Festival of Snow 2015

Здравейте пинговци!

Festival of Snow най-после е тук! Както знаете островът е украсен от ледени скулптури изработени от феновете на играта. По традиция започваме със снимка от Town.

Screenshot_3

Статуите са много интересни, има красиви и изпипани до най-малкия детайл, но има и смешни, изкривени и забавни. Естествено има и безплатни айтеми за всички играчи. Единият е тениска със снежинка и се намира в стята Ski Hill.

Screenshot_4

А другият е ледена корона, която е доста рядък айтем и се намира на Iceberg. Задължително трябва да си го вземете!

Screenshot_3

Скулптурите са разположени в стаите Ski Hill, Ski Village, The Beach, The Dock, Town, Snow Forts, The Plaza, Forest, Mine Shack, Cove и Iceberg. На мен любимата ми е тази в Ski Hill на Sensei, която е направена като фонтан и също така има и заря!

Screenshot_5

В Cove ще намерите публикуваните рисунки на други пингвини, които са взели участие в конкурса за изработката на фигури.

moreart

Ако натиснете малката поставка в стаите ще разберете името на пингвина, който е нарисувал идеята за статуята. За съжаление няма нови емотиконки, но мисля, че екипът на Club Penguin са били прекалено заети с изработката на статуите и партито ще продължи от 30 юни до 8 юли.  А на вас коя вие любимата скулптура?

– Spyro662 –

Advertisements

37 thoughts on “Festival of Snow 2015

 1. С нетърпение го очаквах. Страхотно е, че най-накрая е в играта. Дано и моята картина е там.

 2. РЕДКИ АЙТЕМИИИ! Статуите са страхотно пресъздадени, е, дано да са… 😀

  • Като гледам всички рисунки са направени от компютър…

  • Май Spyro наистина е бързал. Пише „пингоевци“.
   Spyro: Да, бързах, ще го оправя. 😀

 3. Добри са статуите, но аз не им пратих статуя, защото не исках да стане като с Fan Art- да се трудя часове наред и накрая да я няма моята, а да има по-грозни.

 4. Има една статуя, която е спечелила и от вашите посетители. 😉 Честито на победителката! 🙂

 5. Честито, Алекс Малинова! Жалко обаче за тези, които не са включени. Аз съм сигурна, че много са се старали… 😦 Щеше да е по-добре да включват по една статуя на човек и да има повече стаи със статуи. Имам предвид да включат всички, за да няма недоволни.:( Ама те си решават. Явно не се замислят колко са се старали всички. Съжалявам, че говоря така, но знам какво е да се трудиш и после да не оценят труда ти. За мен случката с Fan Art беше обида и реших, че повече няма да пращам рисунки на CP. Извинявам се на всички, които не са включени и честитя на включените!

  • Спокойно, ако можеха да включат всички рисунки, охо, навсякъде щеше да е претъпкано със статуи. Както каза Алекс Малинова, до 2-3 седмици всичко ще се забрави. Вярно е, че е гадно за всички красиви рисунки, които не са включени, като моята. Но пък нищо не печелиш от скулптурите, освен слава, която не мисля, че ти е нужна. 😀

  • Zornica3, може би твоята рисунка е добавена при останалите в Cove? 🙂

 6. Любимите ми скулптури са в Cove, Mine, Snow Forts и Ski Village. Учудвам се как екипът на CP са пресъздали в играта скулптурите толкова добре. Невероятно е! ❤

  • На мен ми е любима скулпура е тази, на която тече вода. И тази на Алекс Малинова. 😀 Преди да видя коментара й, че това е нейната статуя, я видях и ми направи ГОЛЯМО впечетление.

  • Благодаря ти rubicp! Благодаря и на всички останали, които ми честитят. Искам да ви кажа да не се начумервате за това… Все пак като се замислите след 1-2 седмици ще махнат скулптурите и след още 3-4 седмици вече няма да се помни, а и CP най-вероятно ще организират още такива фестивали!

 7. На мен най-любимите ми са в The Forest! :snow: Каква е емотиконката за сняг? Имаше, ама как се пише? Горе пробвах, сигурно налучках!
  Spyro: Няма емотиконка за сняг. ❓

  • Оу, да, не съм го видял, извинявам се! 😀
   Spyro: Няма проблем и без това напоследък правя много грешки. 😀

 8. Това парти, ако може така да се нарече, засега ми е любимото от началото на годината до сега. 😀
  P2: Май на мен също, макар че ми хареса и SoundStudio Party. 😀

 9. Festival of Snow 2015 ме впечатли доста. Идеята целият остров да бъде декориран със скулптури, вдъхновени от рисунки на реални играчи, е просто невероятна и направи очакването на партито и обикалянето из острова много вълнуващо. Отгоре на всичко има цели два айтема за безплатни играчи.
  Рисунката, която аз пратих, явно не е била достатъчно подходяща, за да я превърнат в скулптура, но пък я има добавена при останалите рисунки в The Cove, което много ме зарадва. Ако на някой му е интересно може да я погледне. Представлява зелен пингвин, свирещ на бас китара и се намира някъде към средата.
  И да не забравя, поздравления на Алекс Малинова за успеха! 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s