Блогът на CP с нов вид от юли

Здравейте пинговци!

Ако и вие като мен сте чакали обновяването на блога на Club Penguin днес, за съжаление ще трябва да имате още малко търпение, защото датата за освежаването му е отложена. Изглежда екипът на играта има нужда от още малко време за създаването на новия вид, но пък Megg ни даде поглед, за да не ни кара да недоволстваме. 😀

BlogSneakPeek_2-1434560150

Изглежда уникално! Виждат се последните публикации с информация за всяка – кой я е написал, в каква категория е, а дори и снимката, която е поставена. Вдясно има бързи линкове към видеотата, най-актуалните статии на Megg и Aunt Arctic, както и общият брой на всички публикации. Определено чакането ще си е заслужавало. Всичко това ще бъде достъпно за нас от средата на месец юли. Какво мислите за новите промени? Очаквате ли ги с нетърпение или по-скоро ви е все едно дали ще са добавени?

– Penguinn2 –

Advertisements

8 thoughts on “Блогът на CP с нов вид от юли

  1. Мисля, че само аз ще съм с отрицателно мнение върху вида на “блога”, но не прилича на блог.
    P2: От доста време искам сайтът ни да е с подобен дизайн, но просто няма безплатна тема, която да ми допада. 😀 Според мен е по-удобно, ако виждаме публикациите по този начин, защото сайтът ще ни зарежда по-бързо и ще намираме по-лесно информацията, от която се интересуваме.

  2. P2, имам няколко въпроса. Gary има ли родители? Не може да има само чичо. Какво стана със Skip – духът пиколо? Къде са Gariwald и Skip сега?
    P2: Със сигурност има, но не е известно кои са. Skip избяга след Halloween Party 2014 и не е известно къде е отишъл, а Gariwald VIII сигурно е в имението си. Той живее там с други призраци и явно, че му харесва.

  3. Жалко за забавянето му, но пък дизайнът си го бива. 🙂

  4. Мисля, че новият вид ще дава по-нов и свеж вид на блога на играта. Повече ми харесва с обновяването! 🙂

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s