Кралските айтеми ще дойдат другата седмица

Здравейте пинговци!

Club Penguin отлагат добавянето на кралските айтеми в приложението си за iOS и Android заради технически проблеми. Поради тази причина те не бяха добавени тази седмица. Но не се тревожете, защото ще можете да ги вземете от 25 юли. А ето и поглед към безплатните подаръци, които ще са достъпни:

RoyalItems-1434738942

Благодаря на blu3225, че ме информира за новата публикация от Megg.

И не забравяйте за срещата с екипа на играта, която ще се състои на 26 юни (петък). Скоро ще са добавени детайлите, които ще можете да разберете и от нашия сайт. Е, вълнувате ли се за взимането на дрешките, които виждате по-горе?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 20.06.2015, in Apps, Sneak Peek. Bookmark the permalink. 21 Коментари.

 1. ZeroHero66

  Честно да кажа, малко съм разочарована… 😦 Очаквах повече айтеми и по-хубави. Костюмът на принцеса не ми харесва, короната я имам отдавна, само левият айтем за мембъри горе-долу ми допада.

 2. Айтемите са готини, но короната я имам. Те само от мобилното приложение ли ще могат да се взимат?
  P2: Може да са добавени и в Penguin Style каталога скоро, но поне за момента ще са само в апликацията.

 3. Короната я имам от кода, за какво ми е? Ще взема само женския айтем. Не ми харесва.

 4. Разочарован съм.

 5. Мисля, че женският айтем можеше да се вземе на още едно място, но не мога да се сетя! Май, ако си купиш от един каталог косата на момиче за мембъри можеше да се носи и след изтичането му.

 6. P2, имам лоша новина за Merry Walrus. Вече са го изтрили, ето защо когато го добавихме в листа си имаме снимката му, но отдолу няма име и ти се появява някакъв син пингвин със шлем. Като идеш в ignore list и го игнорираш можеш да видиш, че истинското име на Merry Walrus е вече Rsnail, в смисъл за сега Merry Walrus вече е нормален пингвин като нас. А не е честно, мислех, че той пак ще дойде, но явно не.
  P2: Не е сигурно. Може да ни посети отново тази година, тъй като вече официалният празник през декември в Club Penguin е Merry Walrus.

 7. Sweet strawberry

  P2, за какво събиране става дума в публикацията ти?
  P2: Ще бъде с някой член от екипа на Club Penguin и ще се състои в мобилното им приложение. Скоро ще се разбере кога и къде ще се състои срещата.

 8. E все пак е малко парти или просто с една дума – събитие. Не може да има по 20 айтема на такъв вид парти. Обикновенно дават по 1-2 айтема. 😀 И само да спомена, че коронката не е версия с отключване, така че може би ще ви седи най-отгоре. 😀

 9. Според мен можеха да са и по-добри, но все пак не са чак толкова зле.

 10. P2, искам да изкажа възхищенията си от теб. Ти си много добър със сайта. Как го правиш – не знам, но знай, че те подкрепям във всичко, приятелю. О и от теб се вдъхнових и си направих мой сайт. Там се старая да съм добър колкото теб. Продължавай все така и ще си известен. Всички ще те знаят!
  P2: Има още какво да се желае от мен, но все пак ти благодаря за милите думи. Виждал съм сайта ти и се справяш добре с него. Поздравявам те! ^.^

 11. Супер! 🙂 Поне има два айтема за неплатените играчи!

 12. P2, къде се намират айтемите?
  P2: Още не могат да се вземат. Ще са достъпни от този четвъртък.

 13. Georgi85407

  Супер!

 14. Аз нямам нито един от двата за неплатените играчи. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s