получих писмо от Aunt Arctic?
  P2: Натисна ли бутона „Get Letter“ след края на мисията? Възможно е и вече да го имаш в инвентара си.

  • На мен дори не ми се появи такъв бутон!
   P2: Значи най-вероятно вече имаш писмото. Провери в инвентара си.

 7. Аз не мога да ги мина. Много са трудни, пък и са на английски и не разбирам всичко написано. Р2, ще ми ги минеш ли, ако ти дам паролата си?
  P2: Пробвай се да ги минеш с видеотата, които добавих в публикацията. Ако не успееш, аз ще ти помогна, няма проблем.

 8. Аз съм много щастлива, че те се завърнаха, защото това ми беше любимото занимание преди да ги премахнат.

 9. Р2, коя е твоята любима мисия от всички 11? Моята е 3 мисия.
  P2: Може би номер 11, макар че всички ми харесват.

 10. На мен не ми се получава на първата мисия там, където се пише 42. Gary не ми приема, а така е във видеото.
  P2: Трябва да разчетеш кода от Pet Shop чрез тайните символи на EPF агентите. Числото е различно всеки път, затова е нормално да не ти приеме отговора.

 11. В някоя от мисиите ще се печелят ли онези обувки и масата за иглу ката награда?
  P2: За съжаление не. Но те никога не са били достъпни от мисии.

 12. P2, не е ли директоркАТА? Все пак е Aunt Arctic. 😀
  P2: Да, би трябвало, но аз пиша така, сякаш самоличността се пази в тайна. 😀 Свикнал съм да споменавам за нея с тази дума.

  • Това е най-голямата тайна на агентите. Не бива да казвате кой всъщност е Директорът. Дори в книгата PSA Secret Agent Handbook, Gary не споменава кой е Директорът. Пази го в тайна. Трябва да се пази в тайна, също дали сте агенти или не. Избягвайте да сте облечени с агентски дрехи извън базата. Спазвайте тези правила и ще сте от най-добрите агенти. Това са съвети дадени от Gary. Можете да криете дрехите за агенти, които носите, например слушалките – сложете си голям Face Item и няма да се виждат, но ще ги носите. Обувките може. Горе-долу така ги крийте. Ако спазвате тези правила, ще сте добри агенти под прикритие. Надявам се да са ви полезни.

  • Този, който е качил клипа, не е истински агент! Как може да разкрие нашата голяма тайна?
   P2: Видеото е добавено в YouTube канала на Club Penguin.

 13. Дали мисиите от 18 и 25 юни ще са обновени? Защото все пак и се чака време и някои стаи като Sport Shop, Mine, Ski Village и Ski Lodge бяха обновени преди години. Според мен ще са с различен дизайн или с нови предизвикателства.
  P2: Не мисля, че ще са с освежен дизайн, но ще видим като дойде датата.

  • Няма да са, все пак не играем нови мисии, а мисии, които не са пипани от доста години.

 14. Много се радвам, че мисиите са пак тук, но това което ме вълнува е, че върнаха PSA!

 15. А да пипитам, значи имам само 40 минути да мина мисията? А когато свършат тези 40 минути, какво става?
  P2: Имаш неограничено време. Просто в началното съобщение се споменава, че не трябва да излизаш от играта докато не минеш мисията, а освен това има и приблизителното време, за което се минава дадена мисия. Тоест не се налага да бързаш.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s