Festival of Snow 2015

Здравейте пинговци!

Festival of Snow най-после е тук! Както знаете островът е украсен от ледени скулптури изработени от феновете на играта. По традиция започваме със снимка от Town.

Screenshot_3

Статуите са много интересни, има красиви и изпипани до най-малкия детайл, но има и смешни, изкривени и забавни. Естествено има и безплатни айтеми за всички играчи. Единият е тениска със снежинка и се намира в стята Ski Hill.

Screenshot_4

А другият е ледена корона, която е доста рядък айтем и се намира на Iceberg. Задължително трябва да си го вземете!

Screenshot_3

Скулптурите са разположени в стаите Ski Hill, Ski Village, The Beach, The Dock, Town, Snow Forts, The Plaza, Forest, Mine Shack, Cove и Iceberg. На мен любимата ми е тази в Ski Hill на Sensei, която е направена като фонтан и също така има и заря!

Screenshot_5

В Cove ще намерите публикуваните рисунки на други пингвини, които са взели участие в конкурса за изработката на фигури.

moreart

Ако натиснете малката поставка в стаите ще разберете името на пингвина, който е нарисувал идеята за статуята. За съжаление няма нови емотиконки, но мисля, че екипът на Club Penguin са били прекалено заети с изработката на статуите и партито ще продължи от 30 юни до 8 юли.  А на вас коя вие любимата скулптура?

– Spyro662 –

Advertisements

37 thoughts on “Festival of Snow 2015

 1. С нетърпение го очаквах. Страхотно е, че най-накрая е в играта. Дано и моята картина е там.

 2. РЕДКИ АЙТЕМИИИ! Статуите са страхотно пресъздадени, е, дано да са… 😀

 3. Партито е страхотно! Само да питам, защо не сте написали за рисунките на другите играчи в Cove? http://i.imgur.com/62RbRw9.png
  P2: Явно Spyro е бързал. 😀

  • Като гледам всички рисунки са направени от компютър…

  • Май Spyro наистина е бързал. Пише “пингоевци”.
   Spyro: Да, бързах, ще го оправя. 😀

 4. Вижте! Моята рисунка е тук! http://i.imgur.com/yJPI9fU.png
  P2: Аз я забелязах още вчера. Отлично си се представила и много се радвам, че ти я включиха.

 5. Добри са статуите, но аз не им пратих статуя, защото не исках да стане като с Fan Art- да се трудя часове наред и накрая да я няма моята, а да има по-грозни.

 6. Има една статуя, която е спечелила и от вашите посетители. 😉 Честито на победителката! 🙂

 7. Забрави да споменеш, че от статуята на Olivia1234 капе вода. 😀
  Spyro: Да, но не мисля, че е важно. 😀

 8. Kъде е скритият пин? Kажи ми, Спайро!
  Spyro: Единственият пин в момента е в The Plaza.

 9. Честито, Алекс Малинова! Жалко обаче за тези, които не са включени. Аз съм сигурна, че много са се старали… 😦 Щеше да е по-добре да включват по една статуя на човек и да има повече стаи със статуи. Имам предвид да включат всички, за да няма недоволни.:( Ама те си решават. Явно не се замислят колко са се старали всички. Съжалявам, че говоря така, но знам какво е да се трудиш и после да не оценят труда ти. За мен случката с Fan Art беше обида и реших, че повече няма да пращам рисунки на CP. Извинявам се на всички, които не са включени и честитя на включените!

  • Спокойно, ако можеха да включат всички рисунки, охо, навсякъде щеше да е претъпкано със статуи. Както каза Алекс Малинова, до 2-3 седмици всичко ще се забрави. Вярно е, че е гадно за всички красиви рисунки, които не са включени, като моята. Но пък нищо не печелиш от скулптурите, освен слава, която не мисля, че ти е нужна. 😀

 10. И преди ли е имало такава ледена шапка?
  Spyro: Да, на същото парти през 2007!

 11. Любимите ми скулптури са в Cove, Mine, Snow Forts и Ski Village. Учудвам се как екипът на CP са пресъздали в играта скулптурите толкова добре. Невероятно е! ❤

  • На мен ми е любима скулпура е тази, на която тече вода. И тази на Алекс Малинова. 😀 Преди да видя коментара й, че това е нейната статуя, я видях и ми направи ГОЛЯМО впечетление.

  • Благодаря ти rubicp! Благодаря и на всички останали, които ми честитят. Искам да ви кажа да не се начумервате за това… Все пак като се замислите след 1-2 седмици ще махнат скулптурите и след още 3-4 седмици вече няма да се помни, а и CP най-вероятно ще организират още такива фестивали!

 12. На мен най-любимите ми са в The Forest! :snow: Каква е емотиконката за сняг? Имаше, ама как се пише? Горе пробвах, сигурно налучках!
  Spyro: Няма емотиконка за сняг. ❓

  • Оу, да, не съм го видял, извинявам се! 😀
   Spyro: Няма проблем и без това напоследък правя много грешки. 😀

 13. Това парти, ако може така да се нарече, засега ми е любимото от началото на годината до сега. 😀
  P2: Май на мен също, макар че ми хареса и SoundStudio Party. 😀

 14. Festival of Snow 2015 ме впечатли доста. Идеята целият остров да бъде декориран със скулптури, вдъхновени от рисунки на реални играчи, е просто невероятна и направи очакването на партито и обикалянето из острова много вълнуващо. Отгоре на всичко има цели два айтема за безплатни играчи.
  Рисунката, която аз пратих, явно не е била достатъчно подходяща, за да я превърнат в скулптура, но пък я има добавена при останалите рисунки в The Cove, което много ме зарадва. Ако на някой му е интересно може да я погледне. Представлява зелен пингвин, свирещ на бас китара и се намира някъде към средата.
  И да не забравя, поздравления на Алекс Малинова за успеха! 🙂

 15. Mного гадно, че върнаха старите айтеми, защото бяха редки айтеми. Да бяха пуснали други, така се губи смисълът на играта.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s